Poradna duly
Jana Čurdová
@kamiŠ Čekam druhe
První mam holčičku a tedka bych prave chtela kluka ![]()
@Angels tak to chapu
ja chtela ted holku aby byly k.sobe, jak. hadriky, tak na hrani spolu. Kluci budou od sebe 6 let a 3 mesice. Holky by byly necele 4 roky. No uz to nepredelam ![]()
@kamiŠ Ahaaa tak to chapu
ale i tak budou partaci uvidiš
Mno taky říkam co tam bude to tam bude ![]()
@Angels mno uvidime. Starsi pujde do skoly, tak asi mimino nezajem ![]()
Ahoj děvčata přidávám se s mym malým unornatkem mezi Vás..TP mam 18.2. Čekáme kluka ![]()
@kamiŠ Mno me taky pujde mala do skoly tak sem na ni zvedava
Zatim se tesi na prcka..
Náš ukázal co má mezi nozkama v necelém 18 tydnu…Doktor mi potvrdil chlapecka…Tak doufám že se nesekl, i když taková žížala co tam je i pro mě nepřehlédnutelná ![]()
Pristi pondělí nás čeká velký geneticky ultrazvuk ve 20.tydnu, tak jsem zvědavá…zacinam být nervózní aby vse bylo v poradku…
Ahojky holky je tu naka x příbrami a okolí..? Hledám někoho na pokec a třeba pak trávení času s mimi ![]()
Tak se Vám musím pochlubit s mou radosti
od vcera kope, jemne zatím ale kope
Přítel ještě necítí tak je smutný že musí čekat ještě pár týdnů ![]()
@hanusha.a Hezký
tak už dava o sobe vědět…Já citim nejvíc večer..kdy si sednu k televizi…nebo jdu spát…konečné přestane zlobit jedno Dítě začne druhe v bříšku ![]()
… Jj já taky jak si lehnu takže začne řadit
Jsem rada aspoň vim, že tam je v pořádku… ![]()
Ahoj holky, musím se Vám pochlubit, dnes jsme byli na velkém ultrazvuku a jsme úplně v pořádku.
Dokonce jsme větší a termin porodu nám posunuli na 22.2. ![]()
Me také řekli, ze nás syn je pěkný kousek a ma mnohem více, než by měl byt, asi budeme mít obrika, jen nevím, kdo toho obrika potom bude rodit
…
Jeeeee tak to je super, dobre zprávy
Me velký ultrazvuk čeká v pondělí, tak už se nemůžu dočkat ![]()