Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Tak o miminu zase nic nevim, dr byla vydrena z monitoru, jak ta deloha pracuje, tak zapomela ze chtela uzv a me bylo blby se ji zase pripominat. V utery jdu znovu, tak treba ![]()
Vsecko me boli, stydka kost nejak vic, ale cipek drzi
Mam fakt a hodne lezet ![]()
@kamiŠ Achojky,tak hodne odocivej ![]()
Ja jsem od stredy v nemocnici kuli krvaceni tedka uz spinim cekam na vysledky biopsie z cipku a snad me v pondeli pusti domu ![]()
@Angels jee to je desny, ty furt krvacis
A uz vi aspon cim to je? Co mala, jak to dava ze jsi v nemocnici a hlida manzel nebo hak dwlate? Ja se toho bojim ze tam skoncim ![]()
Drzim palce at te pusti domu a hlavne at uz nekrvacis!!!
@kamiŠ Tedka se to zmenilo ve špineni, ale uplne se desim vzdy na wc
ne nevi se brali z cipku na biopsii a uvidim
Mala nastesti v pohode manzel ma ranni tak zvlada na vikend bude u babicky a snad uz v pondeli reknou co a jak
Krvacim i kdyz odpocivam… Mno jako ja uz tady silim ![]()
@Angels no jasny, je to na nervy
Jak ten pobyt v nemocnici, at uz je to kvuli cemukoliv, yak to krvaceni, spineni. Navic kdyz se nevi proc ![]()
Achjooo
Dobre ze doma zvladaji ![]()
@kamiŠ Sileny nervy
kdyby se aspon vedelo proc zda zilka tak ok, ale ani to mi nereknou
Doma ano zvladaji nastesti ja doufam, ze me pak pusti uz co tafy semnou vid ![]()
@Angels no prave, ze se nevi proc, to je nejhorsi ![]()
Hlavne ze mimco je ok
@kamiŠ Prave kdyby se aspon vedelo takhle na pohotovost muzu litat porad
Mala nastesti jo je i pekne akcni kope do mocaku mam ji pricne
Ma uz 1100g
![]()
Ahoj holky, mrzí me, ze mate takové problémy… Snad budete brzy v pořádku a v klidu doma, hlavně odpočívejte… Ja jsem mela včera opět poslicky, uz podruhé a zdálo se mi to intenzivnější… Nic moc příjemného… Manžel byl hotovy… Držte se… Jinak ja byla na kontrole ve čtvrtek a malý uz ma kilo a půl… A jsme v pořádku ![]()
Holky moc na vas všechny myslím, si to asi pěkně uživatele ![]()
U nás vse ok, v rámci možnosti.
21.12. jdu na utz ve 30tt - screening před porodem, tak jsem na to zvědavá..
Ja uz chci taky vedet jak je tlustej ![]()
Musim dr ukecat ![]()
@Valvodka pokud to prejde, fajn, aspon vis co te za par tydnu ceka ![]()
@Angels tak jak?
Ja dnes lepsi, i kdyz jsem toho moc nenalezela, tak uz jen to ze nemuseli do skolky ![]()
@kamiŠ Achojky,v patek mi brali vzorek z cipku a cekam na vysledky porad spinim do toho me boli jizva po cisari
Uz at je unor ![]()
@Angels jim ty rozbory nejak dlouho trvaji
![]()
Takze furt stejny ![]()
My uz mame spalky pod posteli a snazim lezet, nooo ale ![]()
@kamiŠ Prave ja doufam, ze v pondeli budou a uz reknou co a jak ![]()
To je dobre jen se snaz odpociiivat
![]()
Ahoj holky, vás posílají na předporodní screening? Me o tom doktorka nic neřekla a dnes začínám 31 tt dle ultrazvuku… Na další kontrolu jdu příští týden, tak se na to sestřičky zeptám… Držte se a opatrujte se…