Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
4.12.15 13:40

@Valvodka srovnani nemam tak nevim, hlavne pak uz boli uplne vsechno, takze jedno kde to zacne :mrgreen:
Pri ms me v krizi neboli, ani bricho, jen stydka kost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.12.15 20:31

Ta pipka po dvou dnech přestala…občas v ní píchne, je to asi fakt vše k porodu, možná mi to občas proslapne malý…
Hlásím že zitra vyrazim pro magnezko, než mi dr napíše magnosolv - od vcera tvrdnu, myslela jsem, že to nepoznám ale hned mi bylo jasný co to je..mám břicho jak kámen a nemám čím siulevit.
Když sedim nebo lezim, tak se pak taky nemůžu chvíli rozchodit, je to. vtipny :lol:
Ale co jsem byla minuly týden v bazénu tak na kyčle ohromná uleva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.12.15 21:12

@hanusha.a bazen je nej :palec: chodila jsem ve vsech tehotenstvich, primo i na tehotenske a je to uzasny. Ted bohuzel, presunuli na sobotu v pul jedny a to se nechytam :?. A plavat jen tak jsem se jezte nedokopala :mrgreen:
Jj tvrdnuti je hnusny :?

My dnes oslavu synovych narozenin, tak taky tvrda porad a picha ve stydke kosti :roll: no ted u star dance uz lepsi i si s miminem hrajem. Vlni bricho a tlaci nohou na boku a ja odtlacuju rukou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.12.15 21:23

Tehotensky plavání u nás není, takže jen tak s přítelem a se švagrem s přítelkyní. Dala jsem si i parní saunu a virivku, no domů jsem šla jak znovuzrozena a lehka.
Me řádí v břiše teď, houpe mi s tím kamenným břichem a já nevím zda to bolí nebo tlačí nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.12.15 21:29

Tak me kdyz ztvrdne, pohyby necitim, to neprokope :mrgreen:
Normos bazen nedavam no, i kdyz bych rada :roll:
Dopo skoly a skolky, je jen jedna draga uprostred pro verejnost a odpo s detma smolik a vecir uz hotova a js rada ze js rada a nohy hore v lezinku na gauci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.12.15 10:29

Tak já mám vyhodu, že zatím nemáme jiné děti…Takže se dá lepe stíhat. Máme jen pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.12.15 10:32

Ahoj holky, me se také krásné vlni v bříšku, je to až neuvěřitelný, hlavně tedy až večer, to je nejcilejsi :)… Manžel je z toho vyřízeny, když začne takhle kopat, samozřejmě v dobrém, hrozně se na malého těší :D

Ja plavat nechodím, ani nevím jestli je nějaké plavání pro těhotné u nás, ale před těhotenstvím jsem trpěla dost na záněty, a po bazénu byly témeř vždy, takze z toho důvodu raději nechodím…

Tvrdnuti bříška je nepříjemné, ale nejprijde mi to úplně tak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.12.15 17:05

Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla. Ale jak čtu, jste všechny pohromadě. Chtěla jsem se zeptat, kontroluje vám vas dr. mimi vždy při kontrole ultrazvukem? Mně právě ne, vidím ho jen na velkých UZ. Vždy koukne jen dolů a je to. Jsem trochu neklidná, aby něco nezanedbal. Trochu mě mrzí, že nevím, kolik třeba teď váží a že je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.12.15 17:12

@Hanycta je to normalni, neboj a nervozni nebud. Ja mela uzv mimca naposledy v gennetu ve 22 tt a ted budu mit v patek, ve 30 tt. Je to zbytecne pokazde a hlavne nekteri dr to dodrzuji, pojistovna plati za tehu 3 uzv. Takze to lekari musi vykazovat potom jinak. Kdyz je vse v poradku, je zbytecne ultrazvukovat :lol:
A nekteri dr ani uzv ve sve ordinaci nemaji, tak posilaji jinam a taky jen 3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.12.15 19:34

Me dělá ultrazvuk každých 14 dni (a k tomu spodek rucne)+utz na genetice (tam už jsem skončila)…
Ale váhu ani míru mi neříká…to mám jen orientačně z kalkulačky na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.12.15 19:41

@hanusha.a me zas dela spodek uzv, nechmata  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.12.15 22:11

Me hmata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.12.15 10:41

Me děla doktorka vše, kontroluje me, ultrazvuk mi děla pokaždé, ted jdu na kontrolu ve čtvrtek, říká mi i váhu… Sestřicce dávám moc, měří mi tlak a váží, na což se vždycky těším opravdu nejméně :)… Ja si na peci nemůžu stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.15 10:56

Ja si taky nestezuju na peci :mrgreen: A hlavne, u tretiho ani neresim :jazyk: :mrgreen:

Dala jsem si laazen, to je parada :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.12.15 14:00

@Hanycta Ahoj, já třeba chodím každý třetí týden a pokaždé mi doktor dělá ultrazvuk. Jsem za to ráda, vždy mi ukáže mozek, páteř řekne délku i váhu. Vyšetří mě pohmatem změří pupek a jdu domu :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí