Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
9.4.16 03:56

Zdravím holky, dlouho jsem tu nebyla…nějak jsem přes ty radosti a „starosti“ nestihala…všem moc gratuluji k mimiskum :) My nakonec nejsou unornatka, ale breznatka.
4.3. se mi po vyvolání akutní sekci narodil syn Damian s vahou 3900 a mírou 51 cm. Dnes má již skoro 5 týdnů a váha je 4300g, na ní jsme se vyšplhali po poklesu na 3400. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.4.16 08:02

@hanusha.a gratuluju k prdolovi :* Peknej macik to byl a je :palec:

Me uz zase boli prso, asi se tam zase chysta zanet nebo nevim :zed:
A vcera mimous furt kojil a dnes uz taky. Aspon ze v noci byl klid a pekne spal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.4.16 08:29

My zrovna mame růstový spurt takže doma divočina…
Jinak kojime + dokrmujeme UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.4.16 08:54

@hanusha.a mi prijde ze ho ma taky, spurt. Akorat mu je uz 8 tydnu :mrgreen:

A to davas um ted pri spurtu nebo furt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.4.16 11:12

Pořád, dokrmuju ale většinou jen 3× denně… Ted při spurtu víc, protože já nejsem schopna ho nasytit..
Ale i s tou troskou co v prsou mám se snažím co nejvíce kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.4.16 11:34

@hanusha.a tak to jo. I kazda kapka mm se pocita :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.4.16 13:48

Děkuji za pozitivní komentář… Už jsem zjistila od těch echt kojomatek že jsem špatná matka a že mu musím stačit chtě nechtě, že to tak prostě je…takže bych dle toho musela Damianka nechat trpět hlady, protože stěží vytahnu z obou dohromady 20ml… To mimcu co vypije 90 i 120 asi nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.4.16 15:27

@hanusha.a na takovy se vyserinkej, honej si triko. Ne kazdej proste muze kojit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.4.16 22:59
:* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.4.16 08:32

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla… Mate se? Milanek roste jako z vody… Divala jsem se, ze jste tu probírali um… My jsme na něm nakonec skončili :(, Milanek mi začal úplně odmítat pro, takze uz vůbec nekojim…

Chtěla jsem se zeptat, uvažujeme o koupi houpacího lehátka, mate nějaký typ? Zkušenosti? Je jich tolik, ze nevím, které vybrat, chceme aby ví rivala a houpalo a těch moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.4.16 11:09

@Valvodka urcite fisher price ;)
Mame uz stolety po prvnim s furt je v pohode a to na nem teda velky delali uz hrozny kraviny
:lol:

Kojeni skoda, ale kdyz nejde tak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.16 03:53

@hanusha.a ja taky dokrmuju, sice jen 1_2× denne, ale uz jsem taky vyslechla kritiku od kojomatek :lol: prdet na ne, je to nase prte, tak si ho budem krmit cim uzname za vhodny my, ne? ;) je ale fakt, ze u me je to um ciste z lenosti :oops: davam mu jednu davku na noc, aby jsme se dyl vyspali-spi od deviti do tri cca, pak uz dam svoje. Kdyz mu dam misto um rovnou svoje, tak vydrzi max dve hodiny.. je hrozne nenazranej :jazyk: taky mel v sesti tejdnech 6 kg 8o :lol: a druhy davam obcas odpo venku, kdyz neni mozny nakojit. Mlika mam, ze bych mohla krmit psi utulek, ale stejne mi u toho prsa dela takovou rotiku vzdycky, ze kdyz nemáme venku na to uplne klid, tak mu radsi vrazim flasku, nez hp krotit na vetejnosti :nevim:

Jinak lehatko mam taky, je to znacka Zopa. Koukala jsem hodne na cenu, pac jsem se bala, ze mu bude uplne ukradeny..a taky ze je :zed: bylo nejlevnejsi z vibracnich, i se houpe, jak kresilko houpaci, jsou na nem nejaky hracky poveseny, ale ma to na haku proste.. bohuzel je hodne chovaci, takze v nem vydrzi max deset min a uz se vzteka :roll: zacina me to stvat, nevim jak ho to odnaucit, pac kolikrat mi pres den usne na ruce, ale jakmile ho polozim, je zle :cert: pres noc, musím zatukat tuk tuk, nakrmim, odlozim do postýlky, zavřu dveře a čau, usne sam, ale přes den je to hroznej lisejnik :roll:

Mno… v pondeli mu budou dva mesice, ja mam furt kejty, ze by mi tam moh zaparkovat autobus. Hrozny.. ale co je nejhorsi! V tehotenstvi mi strasne ochlupatelo bricho, a dr rekl, ze to po porodu zmizi..ok, nezmizelo. Tak prej po sestinedeli.. taky ne.. tak kdy?! Ono nestaci, ze mam to břicho brutalne tygrovany, ono musi bejt jeste chlupaty, jak starej cokl :cert: jsem divna, nebo to mate zaky tak?
A jak uzivate konecne jarniho pocasi? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.4.16 11:48

@LIEBEhexe taky se mi vice ochlupatilo, prej to je testosteronem co maj mamky co porodily kluky, ale prej uz to v tele zustava tak nevim :-) na kojeni si nemuzu stezovat, oproti tomu co kolikrat ctu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.4.16 21:02

Ja mam chlupaty bricho u holky i u kluka :lol: casem to opada ;)

Mimon ted dela u kojeni nekdy sceny, v noci a kdyz je hodne hladovej tak ne. Normalne se pricucne a jak se spusti proud, tak rve a odtahuje se. Vsude strika mliko a on hulaka a kucka a polyka vzduch :? Po chvi se pricucne a normalni saje :nevim: Doufam ze to brzy prejde, protoze to omezuje kojeni venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.16 22:16

@kamiŠ jestli ono mu to zezacatku netece moc :think: me taky rval, odtahoval a kuckal, teda spis se davil, pac mu to ze zacatku teklo rychle a on nestihal polykat.. pomohlo mi si sednout trochu do polosedu a celou dlaní si tlačit na prso, ten proud to zbrzdí.. ;) @Maudole mno, tak to je super.. ale zas teda treba mi zaroste tak, ze nebudou videt ty mega strie :lol: i kdyz..otázka je, co je lepsi :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí