Poradna duly
Jana Čurdová
@kamiŠ Tak to mate hezky po sobě
, jaký věkový rozdíl mají děti? Jedno jde do první, takze šest a to druhé?
Ja malému říkám, ze by se to mamince hodilo 7.2. máme třetí měsíc od svatby, bylo by to takové symbolické
… A hlavně bych stihla i ty skříně
…
@Valvodka prvnimu v listopadu bylo 6 a druhe budou v cervnu 4 ![]()
7.2 je hezke datum ![]()
Jsem zvedava jak nam to nakonec vyjde ![]()
@kamiŠ Tak to mate hezky po sobě
…
Jj, hezké datum
, uvidíme, hlavně aby bylo vše v pořádku ![]()
@Valvodka joo jde to ![]()
To vis ze bude vse ok
Ver a bude to tak ![]()
Ver a bude to tak, to zní jako dnešní heslo
Máme zkrácený čípek a skvělé výsledky v poradně
ještě 10 dní, ale prý to možná přijde dříve, tak raději za těch 10
Dneska jsem se druhému učila mačkat ruku
strach mám ohromný, víc o malou jako o sebe ![]()
Ahoj…je už pozdě se k Vám přidat nebo můžu…
…mám termín 18.2. Doma už máme Terezku, v květnu bude mít tři…
Jsem posledních pár dní nervózní nějak víc…cca před týdnem mi odešla zátka…zítra jdu na kontrolu do porodnice tak jsem zvědavá jestli se to nějak víc chystá…
Otoky mám taky hlavně nohy a ruce…ruku úplně nesevru a nohy jsou taky jako by patřily Frodovi Pytlikovi…
Manžel mou nervozitu a hormony už moc nedává…jsem hotová kvůli starší aby vše zvládli beze mě…teď navíc marodi…
Holky, ja vůbec nevím jak tu zátku mám poznat? Je to jako naruzovely hlen??
@JanaAD Ja mám termín 15.2.
… Také ruce tim závodněnim poradně nesevru a ke všemu v nich nemam vůbec cit, je to hrozny
…
@Valvodka zatka muze byt ruzna. Hlen, chrchel, ciste i naruzovele…
S prvnim mi neodesla vubec a u druhe v porodnici s klystyrem. U obou mi praskla voda…
@JanaAD doma to zvladnou, neboj
Ja uz se tesim, ze si od nich odpocinu ![]()
Starsi je taky marod, o vikendu mel teplotu, nejaka viroza, mladsi je do par dni jista taky ![]()
Ahoj holky,
tak ja mam za sebou divnou noc, od 2:30 sama krec v podbrisku, ale „jednolita“, zadna pravidelnost, takze k tomu, jak si pamatuju kontrakce bych to neprirovnala, trvalo to tak 1 a 1/2 hodky v kuse, znovu se to opakovalo od 5:30. Kdyz mne minuly porod vyvolavali a hned nastoupily prima radne kontrakce.. no jsem ted jak prastena, potrebovala bych se vyspat.. To zas bude den s trpaslikama!
@kamiŠ no u nás začínající zánět ucha a nějak to nepolevuje… A to jsem se těšila že už ji dam do školky…
@Tdnka tak to už se to pěkně chystá…teď to ještě rychle dospat…
Mně na kontrole dneska řekli že je malá ještě dost nahoře…tak zatím klid před bouří…a poličky jsem u prvního neměla a teď taky někdy břicho pěkně bolí…
@JanaAD kapete otobacid? Aspon ze to neni nakazlive, ja se te virozy ted bojim at od nich nechytnu a nezacnu rodit. S teplotou a ucpanym nosem a zahlenena by to nebylo ono ![]()
@kamiŠ kapem Otipax co nám napsala doktorka..zítra na kontrolu a doufám že se nedovim že budou píchat a antibiotika a léčení na dalších X dní…já mám trochu rýmu…ale nic hrozného tak snad pomine…
Jinak jsem nervózní protože malá začala chodit do školky na tři dny v týdnu od ledna…a teď se bojím že jak si zvykla tak z toho zas vypadne a pak porodim a efekt aby si nemyslela že ji odkládam do školky kvůli miminu bude ten tam…zatím projevuje dost náročnou povahu co se týče sesazeni z „trůnu“… ![]()