Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
15.11.15 12:28

@hanusha.a proste to poznaji, ze je mamincina ruka. Delali mi to i ty dva i toto. Je akcni a kope jak divy. Jakmile manzel da ruku, tak prestane a zacne az kdyx zase pryc. Naschvalnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
15.11.15 12:31

@kamiŠ A jak se citis? :hug:
Jinak u nas se kope o sto sest i manzela :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.11.15 12:36

@Angels no furt stejne :lol: Ted jsem uklizela, tak horsi no, nebo kdyz vyjdu schodu a tak…
Tak manzela taky kope, ale neni to tak intenzivni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.11.15 17:19

Jj… Přítele nekope tolik…i mi prijde, že když na bříško někdo kouka tak to vycítí a přestane se hýbat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.11.15 22:56

@hanusha.a také jsem nad tím mnohokrát přemýšlela proč tomu tak je, myslím si že to určitě musí vycítit třeba podle pulzu, teploty rukou nebo neumím si to vysvětlit a ani jsem o tom nikde nečetla. Jakoby miminko slyšelo že říkám někomu jinému at si sáhne tak hned přestane se svojí aktivitou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.11.15 19:40

Ahoj holky, tak to ja jsem dnes 27 Tt a uz si připadám jako menší tank… Bydlíme ve třetím patře bez výtahu a uz mi ty schody dělají trochu problém… Nohy mi začaly natekat… Na kontrolu jdu ve čtvrtek, ale malý je pěkně ciperny :)… Kočárek ještě nemáme, nemáme vůbec nic, postýlku, prebalovaciho pult, nic… Začínám byt z toho docela nervózní… Kamarádka ted porodila holčičku ve 34 týdnu, takze mě to trochu vyděsilo, ze opravdu se ted uz muže stát cokoliv… Snad jste všechny v pořádku a užíváte předvánoční ho času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.11.15 20:02

@Valvodka tak tri patra by me zabila vzhledem k tvrdnuti :mrgreen:
Vsak casu na vybavu mas jeste habakuk. Ja budu az v lednu vsecko prat a pomalu chystat, nikam to neutece. A kdyby naahodou neco, tak se to vzdycky nejak udela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.11.15 20:03

@Katmar maji sesty smysl :mrgreen: a ta ruka, jina velikost, jiny tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.11.15 22:41

Teda mě stačí dvoje schody a jsem vyplivana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.15 09:45

Já funim taky a to nemusí být schody, stačí, když jdu vedle někoho a ten jde rychleji než já. Jinak v příští pondělí jsu na cukrovku a chtěla jsem se zeptat, jestli vám výsledek řeknou hned na místě nebo kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.11.15 11:23

Holky, píšete tady o tvrdnuti břicha, jak to poznáte? Ja jsem prvorodicka, tak vše zažíval poprvé, ale co v tu chvíli dělat? Není to něco špatného? A není to ještě brzy?

@Hanycta Hned výsledky neřeknou, posílají to do laboratoře, ja se dozvěděla výsledky telefonicky druhy den dopoledne od sestřičky u gynekologa… A byly naštěstí v pořádku… Jinak ti přeji, ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.11.15 11:31

@Valvodka já to cítím jako takové pnutí. Fakt ti to břicho jako „ztvrdne“. Pokud to nemáš, buď ráda. Mně doktor říkal, že když je to tak 3× denně, tak je to normální. Mně se to stává, třeba když mě mimčo víc kopne. Ale sem tam, někdy třeba jen 3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
17.11.15 11:33

Výsledky jsou asi jako každý jiný odběr - ne hned a vola to sestricka u gynekologa.
Já jdu na cukrovku příští čtvrtek, tak jsem zvědavá vzhledem ke svy lásce k sladkymu :lol:
Tvrdnutí břicha se taky obavam, že nepoznám ani nevím jako prvorodicka jak bych to měla poznat a na tvrdnutí je dobre magnesium nebo si nechat předepsat sáčky magnosolv ale před termínem by se to mělo vysadit aby vůbec mohly přijít kontrakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
17.11.15 11:35

Jinak špatně jsem to napsala, sestricka to většinou nevola, ale u ní se to dovis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.11.15 11:47

@hanusha.a Také miluji sladké a výsledky cukrovky jsem měla v pořádku… A i přesto, ze sladké miluji, tak vypít tu glukózu bylo hrozny, je to sdílené sladký, doporučuji si vzít černý neslazeny čaj do lahve a pít to v čaji, ve vodě by to bylo asi horší…

Ja mám tedy někdy pocit, když dlouho někde stojím, ze se mi stahnou svaly na břiše, ale nevím jestli to ma s tvrdnutim břicha něco společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí