Poradna duly
Jana Čurdová
@hanusha.a na domaci co by stala za to jsem za ty roky jeste nenarazila
Bud je to podvod nebo drina za par supu ![]()
Já našla na doma pro jednu firmu…takových 3-4000 navíc to hodí…sice to není žádný vejvar ale nad tím člověk zavře oči…
@hanusha.a tak smele do toho
a co to budes delat? Svagrova si vozi z fabriky soucastky na kompletovani, ale u nas nic takovyho neni…
Pájení a vypínačů a konektoru. Mám to přes kamarádku co pro ne z domova 10 let vyrábí různý soucastky, takže vím, že to není podvod a bude mi vyplaceno od počtu hotových výrobku…žádný podvod…ale nemít to ze známosti tak se mi nic takového nenaskytne…je to „voser“ ale jsem rada a za každou korunu navíc.
@hanusha.a to chapu a vypada to fajn ![]()
Nepredres se a kacky fajn ![]()
Holky, jsem 27 Tt, myslíte, ze bych uz mohla mít poslicky? Byla jsem nakupovat s dostávala jsem silné bolesti do bříška a tvrdnuti bříška, k tomu jsem měla pocit na zvracení, musela jsem se mezi regály zastavovat a trochu krcet, abych to vydržela… Trvalo to cca. Půl minuty každých asi pět minut po dobu 40 minut…
@Valvodka Poslicky bych to asi nenazyvala ale neco se tam deje, urcite bych to nahlasila dr
kdyby se to opakovalo, sla bych na ko…
Mne to bricho boli ted porad kdyz se pohnu
Je to dosti obtezujici, kdyz potrebuju do skolky, cokoliv, i jen na zachod. A taky mi hapruje tlak. Vylezu par schodu a je mi na omdleni ![]()
@kamiŠ Zítra jdu do poradny, tak se zeptám doktorky, co to mohlo byt… Tak mě začíná kluk docela tizit… Mě začíná dělat problém nazpět si boty a zvedat se…
@Valvodka urcite rekni, at te poradne zkoukne…
Na boty uz si musim sedat
A zvedam se o ruce. No lepsi to nude az za tri mesice ![]()
Urcite ať té dr pořádně zkoukne…dle mě se ta děloha připravuje tak tam proste pracuje ![]()
Pro mě začíná být peklo i mírný kopeček, oblekani dolní casti oblečení, obouvani atd atd ![]()
Tak doktorka mi to potvrdila, řekla mi, ze to byly kontrakce, poslicci… Prý to mužů uz pociťovat, tělo se na to muže uz připravovat… A řekla mi, ze to mužů mit ted uz častěji… Mám hodně odpočívat a nejlépe se vyvarovat přeplněnym obchodníkům, kde není dobrý vzduch… No uz to není sranda, bohužel ted uz se muže stát cokoliv… K tomu nepomáhá ani ten stres, ze nemáme ještě pro mimco, kromě nějakého oblečeni a vanicky, nic…
To se vse dožene…dneska už jsou možnosti jak vše sehnat a rychle a ve finančních možnostech…
Jejej, fakt kontrakce už ve 27? Tak to jsem zvědavá co za dva týdny čeká mě…
Drz se, opatruj se a moc na tebe budu myslet ať je vše ok a mimco si v teplicku hovi co nejdéle ![]()
@hanusha.a Ja vím, ze v dnešní době jde vsechno koupit rychle, ale ja jsem typ, co vsechno musí mit vsechno řádně připravené, nemám rada zmatek a když se vsechno děla na poslední chvíli… Manžel to ví, ještě včera říkal, ze je na vsechno čas, ale dneska se trochu vyděsil, tak snad se uz rozhoupeme pořídit nějaké věci, abych se uklidnila…
Jj, kontrakce, deloha se ztahuje, je to taková křeč… Ale ty to mit nemusíš, každá to máme jinak… Kamarádka měla při prvním tehotenstvi poslicky, stejně jako ja a druhy den večer začala hodně silné krvácet, jela do porodnice a mela akutní císař, ale ja budu snad v pořádku, ještě si tam musí malý nějakou chvilku hovet…
Děkuji, jsi hodna ![]()
Tak tohle mě tedy nepotkalo a doufám, že nepotká. Ale břicho mě bolí, někdy víc, někdy míň. Ještě že si kazdej den vypiju magnosolv a je to lepší. Jinak přeju, aby bylo vše dobré a aby tam prcek byl co nejdéle.
@Valvodka vitej v klubu
![]()
A ty nemas zadne veci po prvnim?
Ja teda vsecko mam, krome hygieny, ale pripravene nic. Vsecko na pude v krabicich a tak pod. Mam v planu vsecko az v lednu, takze kdyby neco tak taky nic jakoze neni. Ale ja rodit driv neplanuju, nepripoustim, takze to tak i bude
Nebudu se stresovat abych si to privolala
![]()