Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanycta Ahojky, ja chodím k doktorce také každy měsíc… S tím co píšeš jsem se tedy nesetkala, ale dnešní doktoři opravdu občas neví, co mluví… Nejhorší na tom je, ze ty si připadaš s prominutím jak magor…
@Hanycta to je teda divný, mě to magnesium napsal ted ve 20tt dr. automaticky že prý se ve druhém trimestru bere kvůli děloze. Pravda je že předešlé těhu jsem ho brala také a to se zase divili v nemocnici
Myslím že magnesiem se nedá přeci nic zkazit já ho vlastně tak beru pořád, hlavně když mě bolí hlava nebo mám křeče do lýtek. Jinak mě tedy děla dr ultrazvuk při každé kontrole na kterou chodím každé tři týdny.
@Valvodka @Katmar No právě, připadala jsem si jak blb…Jo a to jsem zapomněla napsat: když mi tedy Dr. psal recept na to magnesium, tak jsem se ho ptala ještě na jednu věc. Že mi před třemi dny začalo téct z prsou…a on se jen pousmál, dopsal recept a řekl naschledanou…Takže já už tedy nevím, koho se mám ptát, když ne svého gynekologa… ![]()
@Hanycta A tobě teče z prsou každy den? Mě už také teklo z prsou, ale jen trochu a bylo to jen jeden den, četla jsem a ptala jsem se mamka a říkala, ze je to v pořádku…Už se to muže stát… O těhle věcech mluvím s mamkou a kamarádkou, která ma už dvě děti a ta mě také ujistovala, ze se to stává, je to tím, ze se už tvoří mlezivo, takže se nemusíš bát, kamarádka mi říkala, ze už před porodem chodila s vložkama do podprsenky, protože se ji to stávalo často… Doktoři ti na to nic neřeknou…
Ahoj maminky, mám termín porodu únor/březen 2016. Přesněji 29.2.2016 tak uvidíme zda to stihne ven dříve, na termín nebo později
Jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzi nemám moc maminek v okolí, se kterými bych mohla diskutovat o podobných starostech a radostech ![]()
@Valvodka no přes den ani ne, ale když ráno vstanu tak mám na pyžamu kolečka…Já právě nemám nikoho, koho bych se na to zeptala, všechny moje kamarádky děti nemají. A moje mamka mi toho moc taky neřekne, jen to, že už si to nepamatuje… ![]()
@hanusha.a Ahoj vítám tě tady v diskuzi. Já nemám žádné maminky v okolí. Tak si aspoň můžem poradit tady. ![]()
@Hanycta horcik jde koupit i bez receptu, taky si kupuju bez receptu. Jinak ten tvuj dr je jak rozdvojenej ![]()
A ano z prsou ze tece je v poradku, zbytecne nevymackavej ale. Je to uz mlezivo, proste zmeny a pripravy ![]()
@hanusha.a ja mela termin dle ms 28.2.
Ted uz se mi soupnul na driv, tak doufam ze to bude tak v pulce a ne 29 ![]()
Taky jsem byla dnes u gyndr. Vse v poradku, tvrdnuti nastesti na cipek zatim nema vliv. U obou predchozich uz jsem mela i zkraceny, zatim drzi ![]()
Byla i na gastru a taky ok.
A na diabetologii taky ale je to mereni cukru opruz. Uz mam prsty jak. jehelnicky ![]()
Holky, uz vás doktor poslal na cukrovku? Mě Ještě o cukrovce nic doktorka neříkala… V pondělí jsme byli na velkém ultrazvuku a doktorka nám řekla, ze malý je větší než by měl byt, jinak je zdravy a doufám, ze ta cukrovka to nebude…
@Hanycta Napadlo mě, proč se třeba nezeptas sestřičky u doktora? Třeba by ti také poradila…
@Valvodka Sestřička u našeho doktora je hrozná…je to paní v důchodu 73let, která rodila mě i moje o dost starší bratry. A většinou když jsem se na něco zeptala, tak nevěděla a nebo se šla zeptat stejně doktora. A řekla bych že má na mě i jiný pohled, jelikož ona je silně věřící a já čekám mimčo a nejsem vdaná. Nevím, třeba je to jen můj pocit, ale chodí tam se mnou jedna vdaná maminka a k té se chová tak jinak…
@Hanycta
A odkud jsi?
Na cukrovce jsem ještě nebyla, jsem 19 tyden, tak čekám kdy mě pošlou, chodí se mezi 24-28tt tak už ted se hrozně těším ![]()
Mléko mi z prsou ještě neteče, ale mimi o sobě začlo dávat vědět - nízký tlak a nevolnost, do ted byl klid ![]()
@Hanycta No tak to je potom tedy blbe, podle mého názoru to je možné, ze na tebe kouká jinak, hůř, protože nejsi vdana… Ještě ke všemu když je silné věřící… Pro ni je to velký hřích.. Po tom co tu vsechno píšeš, tak bych ti možná poradila poslední věc, a to jestli bys třeba nevyměnila doktora?? Zeptala bych se jinde, jestli by té nevzal jiný, i když jsi těhotná… Protože jestli ti není schopny nic říct a sestřička je taková, vázne bych o tom ja osobně premyslela…
Aha, to jsem nevedla, ze se chodí až od 24 týdne, takto je ještě čas ![]()
@Hanycta taky mne napadlo zmenit dr, kdyz nejsi spokojena, na tom nic neni…
Ja uz na cukru byla. Ve 14 tt tusim. Mela jsem vyssi hodnotu 2× na gyndr, tak poslala driv. Doufam ze znovu nebudu muset ![]()
@kamiŠ @Valvodka no, teď jdu na kontrolu až 2.11. tak když se to bude ještě opakovat, tak jdu jinam. Ale abych vam pravdu řekla, tak mě to mrzí. Myslela jsem, že se svého dr můžu zeptat na cokoliv, ale místo toho si pripadam jak blbec. ![]()
@Hanycta nesmis si to tak brat
moje dr je nekdy velmi roztrzita, takze se ji zeptam klidne 3× nez mi odpovi ![]()
Je to skoda pokud ti jinak vyhovuje, ale je dulezite aby ses citila dobre a vse dulezite se dozvedela…