Poradna duly
Jana Čurdová
@Valvodka ono existuje i jine decko nez vigantol
Ten opravdu hodne mimcum vadi…
Hlavne kdyz dokrmujes, nezapomen odsavat, at neztratis laktaci. I nocni kojeni je dulezite nebo odsavani…
Spi ti krasne
Asi i tim um ![]()
Jsem toho myho pacholka vychvalila a tak se vecir predvedl. Rval a od prsa se odtahoval, blbe pil, polykal tunu vzduchu, o to vic rval. No des bes. Sel spat hladovej ![]()
@kamiŠ Ja kojim před um porad, moc mlika neodsaju, budu muset začít resit podporu laktace, mam doma homeopatika, tak snad pomůžou..
On mi takhle spinkal než jsem začala dokrmovat ![]()
Chudinka… Me se poslední dobou také kroutí a vzteka u prsu, asi tam toho mam málo ![]()
@Valvodka mozna by stalo za to davat um pres suplementor… At se ti to stimuluje…
@kamiŠ Tak o tom slyším poprvé, budu o tom uvažovat, jen podle toho co tam píšou si moc nedokážu představit jak se to používá…
Nalepis na prso. Dite saje um pres hadicku ale zaroven ma v puse bradavku ![]()
Tak jak se vede holky?
U nás špatně průchozí levý oční kanálek a má tam teď hnis tak chodíme na proplach…a ekzém na obličeji a pod krkem a na to antibioticka masticku…takže máme takovou malou Kvasimodku…otekla oko a ekzém…
… Jinak je to zlatíčko…basti a spinka nebo kouká…jen mi přijde že pořád točí hlavu na jednu stranu třeba když pase koníčky…No tak snad z toho nebude něco na vojtovku… ![]()
Ahoja, nás čeká očkování, kyčle máme za sebou, ve 3 měsících s ouškem na kontrolu. Teď měla problémy se stoličkou, ale už je to dobré. Ráno odsávám šušně.
Malá se směje, brouká a vykládá. Dneska jsem ji ukazovala prstem, že jsem máma a ona miminko. Začala pak ukazovat prstikem
Hlavičku udrží, taky se mi zdálo, že ji dlouho pokládá na jednu stranu, ale než cvičení, tak se jí víc na bříšku věnujem s hračkami a hlavně ať jde za zvukem. Zda se mi to lepší. Sem tam něco uchopí prohrábne, naučila se mě držet za vlasy ![]()
Chodíme na procházky a jezdime na zahradě. Když pláče začnou na mě štěkat hafani, když je mám na volno. Jinak máme 6 jehňátek, od velikonoc jsme taková školka. V noci se budí tak 2× a jen na jídlo výjimečně na déle.
Ahoj holky.
Nas mimin taky dava hlavu na stranu, porad, at je vzhuru nebo spi, porad do prava. Uz mu ji vypokladam at dava na druhou, aby nemel placatou a zkracene slachy. Kdyz je vzhuru se nenecha, ji otocim a hned ji ma vpravo
Tak aspon kdyz spi…
V noci kojim tak 2× nekdy jen jednou, jako dneska. Jedl pred osmou a pak az ve ctyri. Prsa mi malem praskla ![]()
Vyrazku ma taky, na cele a mezi ocima, uz zacina i ve vlasech seborela
Bude krasnej ![]()
@kamiŠ tak to nocni kojeni jen jednou nebo dvakrat ti zavidim. My kojime stale 4×, jak kdy
Uz jsme taky meli jit na ockovani, ale vyhli jsme se mu, protoze malej byl v kontaktu se setrenkou, ktera se druhej den osypala nestovicema.
Na krku se mu udelala vyrazka a nase doktorka mu napsala masticku, ktera mu tu kuzi uplne spalila. Silene mu to mokvalo, nastesti ho to asi nebolelo. Plakal „jen“ kdyz jsem mu to susila.
Jinak je to nase zlaticko milovany ![]()
@hanicka121 ty jo 4× za noc kojit, bych umrela ![]()
Krk blby, snad brzy zahoji ![]()
A kdy se prcek narodil ze uz ockovani? Prvni je nejdriv na 10 tydnech preci…
Tak Eliška cestou z obchodu už si šmidlikala rukama o hračky, které má na kočárku. Včera v noci jsem ji slyšela rikat co? ze spani:) Ode dneška spí ve své postýlce. Přišla prvni menstruace a z něčeho už vyrostla. Spadla mi na ní hračka, tak je už prašténá:D Natahuje ručky, když chce pochovat. A ukazuju naa ní mimi a na sebe mama, tak se mi snad nezdálo, že na mě ukazala prstikem. Aby se nám to nepletlo s těma Eliškama, tak ji říkám kukina, kukinka, kuki.
@kamiŠ male je 27.1. ( narozen o 10dni driv). Nam prsve doktorka rikala, ze uz od 8 tydnu ockuje. Taky se mi to zdalo brzo, ale prwj to tak dela vetsina doktoru. Nastesti jsme se tomu vyhli a jdeme az mu budou 3 mesice ![]()
@hanicka121 tak to jo, jste to pekne oddalili ![]()
Me je proti srsti i na tech 10 tydnech ![]()