Poradna duly
Jana Čurdová
No, já taky nechci prát a žehlit plíny, jak to bylo za starejch časů, ale ta moje super tchýně mě o tom začala vyprávět, jak je to super a ještě k tomu naočkovala i přítele… Ten mi řekl něco v tom smyslu, že budu mít na to času dost, abych stíhala prát plíny… ![]()
Tak do toho bych nesla ani omylem. Stacili mi vzdycky ty pouzity ze sirokyho baleni, poblity, od kojeni, z pod hlavy a tak. Pri predstave otrocit jeste kvuli vymesovani, to urcite…
Leda si poridit ty moderni, ty jen veperes a nezehlis. Ale je dost vysoka porizovaci cena no…
@kamiŠ Doooobrááá beruuuu
![]()
Tak příští tyden me čeka cukrovka tak jsem na to teda zvedaava ![]()
Me se do látkových snažila uvrtat moje mamka, my s přítelem ji vysvětlili, že to jenase a dítě a my budeme používat jednorázovky…Protože ač jsem zdravotni asistent, s h… jsem si užila v domově důchodců a tudíž se mi to u mimi neekluje..tak fakt nestojim o to věčně sbírat po.rane pleny, odmacet, dat do pračky, vyprat, dat do susicky, vyzehlit..ani náhodou ![]()
Prosti týden si jdu taky pro zadanku na ogtt, tak už se nemůžu dočkat :-/
@hanusha.a @Angels jj mobilní verze, ať žije
![]()
Cukrovku si užijte
Já už ji mám za sebou, tak už nemusím
Ale tak jsem se tomu vždycky snažila vyhnout a bála se, tak to jde. Taková hrůza to nebyla… ![]()
@kar-maa zde jsem též termín mám 24.2. stejně jako u mojí prvorozené dcery. Rodila jsem o den déle tak to holkám třeba výjde na stejné datum.
@kamiŠ snad ten test na cukrovku není tak hrozný to se jen vypije nějaká sladká voda ne?? Já to neznám dříve se to nedělalo. Já ale když o tom slyším tak si vždy vzpomenu na tu maminku co jí ta sestra dala vypít omylem tu desinfekci a ona pak umřela. Nevím jestli je to povinné já si test na cukrovku dělám občas glukometrem doma protože tu možnost mám, přítel má od dětství cukrovku.
Katmar, glukometr ti to nenameri uplne. Jj je to glukoza v lahvicce. Odeberou ti krev, pak vypijes behem 10 minut. A znovu odber po hodine a po dvou.
Neporusenost lahvicky jsem dukladne overila. Oni to asi driv nalevali z velkych baleni. Ted jsem dostala malou, original.
Z predchozich tehu to taky neznam. Delala mi test jen moje gyndr. Ale ja mela trosku vyssi cukr uz v 8 a 10 tt. Tak radsi hned poslala…
Jinak by to bylo fajn kdyby meli deti stejny datum narozeni, by se mi libilo
A jsem uz zase jen na mobilu, tak nic nefunguje. Grrrrrr
Doufám že se jim tam nepoblinkam nebo to se mnou nesekne, být na lacno a pak vypit sladký hnus je docela peklo ![]()
Doufám že hodnotu budu mít v normálu…
Hele zas tak sladky mi to neprislo. A trochu jsrm citila jako kdyz i citron z toho… ![]()