Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, preji všem krásné a klidne prožití vánočních svátku… Dávejte na sebe pozor..
@kamiŠ Achooojky,jakpak je? ![]()
Jinak vám holky přeji Krásny Štastný nový rok pohladte prcky ![]()
@Angels ahoooj, no drzim
Tvrdu a tvrdu, boli bricho jako krava a spat nemuzu, ale nestezuju si
Dokud je v pupku tak dobry ![]()
Co ty? Jsi doma a vi se co to krvaceni?
Taky vsem preji uspesny dalsi rok a hlavne pohodove porody a nejhodnejsi mimina ![]()
@kamiŠ Achoojky, mno hele u mě spanek nahovno a pořad litam na wc takže zabava
Jsem doma musim dost odpočivat sem tam zašpinim, ale dobry zatím
ne nepřišlo se na nic prave takže doufam, že už tedle mesic překlepu ![]()
Taky Krásný Nový rok ![]()
@Angels tak koukam ze noci mame ve stejne rezii
Bud me boli bricho ze nemuzu spat nebo litam na zachod ![]()
Jsem rada ze jsi doma
A verim ze uz to zdarne dotahnem do konce ![]()
Ahoj holky, tak ja litám na záchod také, ale naštěstí se ještě nějak vyspim, bříško me zatím nějak hodne nebolí…
Preji vám vsechno nejlepší, hlavně zdraví do nového roku a bezproblémový příchod miminka ![]()
Zdravím mládežnice, vše nejlepší v Novém roce a přidávám se do diskuze. Je to na mě celkem dlouho, co jsem takto plkala na stránkách, ale spaní si poslední měsíc neužívám (podobně jako přes léto v těch vedrech) Termín porodu mám sice až za měsíc, ale paní doktorka jede na zaslouženou dovolenou a já už budu na kontroly chodit do porodnice. Jsem prvorodička a vše je úplně nové. Syndrom neklidných nohou před spaním, bolesti kříže a stydké kosti, zubů díky vápníku, trošku pálení žáhy, nevím jestli si dát polštář pod nohy, lehnout si na bok, na záda. Schází nám k výbavě do porodnice jen administrativa a pár věcí, kdyby to na nás přišlo i dřív, dneska se přivezla postýlka, oblečení a plno tašek se vším možným od známých a kamarádek a dojmy z trávení času s jejich dětmi. Sice to občas vypadalo, že si hraju více já a většina dětí si už hraje s tabletem a dotykovým telefonem u her a stahováním dat
Čekám, že až ty tašky rozbalim, přijdou na mě emoce a taky to obrečím, pohádám se s přítelem, abych si nepřipadala tak blbě
Asi i tak u něj nejsem normální a to mu známá říkala, že to normální je, že ona manžela honila se sekerou po domě
Při registraci do porodnice sestřička říkala „Bůh ví, kdy budete rodit“, byla bych raději, kdyby soud ohledně přitelova synka se odložil a byl se mnou v porodnici a nemusel daleko cestovat. Jinak se chci zeptat na doktory a doktorky. Přemýšlím, ne že bych si chtěla vybírat, že ženy mají práh bolesti jinde než muži, více toho snesou a i gynekolog, který o mě pečovat po operaci, mě nechal v nemocnici déle, abych si i psychicky odpočinula. Díky za Váš názor a hlavně hodně štěstí s prcky a hodně zdraví a pohody.
@garden vitej ![]()
Co myslim tim doktorem ci doktorkou? Ja mam gyndr zenu a deti jsem rodila s chlapem. Na vizitu chodi dle sluzeb a i ten porod. Nemuzu ovlivnit kdo bude. A domu propusteni kdyz je vse ok 4 den ![]()
Zkus spani s kojicim polstarem, je to fajn pomocnik nejen na kojeni ![]()
Byla jsem dnes u dr a vse ok, jen min zeleza, tak musim doplnit. Se to pekne zneutralizuje s horcikem a budu chodit na wc treba normalne ![]()
@kamiŠ Achoojky
noci jsou fakt strašny acg ten zachod ![]()
To je dobře, že je vše ok taky beru železo a hořčik, ale nic moc teda na ten zachod
Jinak mám kontrolu ve čtvrtek a jsem zvedava mala tam ma diskoteku až je to nepřijemny a vše me bolí a už jsem takova naladova a rozmrzela ![]()
@Angels ahoooj
Nas mrnavec se mele taky bolestive nekdy. Nejvetsi lahudka je, kdyz mi strka nohy pod zebra a zaroven simra mocak, to je lahoda ![]()
A v noci kdyz jdu curat a vzbudi se, tak pak ba hodinu vystarano jak pari ![]()
@kamiŠ
Mno hele já to mam bouli pod prsama a pak začne kopak do močaku a jsem uplne hotova
posledni dobou se tak mele, že koukam co se deje
Tak to budu pekny kvitka teda
![]()
@Angels ja taky, ale az vcas, ted jeste nejsem pripravena
Hlavne to bude u nas masakralni, s tema dvouma pacholkama ![]()
@kamiŠ Tak to chapu a verim
ja uz se nemuzu dockat a posouvam cas ![]()