Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak jak jste na tom?
Ja mam termin zitra a furt to nevypada, malemu se u me v bříšku libi ![]()
@Liduska8 ahoj…já taky zítra a podle doktorů to vuuuuubec nevypadá…už jsem začala zkoušet vyvolávací rady a dosáhla jsem maximálně " menstruacnich" bolesti v podbřišku… Nechci přenášet malá už je obřík teď a tahle fáze těhu je blbá…závidím holkám co už maj hotovo ![]()
@JanaAD To ja mam celou dobu tyhle bolesti a taky furt nic
Presne taky závidím holkám ze uz to maji za sebou.To ten nas je malinky ale i tak ja sem mala a to obri břicho uz sotva tahnu ![]()
Mne neni co zavidet, umiiram na pupek ![]()
Ale mimous je bozi a jsem rada ze se uz nemusim pozorovat jestli uz ![]()
@JanaAD tak bud rada, ze aspon mens. bolesti
ja si udelala uplnej huhu koktej-zazvor, hrebicek, skorice-porce, ze bych vyhnala i slona a ucinek? Po dlouhy dobe jsem spala celou noc ![]()
Uz jsem nestastna, termin mam sice pristi tejden, ale ty bolesti
dneska u dr nic moc, cs furt 2 a malej nachmoustanej pod zebrama
jsem dost otekla a lita mi tlak, navic je mrnous dost velkej, takze pristk tejden na kontrolu do porodnice a bude se asi spekulovat o vyvolani. Toho se bojim, jak cert krize ![]()
@kamiŠ jak to, ze umiras na pupek? Boli hodne?
@LIEBEhexe jsem cekala ze napises ze ses po dlouhe dobe pekne vysrajdila, po koktejlu ![]()
Chybel ti tam ricinovy olej ![]()
No pupek boli jak svin, reze a pali. A navic je uplne necitlivy, mrtvy. Jako by to nebylo moje bricho ![]()
Ahoj holky, sice máme mrňouska už doma, ale úplně Vám závidím ty okamžiky štěstí až budete mít po porodu. V pondělí jsem měla celkem tvrdé prso, teplota 37,7. Zřejmě jsem měla i málo mlíčko, tak jsem odstřikávala, v úterý jsem dopoledne běžela pro nutrilon i mlíčka bylo víc. Dneska jsem koukala, že bych těch 400 ml, co má miminko mít i měla
. Ty dva dny jsem odstřikávala a střídavě přikládála, čistila lahve, nic víc. Po nutrilonu se mi dneska poblinkala, odstříkávám a krmim co dvě hodiny. Doktorka dneska říkala, že s tím nutrilonem jsem to udělala dobře a kontrola v pátek. Zítra jede muž pro váhu a el. odsávačku, čaj na kojení. Malou musím fakt budit
abych jí dala mlíčko, měla sílu a konečně nabrala, nešetřila si kalorie
. Pak uvažuju o laktační poradkyni až půjdeme s váhou nahoru a mohla jsem jen kojit a příští týden se dostala na těch 500ml. Ani kloboučky už nepoužívám, hlavně ať mi prcinka přibere ![]()
Ještě mě muž požádal o bratříčka pro Elišku, tak bych trvala po porodu na těch 2 hodinách na sále, aby byl s námi a hezky se přisál na prso. Malou má muž na hrudníku i já s ní tak poležím a je pěkně v teple ![]()
Jdu s Vámi, co ještě na porod čekáte nespat ![]()
@kamiŠ ricinovy olej? To jsem jeste nezkousela, kde se to kupuje? ![]()
Ty brdo, a to by asi nemelo takhle brutalne bolet, ne?
kamatadka si stezovala jen na to, ze to ma okolo toho rezu mrtvy
nejakej aromaterapeutickej olejicek na to treba? Snad se to brzo zbercha ![]()
Haaa, tak ja si tady stezuju, ze budu nosit do leta a ejhle. Jede se.. odtekla mi voda, drzte mi palce
strachy se asi zbleju, nemuzu se prestat klepat ![]()
@LIEBEhexe tak drzim palce v hladky prubeh
A tesime se na dalsi mimco ![]()
@garden na tuhle jizvu je nejlepsi sadlo ![]()
Jinak jo, ta boles a mrtvolno je normalni ![]()
Ahoj devcatka, hlasim se z budejcke jip, dneska ve 14.14 se narodil maly velky Honzik (3900gr) bohuzel cisarem. Ale jsme oba v poho ![]()