Poradna duly
Jana Čurdová
@Valvodka Nechtěla ses vdávat těhotná? Jsou věci, které se naplánovat nedají a možná je to kolikrát i dobře.. Držím palce ať to všechno dobře zvládneš ![]()
No určitě jsem to neměla v plánu, chtěla jsem to nechat po porodu, na příští rok, ale přítel trvá na svatbě ještě před narozením našeho syna
… Děkuji, jsi hodna ![]()
Ahoj holky, také bych se k Vám přidala
čekám miminko 24.2.2016. Hezky mě to vyšlo protože již jedno dítko v tento den narozeno mám, ale bude to s odstupem 15 let
![]()
@Kmínek to tedy ano, snažili jsme asi šest let ale bez úspěchu, pak se nám to povedlo ale bohužel těhotenství zamlklo tak jsme se nakonec rozhodli pro umělé. To nám vyšlo hned na poprvé a chytly se obě embryjka, ale bohužel pak nastaly komplikace a letos v březnu ve 21tt jsem se jich musela vzdát. Byla jsem z toho uplně na dně. Počkala jsem na dvě ms a šli jsme do toho znovu. Ted jsem 16tt a zatím v pořádku, zítra jdu na kontrolu tak snad to bude ok. Mimi už se od minulého týdne hlásí tak věřím že to bude v poho. Nic jiného si ani nepřipouštím
![]()
@Katmar To mě moc mrzí. Kamarádka po umělém taky přišla o mimi. Mohla být tak 18 tt. Já jsem teď 18+2 je to naše první miminko a doufám, že to vše dobře dopadne. Od začátku třetího měsíce jsem doma a hodně se šetřím. Je hrozné, že stát se může cokoliv kdykoliv.. Tak snad to bude vše v pořádku. Držím pěsti ![]()
@Kmínek Jak jsem již psala, nic jiného si nepřipouštím
Blesk také neuhodí dvakrát do stejného místa a tak věřím že tentokrát nám to výjde. Tobě samozřejmě přeji totéž. Kdy máš termín porodu?? Mě to zatím vychází na toho 24.2. Dnes jsem měla jít na kontrolu ale sestřička mi ráno volala jestli nemohu přijít zítra
Už se nemohu dočkat hlavně bych už chtěla znát pohlaví jsem hrozně netrpělivá ![]()
@Katmar Termín jsem měla 12.2. na 1.screeningu mi ho posunuli na 4.2. tak jsme s mým doktorem udělali kompromis a já si určila 7.2. - to mám zrovna svátek
Včera jsem byla na KO a vše v pořádku. Stále to vypadá na holčičku ale 100% to není. 25.9. jdu na 2.screening a pak rozjedu nákupy ve velkém ![]()
@Katmar Termín jsem měla 12.2. na 1.screeningu mi ho posunuli na 4.2. tak jsme s mým doktorem udělali kompromis a já si určila 7.2. - to mám zrovna svátek
Včera jsem byla na KO a vše v pořádku. Stále to vypadá na holčičku ale 100% to není. 25.9. jdu na 2.screening a pak rozjedu nákupy ve velkém ![]()
@Kmínek Tak já byla dnes u lékaře, měla jsem 2 screening a je to zatím také v pořádku a podle ultrazvuku to bude asi také děvče. Dcera je úplně štěstím bez sebe že bude mít sestřičku
ale jak píšeš nikdy se tomu nedá věřit na 100%.
Holky jak víte už ted zda to bude holka nebo kluk?? Já jsem dnes 18tt a nic nevím
na prvním screeningu řekli ze je moc brzy a druhy budu mít začátek října
a chystate se na 3D ultrazvuk?? Někde píšou ze se chodí od 20tt ale už od 17tt jde krásně vidět obličej, tak nevím kdy přesně jít, říká se, čím menší, tím lepší…
@LucyLucinka88 mě to lékař řekl ted při 2 trimestrálním screeningu, ten 3D se dělá ololo 20týdne říkají mu velký ultrazvuk, jsem na něho pozvaná 30.9, to budu 19+2 trvá déle protože musí být dukladný.
Ahoj holky, tak jsem konečně našla skupinu, do které taky spadám, jsem prvorodička. Mám dnes 17tt a termín mám 26. 2. 2016. V říjnu mě čeká 2 trimestriální screening. U vás dělají automaticky 3D? Mně o tom můj doktor nic neříkal…
Ahoj Holky, hlásím se. termín porodu mám na 25.2. 2016. čekáme druhého chlapečka, prvnímu teď budou v říjnu 4 roky. ideální rozdíl, je to šikula a je hodně samostatný. Moc se těší, jak mi bude pomáhat. jen doufám, že vydržím až do konce. první se narodil o dva měsíce dříve:-( ale je naprosto v pořádku:-)))