Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím holky, dlouho jsem tu nebyla…nějak jsem přes ty radosti a „starosti“ nestihala…všem moc gratuluji k mimiskum
My nakonec nejsou unornatka, ale breznatka.
4.3. se mi po vyvolání akutní sekci narodil syn Damian s vahou 3900 a mírou 51 cm. Dnes má již skoro 5 týdnů a váha je 4300g, na ní jsme se vyšplhali po poklesu na 3400. ![]()
@hanusha.a gratuluju k prdolovi
Peknej macik to byl a je ![]()
Me uz zase boli prso, asi se tam zase chysta zanet nebo nevim ![]()
A vcera mimous furt kojil a dnes uz taky. Aspon ze v noci byl klid a pekne spal ![]()
My zrovna mame růstový spurt takže doma divočina…
Jinak kojime + dokrmujeme UM…
@hanusha.a mi prijde ze ho ma taky, spurt. Akorat mu je uz 8 tydnu ![]()
A to davas um ted pri spurtu nebo furt?
Pořád, dokrmuju ale většinou jen 3× denně… Ted při spurtu víc, protože já nejsem schopna ho nasytit..
Ale i s tou troskou co v prsou mám se snažím co nejvíce kojit.
Děkuji za pozitivní komentář… Už jsem zjistila od těch echt kojomatek že jsem špatná matka a že mu musím stačit chtě nechtě, že to tak prostě je…takže bych dle toho musela Damianka nechat trpět hlady, protože stěží vytahnu z obou dohromady 20ml… To mimcu co vypije 90 i 120 asi nestačí…
@hanusha.a na takovy se vyserinkej, honej si triko. Ne kazdej proste muze kojit ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla… Mate se? Milanek roste jako z vody… Divala jsem se, ze jste tu probírali um… My jsme na něm nakonec skončili
, Milanek mi začal úplně odmítat pro, takze uz vůbec nekojim…
Chtěla jsem se zeptat, uvažujeme o koupi houpacího lehátka, mate nějaký typ? Zkušenosti? Je jich tolik, ze nevím, které vybrat, chceme aby ví rivala a houpalo a těch moc není…
@Valvodka urcite fisher price ![]()
Mame uz stolety po prvnim s furt je v pohode a to na nem teda velky delali uz hrozny kraviny
![]()
Kojeni skoda, ale kdyz nejde tak nejde.
@hanusha.a ja taky dokrmuju, sice jen 1_2× denne, ale uz jsem taky vyslechla kritiku od kojomatek
prdet na ne, je to nase prte, tak si ho budem krmit cim uzname za vhodny my, ne?
je ale fakt, ze u me je to um ciste z lenosti
davam mu jednu davku na noc, aby jsme se dyl vyspali-spi od deviti do tri cca, pak uz dam svoje. Kdyz mu dam misto um rovnou svoje, tak vydrzi max dve hodiny.. je hrozne nenazranej
taky mel v sesti tejdnech 6 kg
a druhy davam obcas odpo venku, kdyz neni mozny nakojit. Mlika mam, ze bych mohla krmit psi utulek, ale stejne mi u toho prsa dela takovou rotiku vzdycky, ze kdyz nemáme venku na to uplne klid, tak mu radsi vrazim flasku, nez hp krotit na vetejnosti ![]()
Jinak lehatko mam taky, je to znacka Zopa. Koukala jsem hodne na cenu, pac jsem se bala, ze mu bude uplne ukradeny..a taky ze je
bylo nejlevnejsi z vibracnich, i se houpe, jak kresilko houpaci, jsou na nem nejaky hracky poveseny, ale ma to na haku proste.. bohuzel je hodne chovaci, takze v nem vydrzi max deset min a uz se vzteka
zacina me to stvat, nevim jak ho to odnaucit, pac kolikrat mi pres den usne na ruce, ale jakmile ho polozim, je zle
pres noc, musím zatukat tuk tuk, nakrmim, odlozim do postýlky, zavřu dveře a čau, usne sam, ale přes den je to hroznej lisejnik ![]()
Mno… v pondeli mu budou dva mesice, ja mam furt kejty, ze by mi tam moh zaparkovat autobus. Hrozny.. ale co je nejhorsi! V tehotenstvi mi strasne ochlupatelo bricho, a dr rekl, ze to po porodu zmizi..ok, nezmizelo. Tak prej po sestinedeli.. taky ne.. tak kdy?! Ono nestaci, ze mam to břicho brutalne tygrovany, ono musi bejt jeste chlupaty, jak starej cokl
jsem divna, nebo to mate zaky tak?
A jak uzivate konecne jarniho pocasi? ![]()
@LIEBEhexe taky se mi vice ochlupatilo, prej to je testosteronem co maj mamky co porodily kluky, ale prej uz to v tele zustava tak nevim
na kojeni si nemuzu stezovat, oproti tomu co kolikrat ctu ![]()
Ja mam chlupaty bricho u holky i u kluka
casem to opada ![]()
Mimon ted dela u kojeni nekdy sceny, v noci a kdyz je hodne hladovej tak ne. Normalne se pricucne a jak se spusti proud, tak rve a odtahuje se. Vsude strika mliko a on hulaka a kucka a polyka vzduch
Po chvi se pricucne a normalni saje
Doufam ze to brzy prejde, protoze to omezuje kojeni venku ![]()
@kamiŠ jestli ono mu to zezacatku netece moc
me taky rval, odtahoval a kuckal, teda spis se davil, pac mu to ze zacatku teklo rychle a on nestihal polykat.. pomohlo mi si sednout trochu do polosedu a celou dlaní si tlačit na prso, ten proud to zbrzdí..
@Maudole mno, tak to je super.. ale zas teda treba mi zaroste tak, ze nebudou videt ty mega strie
i kdyz..otázka je, co je lepsi
![]()