Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanycta my se brali letos, nasemu mrnousovi za 4mesice v tu dobu pak byly tri roky a bylo to uzasny v ten den byl nejhodnejsi jak nikdy vsichni se o neho postarali a pak s nim sli spat, takze my si to uzili krasne a pak tyden hlidala manzelova mamka a my byly spolu sami
a bylo pro me krasny tancit se svym synem, pozorovat ho jak s kapelou hraje na bici a vedet ze to je vlastne ten nejvetsi dukaz nasi lasky
jinak pred sme se brat nechteli, hlavne malej se nam narodil k dvouletemu vyroci ![]()
Achojky holky, tak ja jsem byla na pohotovosti opet spineni
Tak v utery vysledky zda to neni zanet… Jinak mam Atb na mocovy mechyr takovou bolest sem nezazila
Mala je v poradku uz nabrala docela dost
A na 3D nespolupracovala
![]()
@Angels to me mrzi ze trpis, i to spineni blby
![]()
Mimino nevim, az priste pry
Cipek drzi. Jen deloha uz drzdi a maka. Blba
@kamiŠ Dneska taky spinim tak lezim uz prijde na palici
![]()
Je moc dobre, ze cipek drzi snad se i ta deloha umoudri
![]()
@Angels to verim
. Mne uz to taky nebavi. Vsecko me boli
nevim jak rozvalit a kdyz privedu ze skolky raubire, tak klid ani neni, furt neco chtej a kravej, ja hulakam, no na socialku u nas ![]()
Ale vydrzime, neboj, zvladnem v pohode do konce ![]()
@kamiŠ Me uz taky ne
Mi prijde, ze si porad stezuju
Natynka kdyz prijde ze skolky tak taky akutne neco potrebuje ![]()
Taky verim, ze vydrzime az do konce ![]()
@kamiŠ Ja jo ![]()
Jinak opet pohotovost krvacela jsem a spinim tedka vse ok jen teda uz nevim z ceho to je
uz to zacina byt narocny ![]()
@Angels to je mi lito
a fakt krev jo? To je divny, nemas hematom, nebo placenta moc dole?
Je to des na palici, drz se ![]()
@kamiŠ Ano krev smichana s necim
pry je vse ok tak uz nevim kde co krvaci v utery mam jit na kontrolu ![]()
Dekuji moc
![]()
Holky, když vás tak ctu zacinam se desit toho co mě může čekat…Moc Vám držím palecky ať jsou miminka v pořádku, vy také a co nejdyl jsou schovaní tam kde mají být..
@hanusha.a nesmis si to tak brat
Ty mas vse ok a tak i bude ![]()
A my se rodit driv nechystame, to dame ![]()
@Angels hm fakt zahada
![]()
@hanusha.a Na todle vuubec nemysli vse bude ok ![]()
@kamiŠ Vid i pro me ![]()
Ahoj holky, u nás je vše v pořádku
… Jen jsme měli zajímavý zážitek z předporodního kurzu, kdy jsme byli svědky porodu, seděli jsme hned vedle porodního sálu a všechny jsme byly tedy dost vystrasene… I tatínkové koukali… Porodní asistentka, která porodní kurz vedla, nás uklidnovala, ze paní je druhorodicka a uz první porod nesla špatně a tenhle mela ke všemu vyvolavany… U vyvolávaneho porodu jsou prý bolestivejsi kontrakce… Ale holky, v pět odpoledne ji přijaly sestry s nálezem 1cm a za hodinu rodila… Byl to tedy fofr, kezbychom mely všechny takové štěstí na tak rychlý porod…
@Valvodka tak rychly porod bych ani nechtela. Proto tak vyvadela, ty bolesti musely byt silene, kdyz behem tak kratke doby otevrela.
A ano, kdyz se vyvolava a nic neni nachystano, pry je to horsi. Ale co je na tom pravdy netusim