Poradna duly
Jana Čurdová
@Valvodka a uvedomujes si ze kolebka je tak na tri mesice, nez se zacne mimco pretacet? ![]()
Gratuluju k brzke svatbe ![]()
My meli jasno, jasne jsem rekla ze tehotna ani s ditetem se vdavat nehodlam, ze si to chci uzit. Takze jsme se brali pred prvnim pocetim ![]()
Ad kybl. Je to uzasny. Navic super a na bolave brisko, krasne se miminko prohreje cele. Pripomina jim to zpet matcino bricho. Ve vanicce pupek porad holy. Je jim zima atd…
Na netu je spousta videi jak miminka v tom koupat ![]()
@kamiŠ jo, to já jsem taky řekla, že se nechci vdávat ani těhotná a ani s dítětem a jelikož naše mimi nebylo ještě v plánu a přišlo nečekaně (ale jsem hrozně šťastná, že to tak je) a od začátku jsem na rizikovce, tak se budem brát s mimčem. No, holt někdy si to člověk nenaplánuje… ![]()
@Hanycta
my se brali pul roku pred planovanym tehotnenim
Takze pohoda ![]()
Tak bych se chtela mit, otehotnet a ani nevedet jak ![]()
Brali jsme se 04 a prvni mame 09. Predtim jsme si strihli jeste 3 ivf a ukoncene tehu ![]()
Vsak ono si to uzijes i s prckem, akorat ne tolika ![]()
@kamiŠ já to taky neměla jen tak, jsem po mimoděložním těhotenství, kterým jsem si prošla před čtyřmi lety. Ani jsem si nemyslela, že to půjde takhle rychle. A ty si měla všechny těhu z ivf?
@Hanycta nene po ivf jsem otehotnela ale bylo ukonceno ve 22 tt. Vsechny deti mam prirozene ![]()
Tak u nás to bylo plánované a hrozně rychlé, a to jsem si myslela, ze to bude dlouhé čekání a snažení, než otěhotním, ale uz od ledna jsem nebrala antikoncepci a přítel si stále dával pozor a ja ho do ničeho netlacila, ale jednoho krásného dne si pozor nedal a bylo to, hned jsem otěhotněla… Byla jsem šťastná a zároveň trochu zaskočená, ze to šlo tak rychle
…
@kamiŠ a z jakého důvodu bylo ukončeno? Mně připadá, že se to po ivf stává nejako často. Nebo aspoň kolem mě se to točí…
@Hanycta vv srdce. A ano myslim ze to bylo kvuli ivf. Statistiky dokazuji ze po ivf je to castejsi
Mas po mmd oba vejcovody?
@Valvodka tak to byl fofr ![]()
@kamiŠ právě, že mám jen jeden(vaječníky oba). No já jsem to měla stejně v lednu jsem vysadila a bylo to. A to mi ještě dr řekl, že jak mám jen jeden, tak můžu otěhotnět jen jednou za 2 měsíce a ono se to stalo zrovna ten měsíc, kdy to jít nemělo…
Já v IVF dělám…a nerekla bych že vyloženě po něm jsou ukončena tehu, záleží…
Jinak já ze zdravotních duvodu přestala brát antikoncepci - hodne jsem krvacela a měla několik ms i mimo cyklus.No a pak jsem zas moc cykly neměla, jen po vyvolavackach.
Příteli vysly špatně vysledky, mě nerostla děloha…několik měsíců jsme měli nechráněný styk (od ledna) a v červnu jsem otěhotněla, byli jsme strašně překvapení, že to šlo..to už jsme byli spíš smířený s IVF, vzhledem k tomu, že nám to ze strany partnera bylo doporučeny.
No a najednou už má ve mne Damianek několik cm a několik g…tak jsme šťastní..i když začínají přicházet obavy, jak to probuh zvladneme… ![]()
@hanusha.a nerikam ze po ivf jsou tehu ukoncena, ale statisticky vic vv srdce ![]()
@Hanycta on se vejcovod umi natahnout k druhemu vajecniku, lidske telo je nevyzpytatelne ![]()
U nás to fofr byl, ale kolem mě mely kamarádky a kolegyně z práce problémy otěhotnět…
Ahoj holky, jakpak se máme? Doufám, že u všech je vše v pořádku a mimiskove jsou stále schovaný na svých misteckach ![]()
Já mám dneska po testu cukrovky - no byl to zážitek, glukóza v čaji chutnala jako citronový caj z automatu, takže celkem dobrá ale pak mi nebylo dobře, ale udržela jsem
Po třetím odběru jsem se sestrickam v ordinaci složila ![]()
@hanusha.a jeee ti bylo tak blbe jo? Jsi delala dobrodruzo
A vysledky zitra?
Ja dnes zazdila ko na cukrovce prave. Blbe dala do kalendare, takze zvonilo az odpo pred dr tesne. Takze jsem ani nesla kdyz nemela odbery. Musim ztr znova objednat ![]()
A ztr jdu ba gyn. Uz jsem zvedava co cipek a vubec, mimino ![]()
Já jdu na gyndu 7.12. tak jsem taky zvědavá jak to teď bude pokračovat…
Tak držím palce at cukr vyjde ok…
Já si budu volat pro výsledky asi až v pondeli ať mám jistotu že tam fakt budou.