Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3484
14.2.16 20:43

@kamiŠ Velka Gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.16 08:39

Ahoj holky tak jak jste na tom? :) Ja mam termin zitra a furt to nevypada, malemu se u me v bříšku libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
17.2.16 09:18

@Liduska8 ahoj…já taky zítra a podle doktorů to vuuuuubec nevypadá…už jsem začala zkoušet vyvolávací rady a dosáhla jsem maximálně " menstruacnich" bolesti v podbřišku… Nechci přenášet malá už je obřík teď a tahle fáze těhu je blbá…závidím holkám co už maj hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.16 09:30

@JanaAD To ja mam celou dobu tyhle bolesti a taky furt nic :D Presne taky závidím holkám ze uz to maji za sebou.To ten nas je malinky ale i tak ja sem mala a to obri břicho uz sotva tahnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.2.16 17:47

Mne neni co zavidet, umiiram na pupek :roll:
Ale mimous je bozi a jsem rada ze se uz nemusim pozorovat jestli uz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
17.2.16 18:23

@JanaAD tak bud rada, ze aspon mens. bolesti :lol: ja si udelala uplnej huhu koktej-zazvor, hrebicek, skorice-porce, ze bych vyhnala i slona a ucinek? Po dlouhy dobe jsem spala celou noc :lol:
Uz jsem nestastna, termin mam sice pristi tejden, ale ty bolesti :,( dneska u dr nic moc, cs furt 2 a malej nachmoustanej pod zebrama :roll: jsem dost otekla a lita mi tlak, navic je mrnous dost velkej, takze pristk tejden na kontrolu do porodnice a bude se asi spekulovat o vyvolani. Toho se bojim, jak cert krize :roll:
@kamiŠ jak to, ze umiras na pupek? Boli hodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.2.16 20:56

@LIEBEhexe jsem cekala ze napises ze ses po dlouhe dobe pekne vysrajdila, po koktejlu :mrgreen:
Chybel ti tam ricinovy olej ;)

No pupek boli jak svin, reze a pali. A navic je uplne necitlivy, mrtvy. Jako by to nebylo moje bricho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.2.16 21:43

Ahoj holky, sice máme mrňouska už doma, ale úplně Vám závidím ty okamžiky štěstí až budete mít po porodu. V pondělí jsem měla celkem tvrdé prso, teplota 37,7. Zřejmě jsem měla i málo mlíčko, tak jsem odstřikávala, v úterý jsem dopoledne běžela pro nutrilon i mlíčka bylo víc. Dneska jsem koukala, že bych těch 400 ml, co má miminko mít i měla :dance:. Ty dva dny jsem odstřikávala a střídavě přikládála, čistila lahve, nic víc. Po nutrilonu se mi dneska poblinkala, odstříkávám a krmim co dvě hodiny. Doktorka dneska říkala, že s tím nutrilonem jsem to udělala dobře a kontrola v pátek. Zítra jede muž pro váhu a el. odsávačku, čaj na kojení. Malou musím fakt budit :,( abych jí dala mlíčko, měla sílu a konečně nabrala, nešetřila si kalorie :,(. Pak uvažuju o laktační poradkyni až půjdeme s váhou nahoru a mohla jsem jen kojit a příští týden se dostala na těch 500ml. Ani kloboučky už nepoužívám, hlavně ať mi prcinka přibere :hug:
Ještě mě muž požádal o bratříčka pro Elišku, tak bych trvala po porodu na těch 2 hodinách na sále, aby byl s námi a hezky se přisál na prso. Malou má muž na hrudníku i já s ní tak poležím a je pěkně v teple :hug:
Jdu s Vámi, co ještě na porod čekáte nespat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
17.2.16 21:43

@kamiŠ ricinovy olej? To jsem jeste nezkousela, kde se to kupuje? :lol:
Ty brdo, a to by asi nemelo takhle brutalne bolet, ne? 8o kamatadka si stezovala jen na to, ze to ma okolo toho rezu mrtvy :nevim: nejakej aromaterapeutickej olejicek na to treba? Snad se to brzo zbercha :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.2.16 21:45

@LIEBEhexe a co kokosový olej? Prý změkčuje jizvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
17.2.16 22:00

@garden myslis na tu jizvu po cisari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.16 02:14

Haaa, tak ja si tady stezuju, ze budu nosit do leta a ejhle. Jede se.. odtekla mi voda, drzte mi palce :lol: strachy se asi zbleju, nemuzu se prestat klepat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.2.16 05:00
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.2.16 10:12

@LIEBEhexe tak drzim palce v hladky prubeh :palec: A tesime se na dalsi mimco ;)

@garden na tuhle jizvu je nejlepsi sadlo ;)

Jinak jo, ta boles a mrtvolno je normalni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.16 19:51

Ahoj devcatka, hlasim se z budejcke jip, dneska ve 14.14 se narodil maly velky Honzik (3900gr) bohuzel cisarem. Ale jsme oba v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí