Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
23.9.15 20:21

@Hanycta Už víš pohlaví? Jak to že jdeš až v říjnu na ten druhý screening? Máme termín skoro stejně a já už ho mám za sebou. Jinak k tomu 3D nebo 2D ultrazvuku. Záleží jaký ultrazvuk má lékař v ordinaci. Většinou i na ten velký ultrazvuk se chodilo třeba do nemocnice či specializovaného pracoviště. Ted si ale myslím, že každý doktor už má pořádné vybavení ve své ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.9.15 20:35

@Katmar No já ho mám začátkem 21. týdne, to se tak chodí, od 19. - 21. týdne. Nepřjde mi na tom nic divného…Jinak pohlaví nevím a ani si to nebudeme nechávat říkat, chceme mít překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.9.15 09:21

@Hanycta myslím že je to už dlouho, mě bral dr. krev 15tt a 16+něco (musela bych se podívat do prukazky) už ten ultrazvuk. No asi teda záleží na doktorech. Příští týden jsem již pozvaná na velký ultrazvuk to budu 19+4tt. Jinak přeji klidné těhotenství a zdravé miminko. Já jsem jen zvědavá jestli mi ten termín opravdu výjde na narozeniny mojí dcery, ona si to moc přeje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.9.15 11:02

@Katmar No, mně dělá ultrazvuk při každé prohlídce a pak se takhle chodí ve 12-tém 20-tém a 36-tém na velký ultrazvuk. Vám taky přeji zdravé miminko, a těhotenstvíí též klidné, já mám pořád píchání v podbřišku, tak jsem z toho trochu neklidnější, jinak je vše v pořádku. Musíte se před termínem snažit, aby vám to vyšlo na to stejné datum. :) Moc bych vám to přála. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.9.15 12:39

@Hanycta no pokusím se to nějak zařídit moje sousedka je skvělá porodní asistentka tak mi určitě pomuže :lol: i když to příjde dříve tak se nedá nic dělat budu to mít alespon za sebou. Jinak mě tedy dělá také ultrazvuk při každé návštěvě a s tím pícháním v podbříšku to nic není, děloha se zvětšuje a jelikož je to Tvé první těhotenství tak to není nic neobvyklého. Já jsem letos těhotná po druhé a měla jsem mezitím 2 měsíce pauzu takže krom pohybů o těhotenství ani nevím. Ted se akorád trochu bojím aby se mi nestalo to co na jaře jsem přesně v tom týdnu kdy mi odtekla plodová voda a ve 21 tt jsem musela obě miminka porodit :( Nic jiného si ted nepřeji než aby to už konečně vyšlo a ono to výjde, blesk také neuhodí 2× do stejného stromu :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.9.15 11:40
@Katmar píše:
@Hanycta myslím že je to už dlouho, mě bral dr. krev 15tt a 16+něco (musela bych se podívat do prukazky) už ten ultrazvuk. No asi teda záleží na doktorech. Příští týden jsem již pozvaná na velký ultrazvuk to budu 19+4tt. Jinak přeji klidné těhotenství a zdravé miminko. Já jsem jen zvědavá jestli mi ten termín opravdu výjde na narozeniny mojí dcery, ona si to moc přeje :lol: :lol:

V tom pripade to nebyl 2 trim screening, v 16 tt jsou triple testy a pri te prilezitosti se dela nekde i uzv. 2 trim screening se dela 20-22 tt ;) V tech 16 jeste nejde poradne projet srdce na ktere je ten uzv hlavne zameren ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.9.15 13:12

@kamiŠ tak teda nevím, mám v prukazce psán 2 trimestralní tak že by doktor předběhl :lol: :lol: někde jsem četla že ve 20 tt klesájí ty hodnoty proto se ty testy dělají špatně. Nevím, to je fuk hlavně že je zatím mimi v pořádku a doufám že to tak i zustane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.9.15 15:16

@Katmar zvlastni :D Ovsem, zdrave mimi je nejdulezitejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.9.15 16:02

@kamiŠ našla jsem tu na netu stránky o těhotenství a tam opravdu píšou že druhotrimestrální screening se provádí mezi 15-20tt. Někde tuším že o tom na e-miminu byla i diskuze. Ty čekáš první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.9.15 18:31

@Katmar mozny to je, nehadam se a nepidim :D, ale prijde mi hrozne brzy, kdyz prvotrimestral ve 13 tt a hned v 15 druhotrimestral? :nevim:
Jinak cekam treti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.9.15 11:32

@Katmar A jak se to mohlo stát, že ti odtekla plodová voda? Bolelo tě něco? To bylo od začátku něco v nepořádku? Jinak ti moc přeji, aby to teď bylo vše v pořádku a URČITĚ BUDE! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.9.15 23:17

@Hanycta měla jsem od 8tt trochu problémy, nic mě nebolelo jen jsem torchu špinila. V nemocnici mi říkali že to u dvojčátek je časté protože se ta děloha více napíná. Jinak miminka byla v pořádku až do toho 18tt. U nás v nemocnici mě nechali ještě 11 dní ležet a pak mě odvezli na specializované pracoviště ale tam když odebrali plodovou vodu tak zjistili že je voda již zkažená a prý už i u druhého plodu. Jinak by to druhé šlo zachránit. takže jsem se pak vrátila k nám do nemocnice a druhý den na to mi vyvolávali porod. Prostě katastrofa ale je to už za mnou a tk doufám že to ted bude dobrý. Zítra jdu na velký ultrazvuk tak jsem zvědavá jak to vše dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.9.15 23:25

@kamiŠ já čekám také třetí ale těhotná jsem již po páté a doufám že tedy dopadne vše dobře a bude to již naposledy. Mám 17letého syna a 14letou dceru :lol: Dceři bude 24.2. patnáct a já mám termín porodu také 24.2. tak se uvidí jak to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.9.15 09:40

@Katmar to mě hrozně mrzí. Ale teď už to bude tak, jak má být! :) Já jsem minulý týden měla bolesti břicha a tak jsem jela do nemocnice, tam si mě taky nechali na 3 dny na pozorování s tím, že jsem měla podrážděnou dělohu a nevěděli proč. Dali mi magnesium a ted už je to dobré, jen se musím šetřit, nic netahat, moc se přes břicho neohýbat, žádný sex, no prostě odpočívat… No a jak se jinak cítíš? Už kupuješ výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.9.15 10:04

@Hanycta dobre ze ti horcik pomaha, ja zmeny nepozoruji, zajimave je, ze nejvic mi bricho tvrdne v noci, kdyz jsem v klidu :roll: Setreni neni od veci, i kdyz mam vypozorovano ze to nema az tak vliv…

@Katmar ja jsem taky tehu po 4, a budu mit treti. Mam kluka skoro 6 a holku 3. Verim ze ted budes mit vse v pohode ;) to by bylo hezky kdyby narodili v jedno datum. Kamaradka tak ma, 2 roky po sobe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí