Poradna duly
Jana Čurdová
@Angels kolik beres? Ja uz dvou tbl sla snadno a rychle, ted pri sesti jsem rada ze dobehnu
![]()
@kamiŠ Já beru 3tablety plus k tomu Magnosolv
A stejne nic tak jsem si musela koupit Noball ![]()
Já se holky zatím magnezku vyhybam…doufám, že se vyhnu úplně…
@hanusha.a vsak to neni povinne ani dulezite
Pokud nemas krece v nohach ci netvrde bricho. Bud rada
ja uz taky jen do konce roku a pak utrum, to pak nepreziju do porodu ![]()
Jaký magnézium uživáte?? Mě tvrdlo břicho třeba celé dopoledne i pravidelně po pul hodině. Dr mi napsal magnerot a je to pohodě. Někdy třeba vůbec netvrdne jinak tak 2× za den. Prý to je ale ve 29tt už docela běžné. No a jinak jak dětátka jak rostou. Já byla včera na kontrole a malá má už skoro 1200g a už se i otočila hlavou dolů což ještě před 3 týdny nebyla.
@Katmar beru obycejny horcik, magnesia lacti nebo jak jmenuje. Tvrdnuti je normalni, pokud nema vliv na cipek nebo cinnost delohy…
Ja mimco az pristi tyden, ted dr furt kontrolovala jen cipek… ![]()
My vždy klientkam predepisovali sáčky magnosolf, ale ty nejsou volne prodejne…Vím, že je to nepovinné a pokud není třeba mužů být jen rada, ale já jsem hrozny lempl na pravidelne užívání medikace ![]()
Holky mě dneska zacla bolet pipka, ale fest… Od třísla mám v pipine křeče, mam pocit jak by mi tam snad něco prasklo - pekelný…chodim v předklonu a jak namrdany kačer ![]()
Mne snad nic nezabira, ani kdyz mela magnosolv a 6 tbl, tvrdnu furt ![]()
@hanusha.a ajaj, to je neprijemne
Neudelal se ti krecak?
Chodim podobne, kdyz boli v krizi a do toho sutrovy bricho ![]()
Stydka kost taky boli, pripadam si jak duchodce ![]()
Ahoj holky, tak ja magnezium zatím neužívám, tak uvidíme, ale bříško mi uz tedy parkrat za den ztvrdne a mela jsem uz i poslicky, ale jsem ve 29 tt + 5, tak je to asi normální, na kontrolu jdu příští týden ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jak bude malý uz velký, před 14 dny měl uz přes kilo
…
@hanusha.a To je hrozné a bolí to stále, nebo to bylo jen chvilkove???
Me stydka kost bolí občas, hlavně když hodne dlouho chodím… Také holky uz mate problémy se jako rozhodit, když třeba delší dobu sedíte? To mám potom pocit, ze chodím jako kacena, jak me bolí kyčle…
@Valvodka jj nez se rozejdu je to horsi, ale neboli kycle ale v krizi a spodek bricha a stydka kost ![]()
@kamiŠ Hodne trpís na bolesti v krizi? Ja vůbec, tedy zatím, problemy se zadama nemam vůbec a jsem za to rada…
@Valvodka v krizi porad, i porodni bolesti mivam krizovy. Co nadelam ![]()
Jinak zada me neboli, jenom kdyz v noci blbe lezim
@kamiŠ Krizové bolesti jsou prý horší než bolesti do pánve… Ja jsem vždycky mela při menstruaci křeče do dělohy, tak snad se u porodu krizovým bolestem vyhnu, i když vím, ze to tak vůbec byt nemusí…