Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
23.12.15 22:09

Ahoj holky, preji všem krásné a klidne prožití vánočních svátku… Dávejte na sebe pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
31.12.15 09:11

@kamiŠ Achooojky,jakpak je? :hug:

Jinak vám holky přeji Krásny Štastný nový rok pohladte prcky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.12.15 19:19

@Angels ahoooj, no drzim :mrgreen: Tvrdu a tvrdu, boli bricho jako krava a spat nemuzu, ale nestezuju si :lol: Dokud je v pupku tak dobry ;)

Co ty? Jsi doma a vi se co to krvaceni?

Taky vsem preji uspesny dalsi rok a hlavne pohodove porody a nejhodnejsi mimina :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
1.1.16 10:52

@kamiŠ Achoojky, mno hele u mě spanek nahovno a pořad litam na wc takže zabava :lol: Jsem doma musim dost odpočivat sem tam zašpinim, ale dobry zatím :) ne nepřišlo se na nic prave takže doufam, že už tedle mesic překlepu :think:

Taky Krásný Nový rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.1.16 13:22

@Angels tak koukam ze noci mame ve stejne rezii :D Bud me boli bricho ze nemuzu spat nebo litam na zachod :mrgreen:

Jsem rada ze jsi doma :hug: A verim ze uz to zdarne dotahnem do konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.1.16 11:44

Ahoj holky, tak ja litám na záchod také, ale naštěstí se ještě nějak vyspim, bříško me zatím nějak hodne nebolí…

Preji vám vsechno nejlepší, hlavně zdraví do nového roku a bezproblémový příchod miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.1.16 23:22

Zdravím mládežnice, vše nejlepší v Novém roce a přidávám se do diskuze. Je to na mě celkem dlouho, co jsem takto plkala na stránkách, ale spaní si poslední měsíc neužívám (podobně jako přes léto v těch vedrech) Termín porodu mám sice až za měsíc, ale paní doktorka jede na zaslouženou dovolenou a já už budu na kontroly chodit do porodnice. Jsem prvorodička a vše je úplně nové. Syndrom neklidných nohou před spaním, bolesti kříže a stydké kosti, zubů díky vápníku, trošku pálení žáhy, nevím jestli si dát polštář pod nohy, lehnout si na bok, na záda. Schází nám k výbavě do porodnice jen administrativa a pár věcí, kdyby to na nás přišlo i dřív, dneska se přivezla postýlka, oblečení a plno tašek se vším možným od známých a kamarádek a dojmy z trávení času s jejich dětmi. Sice to občas vypadalo, že si hraju více já a většina dětí si už hraje s tabletem a dotykovým telefonem u her a stahováním dat :mrgreen: Čekám, že až ty tašky rozbalim, přijdou na mě emoce a taky to obrečím, pohádám se s přítelem, abych si nepřipadala tak blbě :andel: Asi i tak u něj nejsem normální a to mu známá říkala, že to normální je, že ona manžela honila se sekerou po domě :mrgreen: Při registraci do porodnice sestřička říkala „Bůh ví, kdy budete rodit“, byla bych raději, kdyby soud ohledně přitelova synka se odložil a byl se mnou v porodnici a nemusel daleko cestovat. Jinak se chci zeptat na doktory a doktorky. Přemýšlím, ne že bych si chtěla vybírat, že ženy mají práh bolesti jinde než muži, více toho snesou a i gynekolog, který o mě pečovat po operaci, mě nechal v nemocnici déle, abych si i psychicky odpočinula. Díky za Váš názor a hlavně hodně štěstí s prcky a hodně zdraví a pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.1.16 14:45

@garden vitej :kytka:
Co myslim tim doktorem ci doktorkou? Ja mam gyndr zenu a deti jsem rodila s chlapem. Na vizitu chodi dle sluzeb a i ten porod. Nemuzu ovlivnit kdo bude. A domu propusteni kdyz je vse ok 4 den :nevim:
Zkus spani s kojicim polstarem, je to fajn pomocnik nejen na kojeni ;)

Byla jsem dnes u dr a vse ok, jen min zeleza, tak musim doplnit. Se to pekne zneutralizuje s horcikem a budu chodit na wc treba normalne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
5.1.16 17:43

@kamiŠ Achoojky :hug: noci jsou fakt strašny acg ten zachod :D
To je dobře, že je vše ok taky beru železo a hořčik, ale nic moc teda na ten zachod :mrgreen: Jinak mám kontrolu ve čtvrtek a jsem zvedava mala tam ma diskoteku až je to nepřijemny a vše me bolí a už jsem takova naladova a rozmrzela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.1.16 18:22

@Angels ahoooj ;) Nas mrnavec se mele taky bolestive nekdy. Nejvetsi lahudka je, kdyz mi strka nohy pod zebra a zaroven simra mocak, to je lahoda :mrgreen:
A v noci kdyz jdu curat a vzbudi se, tak pak ba hodinu vystarano jak pari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
5.1.16 19:24

@kamiŠ :kytka: Mno hele já to mam bouli pod prsama a pak začne kopak do močaku a jsem uplne hotova :mrgreen: posledni dobou se tak mele, že koukam co se deje :lol: Tak to budu pekny kvitka teda :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.1.16 20:03

@Angels treba se vyblnou ted a pak budou zlati :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
5.1.16 20:06

@kamiŠ A nebo :srdce: Uz se na to tesim az budou na svete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.1.16 20:10

@Angels ja taky, ale az vcas, ted jeste nejsem pripravena :mrgreen: Hlavne to bude u nas masakralni, s tema dvouma pacholkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
5.1.16 23:09

@kamiŠ Tak to chapu a verim :lol: ;) ja uz se nemuzu dockat a posouvam cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí