Poradna duly
Jana Čurdová
@Angels tak jak vysledky? Ani nezahlasis ![]()
Mne dnes desne boli stydka kost a prijde mi ze spodek oteklej, pocitove. Vzhlefem k praci delohy me to lehce znervoznuje. Js zvedava co zitra u dr
![]()
@kamiŠ Rada bych hlasila, ale pry nejsou
Takze tedle tyden tady zustavam ![]()
Tak dej vedet co a jak
Me boli absolutne vsechnoooo
Tak ja v ramci moznosti ok. Cipek drzi a deloha to neprehani ![]()
A videla jsem miminaka, otviral pusu, mrkal na me a smrdlal si nos, mel chvilku pres oblicej pupecnik, tak asi simralo ![]()
@kamiŠ @hanusha.a Holky taky me to udivuje
Ale zitra kdyz bude vse ok me pusti domu
akorat mi nic teda nezjistili ![]()
@kamiŠ To je dobre
Broucek malinkej ja jdu pristi tyden na utz tak se tesiiim
Ale dava mi zabrat blbe se mi dycha jak tlaci nahoru ![]()
@Angels to mam radost ze pujdes domu ![]()
Hlavne abys uz mela od toho klid.
Jo dychani je makacka a leze mi furt pod zebra uz
to je taky prima ![]()
Uzv za tyden s merenim, uz taky tesim, abych vedela jak velkej ![]()
Tohle byl jen na pokochani ![]()
@kamiŠ píše:
@Valvodka 3 screening nebo uzv ze zdrav pojisteni ve 32 tt
A to i v případě, když mi doktorka děla ultrazvuk pokaždé? Jediné co mi tedy řekne, tak kolik váží, ale jak je velký nevím… V pondělí začínám 32 tt dle ultrazvuku…
Jinak je mi líto, ze mate takové problémy, ja nějak velké problémy nemam, jen funim jako lokomotiva, nemůžu se uz poradně vyspat, protože malý dost kope a pak mi tedy dost natekaji nohy, ještě ze někdo vynalezl valenky, nevím co bych jinak dělala…
Držte se ![]()
@Valvodka no mela by ti prcka projet poradne. Nejen odhadem vahu, ale i vse ostatni, placentu, pupecnik atd…
Otekly nohy nezavidim, nastesti nemam. A funim taky desne. A holce do tridy v ms 3 patra, takze mazec ![]()
Bodej me pak nema tvrdnout bricho ![]()
@kamiŠ Ty natekle nohy jsou hrozné, jsem hodne zavodnena, mám problémy s lymfatickym systémem… O třetím patře nemluvím, bydlíme ve třetím patře bez výtahu, takze uz ted se tahám s nákupama a uz je to horší a horší…
@Valvodka to je mi te lito
Jinak bacha na celkove to otykani jo, je treba hlidat bilkovinu v moci a tak, ale to mas urco v poradku ![]()
My doma jedno patro, do loznice dalsi a do pradelny zase dve dolu, takze taky dost ![]()
Ale tak to je kazfodenni trenink, to je v pohode, akorat to dyl trva a jsem ba mrtvici kdyz vylezu hore ![]()
@kamiŠ Bilkovinu v moci nemam, nebo alespoň doktorka nic neříkala a myslím, ze by to řešila… Me řekla doktorka, ze schody vůbec nejsou na škodu, právě kvůli tréninku, ale je to tedy hrozné, hlavně když jsem ty schody ještě před měsícem behala a nic mi nebylo
… To mas také dobre, běhat nahoru a dolu…
@Valvodka urcite by ti to rekla, kdyby neco v neporadku, neboj.
Jj trenink je fajn, a bude hur ![]()