Poradna duly
Jana Čurdová
Vysledky cukru se dozvite od sveho gyndr, jako vsevky ostatni odbery ![]()
Vedela jsem uz odpoledne
Tvrdnuti je fakt tvrdnuti
Deloha trenuje na porod. Kdyz je do 10 denne a nema vliv na cipek, neni co resit. Maximalne nejaky horcik kdyby hodne obtezovalo
Mne nejvic tvrdne pri zatezi a vleze na zadech. Mne to fakt uz boli, jak v kreci. Nekdy ale necitim, jen kdyz sahnu…
Holky asi umru. Jde na me nejaka choroba
Od vcera hlava boli, bricho i v krizi. V noci od 2 nespala, zimnice a prujem. Bricho dole des.
Dnes uz citim zavinajici knedl v krku a nose, popichuje v usich. Chjooo ![]()
Potrebuju politovat ![]()
@Valvodka a kdyz na bricho sahnes, tak je tvrde?
S glukozou urcite nepit nic jineho. Zkresli to vysledky!
A me to docela chutnalo, citila jsrm citronovou prichut ![]()
Jen na jazyku a v patre takovy pocit jako otupeni, znecitliveni… ![]()
Tak to já zatím nic co by to připomínalo nemám…občas jen sisaty břicho, kdyz tam malý vystrci hlavu nebo prdku ![]()
Me řekla sestricka, při objednání na odběr, že mám mít čtvrt litru horkeho čaje, že mi to osladi oni…
@kamiŠ Trochu asi ztvrdne, ale nikdy jsem tomu nedávala takovou pozornost, byla to jako křeč, nepříjemný bolestivý, ale jen chvil kovy moment… Tak někomu ta glukóza chutná ![]()
To je mi líto, ze ti je tak zle, rádi nějaká chřipka, tak snad ti bude brzy lépe ![]()
@hanusha.a bud rada ze netvrdes ![]()
To je divny, s tim cajem. Podle me to neni spravne. Naredi se to…
@kamiŠ
Lituju lituju a posilam
na uzdravení ![]()
Vem si paralen nebo panadol kdyby ti fakt nebylo dobře a pořádně se vypot a vylez, napucni se pomerančema ať mas vitaminek C a klidně med ![]()
Kamarádka šla taky na odbery s čajem a tam ji to osladili a to byla v jiné nemocnici.
Ja jsem také sebou měla půl litru hořkého horkého černého čaje a odlila mi z nej tak polovinu a nasypala do nej z pytliku bily prášek, vypadá jako cukr moučka a rozmichala, do pěti minut jsem to musela vypít… Před tím mi odebrala krev a vzala si moc… Po hodině ti zase odebírá krev a moc a po další hodně znovu…
@hanusha.a píše:
@kamiŠ
Lituju lituju a posilamna uzdravení
Vem si paralen nebo panadol kdyby ti fakt nebylo dobře a pořádně se vypot a vylez, napucni se pomerančema ať mas vitaminek C a klidně med
No se dvouma darebakama doma moc poceni a lezeni nehrozi ![]()
Do skolky az ztr. Blbej svatek ![]()
No kdyz vam do caje davaj prasek tak ok. Ja mela tu glukozu jako sirup ve flasticce. Proto mi to bylo divny a ze by naredilo ![]()
Holky, když jste doma, prilepsujete si financne nějakou prací?
@hanusha.a rada bych ale bohuzel. Jeste kdyz Emi malinka tak jsem chodila pomahat kolegyni, pak se to zrusilo a nemam nic. Ted bych to vzhledem k zdr stavu ani nezvladla