Poradna duly
Jana Čurdová
Holky buďte v klidu…já díky mému dr otěhotněla nakonec spontánně ale jak jsem si myslela že je sestricka fajn tak mě za poslední návštěvu pěkně zklamala…Servala mě jak malyho fakana, když jsem se s doktorem dovolila dohodnout na neschopence…
A jelikoz musím kvůli neschopence dojíždět do Prahy každých 14 dni, tak asi budu měnit dr taky, můj je zkušený ale taky se mnou nekomunikuje úplně jak bych si představovala, fotku jsem od něj ještě nikdy nedostala a když dělá UZ nic k tomu neřekne dělá ho vlastně pro sebe…Tak resim jak to udělat abych se nemusela vystavit přímému rvani sestřičky ![]()
@Hanycta Věřím, ze ti je to líto, ja jsem měnila také gynekologa a mrzelo mě to, ale ted jsem naprosto spokojena… Když si to tak vezmes, tak ani nemůžeš byt spokojena, tak proč u něho zůstávat…
@hanusha.a sestra ti vynadala ze mas neschopenku? No to by ode mne neco vyslechla teda ![]()
@kamiŠ
Já z toho byla tak v transu, že jsem se na nic nezmohla…
Věc se má tak, že dělám na sále a předsálí na klinice asistované reprodukce, takže tahání pacientek, překládání z lůžka na lůžko po narkozách a transferech, sterilizuji a dezinfikuji nástroje velmi agresivními dezinfekcemi, doplňuji sklad - což je tahání věcí a nosím barely s vodou když dojdou atd atd, na sále infekční prostředí a protože dojíždím do Prahy od pondělí do pátku vstávání ve 4:45 a návrat domů kolem 19hod, takže šílená únava, vyčerpání…No a tak jsem se při dovolené sestřičky domluvila s lékařem, že už to nedávám a bojím se o pohodový průběh těhu a vůbec potřebuju si už jít odpočinout a on že jo, že mám přijít až to bude aktuální…No a když jsem tam byla na poradně před napsáním neschopenky, tak sestřička už byla v práci začla: že mám být ráda že je pan doktor tak vstřícný a dá mi neschopenku a že si mám přestat vymýšlet a vyklopit pravdu proč tu neschopenku chci, že mi přeje at ji nepotřebuju kvůli něčemu horšímu než nějaká únava a že já milá zlatá jsem asi poprvé těhotná, že mě překvapuje únava a že u mě není důvod pro rizikáč a že to je věc moje a zaměstnavatele (bohužel nesedím na p.deli v ordinaci jako ona) a když jsem řekla, že se uvažuje i o odběru plodové vody kvůli dispozicím v rodině tak řekla no jooo, tak to si třeba ani vymýšlet nebudete muset… No masakr… ![]()
@hanusha.a pekne protivna sestra, co ji je do toho. Proste dr neschopenku napsal a co ma co remcat
Jako je to pro tebe narocne a je to fyzicka zatez, jako tehotna muzes zvedat maximalne 5kg, coz pacosky maji mnooohem vic…
Vo co ji jde ![]()
Nevim, ale dr mi to napsal, takže víc neřeším… No a od 1.10. jsem doma a baba se může jít mlátit hlavou do zdi ![]()
Pak ještě měla kecy že pobývám mimo Prahu, že prý to bude asi dr vadit a že se budu muset přehlásit k jinému ve svém bydlišti a on mě je to úplně jedno kde bude tak sklapla ![]()
No takže plánuju změnit dr, je docela dobrý s dobrými recenzemi kousek ode mě, vzal by mě…ale nevím, jak to půjde když mám neschopenku psanou už od tohoto… ![]()
@hanusha.a se snazi byt predulezita a prechytrala, babizna ![]()
Covece to nevim jak je to s prechodem kdyz PN ![]()
Achojky holky, muzu se pridat prcka cekame 29.2.2016
A v tydnu me ceka utz tak sem zvedava zda se prcek ukaze ![]()
A jak jsem nedočkavá doufam, že se prcek ukaže a nebude mit nožičky u sebe ![]()
@Angels hihi, to uz vydrzis a kdyby nechtel ukazat, tak holt priste, stejne to uz neovlivnis ![]()
@kamiŠ Tedka už jo, ale i tak jsem nedočkavá
Tajne doufam, že tam bude pindik ![]()
@Angels cekas prvni? Ja chtela holku a bude pindour, uz druhy
holka jen jedna mezi