Poradna duly
Jana Čurdová
@Angels tak to ja taky
Ale vzhledem k tomu, ze jeste nemam nic vyprany a nachystany, tak potrebuju az az ![]()
Dneska jsem trochu hrabala na pude a chybi mi polovina veci, netusim kde to je ![]()
Jako mraky jsem toho prodala a darovala, ale stejne. Budu muset snad jeste nakupovat nebo co
Ahojky ja mam TP 18.2 ale furt mi hrozi predcasny porod takz nevim jestli to vubec Unoratko bude
Doufejme ![]()
@kamiŠ Presne nevime, je o neco mensi nez by mel byt zitra bych mela byt 34 tt ale vahou odpovida necely 32tt tak me ted hlidaji malej ma zatim 1642g
Uvidime uz se otocil hlavickou dolu tak snad se mu jeste nebude chtit ven ![]()
@kamiŠ tak mě napadá, že muži málo vydrží ![]()
V pátek mám tedy první kontrolu v porodnici. Jsem tam zapsána na 11.2. termín mám 9.2. Doktorka měla jen obavu o porodni váhu miminka. Loňský únor 45 kg, teď necelých 70, ve mě všechno křupe.
Vybalovala jsem darované hračky, tu s ukolebavkou jsem si dala na bříško.
Vypadalo to, že se té hračky nemůže dočkat. Potěšil mě přebalovací pult s centimetry, fusak a postýlky dvě, jednu máme u známých, kde občas přespíme a je stejně jejich. Chuvičku jsem tedy stáhla v aplikacích a doufám, že bude fungovat. Obdivuji tedy maminky s dvojčátky.
Tak jsem chodila, že už bych rodila a teď, že ještě nechci. Ten poslední měsíc bude utíkat ![]()
@Liduska8 píše:
@kamiŠ Presne nevime, je o neco mensi nez by mel byt zitra bych mela byt 34 tt ale vahou odpovida necely 32tt tak me ted hlidaji malej ma zatim 1642gUvidime uz se otocil hlavickou dolu tak snad se mu jeste nebude chtit ven
Já to měla podobné s váhou, o ty dva týdny. Věřím, že budeme minimálně 2500g při porodu, navíc přes svátky mě kamarádka vykrmila ![]()
@garden Doufejme
20.1 jdu na dalsi kontrolu tak snad mi zase nabral ![]()
@Liduska8 tak kdyz je mimco mensi, tak preci nebudes rodit driv. Ja mysl jestli nemas nejaky problem, zkracovani cipku, otvirani se, stahy ![]()
Mimco bude holt mensi, nejsou vseci velci. Nebo nemusi byt… Moje druhorozena byla a stale je taky drobna a mala. Cela ja ![]()
@garden jako ze dr u porodu vydrzi min nez zenska jo? To nee, spis obracene. Zenske maji vic pochopeni a jsou vnimavejsi a citlivejsi. Chlapovi je jedno jak do tebe hrabne atd…
@kamiŠ No doktorka mi narovinu rekla ze tam ten předčasný porod hrozí že se bojí abych to vydržela alespoň do toho 36 tydne. O žádném problému mi zatím neřekli. Ale mam hodně časté tvrdnutí břicha né bolestivé ale časté od začátku beru magnesium a ted mi zvisili davku na 3× 2 tablety a zlepšení zatím žádné. Mě nevadí že bude maličký hlavně aby byl v pořádku a zdravý ![]()
@Liduska8 tak to je divne ze ti dr nerekla nic blizsiho. Me bricho tvrde od 18 tt a jsem celou dobu na horciku 6 tbl denne. K tomu i drazdiva deloha a zkracovani cipku a otvirani. Mam jete krom horciku i prothazin a duphaston
Tak proto se i ptam ![]()
@kamiŠ Tak to se nedivim u nas se ješte bude malovat ložnice a postylka
Mno ja jsem taky dala skoro všechny oblečky pryč takže jsem musela bud nakoupit nebo jsem neco dostala od kamaradek… Tak snad to vše brzo najdeš ![]()
Jinak jsem dneska byla u dr. Od pondeli nastupuju na Md
A ve 37tt mi da žadanku na cisaře a pošle do rizikovky tak musim ješte vydržet ![]()
@Angels tak malovat uz nehodlam
Ale postylku musim vydrbat a matraci, kocar, autosedacku. No je toho dost ![]()
Pockam na susku a znova projedu krabice no
![]()
Snad v utery uz bude, jinak si to nekdo odskace ![]()
Desne uteklo, uz MD, mazec
@kamiŠ Mno Muj chlap to proste chce mit tak at si to udela
Taky ješte musim vydrbat kočar, ale ten musi přivezt od tchyne..
Určite projdi já jsem pak byla rada, že jsem toho moc nemusela kupovat, ale to víš, že jsem se neudržela ![]()
Až tedka mi přijde jak strašne to uteklo a zachvilku budeme mit prdolky u sebe ![]()
@Angels no budu rada kdyz se udrzim a nic kupovat nebudu
leda puncochace nebo twplacky, body a overalu by melo byt dost. Kdyz to najdu ![]()
Taky to mas dobry, a vsecko na knop ![]()
A co prdola, jak se tesi? A co pripravy na zapis? U nas je 4.2. Tak snad to s nim stihnu ![]()
@kamiŠ Opravdu nic, berou mi akorad pořád krev a zatím furt v pořádku uvidíme co mi řeknou při příští kontrole ![]()