Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, už se tady dlouho nikdo neozval. Jak se máte? Doufám, že je vše v pořádku a užíváte těhotenství. ![]()
@Hanycta
No moc dobre ne. Tvrdnu hoodne, cipek se krati a otvira. Mam drogy a za chvili hdu zase na monitor a cv ![]()
@kamiŠ a jsi doma nebo si tě nechali v nemocnici. Určitě to bude dobrý. Držím pěsti! ![]()
@Hanycta doma, neni to tak tragicky a monitor je bez kontrakci nastesti
@kamiŠ mně právě břicho neztrvdlo už asi tejden, tak mi to přijde divný. Předtím aspoň 2-3× denně. A kolikatý jsi týden?
@kamiŠ Achoojky, koikam taky si pekne uzivas
tak hlavne at je vse ok ![]()
Jinak me obcas zacina bolet bricho a strasej me porad s tou vahou prcka ![]()
@kamiŠ
Kolikaty jsi týden? Držím palce at je vše v pořádku a mimco se tam drží co nejlépe ![]()
Já jdu příští čtvrtek na cukrovku a během dneska, max pondělí čekám na konečné výsledky amnio.
Malej v břiše řádí, mě začínají bolet kyčle a nohy ![]()
@Hanycta ahoj děvčata, též jsem si už říkala že tu nikdo moc nepíše jak probíhá těhotenství. Jak se vůbec máte co miminka v bříšku? Je u vás vše v pořádku? Já jsem byla ted ve 25tt na prohlídce a malá měla už 800g to by mělo být asi v pohodě. Doktor teda říkal že je vše o. k. Tak já jen doufám že tentokrát už nic nepodělá a miminko se nám narodí v termínu zdravé. Už máte koupené kočárky?
Jsem 25+5
Dnes lepsi, otevreni mensi a o dost, tak za 14 dni staci. Zase s monitorem atd. Uz se tesim na uzv i mimca ne jen cipku ![]()
@Katmar kocar mam, i postylku a ostatni prislusenstvi. Vzhledem ke dvoum detem uz ![]()
Parada ze vse ok a neboj i dal bude
Mysli pozitivne, i kdyz nekde poradne nejde ![]()
@hanusha.a verim ze vysledky budou ok a cukr zmaknes ![]()
@Angels jako ze mimco maly nebo velky? A jaky problem?
Boleni nic moc
Kočárek mám, moc hezkou terénní trojkombinaci.
Postylku budu kupovat v prosinci..pro skrine na mimi věci jedeme zítra, tak už se tesim až je zacnu připravovat.
@hanusha.a vzpominam jaky to bylo pekny, to vybirani a porizovani veci na prvni mimco ![]()
@kamiŠ Drzim moc palecky
Zacina bolet jizva i brisko jak asi roste.. Jinak mensi je kuli 2cevam v pupečniku…
@Angels
vsechno v pohode, uz jsem po vcerejsku klidna ![]()
Jo az takhle jo, a to muze byt mensi nejak extremne?
@Katmar kočárek mám vybraný, ale ještě jsme ho neobjednavali. Jinak prakticky krom pár oblečků a postýlky od bráchy nemám nic. Říkám si, že jd ještě spousta času.
Jinak se chci zeptat (třeba vám to přijde hloupé, ale zajímalo by mě, jestli to některá z vás má taky tak) jestli když se ráno probudite, tak máte menší bříško? Já teď poslední dobou vždycky po ránu si připadám, jako bych žádný neměla, pak až během dopoledne mi zase „vyroste“…
![]()
@Hanycta no jasne ze je mensi, to mam i mimo tehotenstvi. Az se zase nadlabnu, tak poporoste ![]()