Poradna duly
Jana Čurdová
@kamiŠ no, s tím tvrdnutím se mi to taky stává spíš v noci, třeba zrovna včera jsem nemohla usnout a začalo mi tvrdnout. Ale nevím, jestli je to i když spím, asi ne..ale občas mě budí ze spaní, že mě najednou začnou bolet kyčle a kolena, tak se musím přetočit, což se mi nikdy před tím nestávalo. Taky už přes týden kopeme, ale taky jen v klidu a když to necítím delší dobu, tak jsem nervózní ![]()
@Hanycta výbavičku mám z předešlého těhotenství již připravenou jen jsem si koupila něco holčičího. Samozřejmě si ještě něco pořídím ale ne moc oni toho zase tolik nepotřebují. Hodně jsem si předtím nakoupila z alliexpresu mají tam moc krásné a levné věci ještě tam mám vyhlídlé krásné osušky. Jinak dnes jsem byla na tom velkém ultrazvuku a holčička je v pořádku. Dcera se strašně moc těší že bude mít sestřičku. Jinak já se cítím opravdu skvěle ani bych neřekla že čekám mimi. Můžu dělat úplně vše ale stejně se šetřím protože mám strach aby se něco nepokazilo.
@Hanycta ja se v noci prave i budim tim sutrem no, zatim nastesti jen na zadech, takze pretocim na bok a dobry, ale za chvili.zase zada
des ![]()
@Katmar já zatím nic nemám, dávám si na čas. Ale brzo si budu muset něco pořídit, protože budoucí tchyně mi cpe oblečení po přítelovi tzn. 30let staré.
Z čehož já šílím, když to slyším. Ale ještě nemám přehled co všechno budu potřebovat…
@kamiŠ no tak to já ne, ale taky se mi to stává na zádech. A kdy ty máš termín?
@Hanycta 21.2. ![]()
No a tak stary obleceni neee, ja mam neco taky jeste pi sobe, jako zavinovacky klasicky, pleny a par dupacek, fusak. Ale vic se neda… ![]()
@kamiŠ já na to starší oblečení nedám dopustit, když si vezmu ty bavlněné dupačky a plenky (mám je také ještě po nás a to jsme byli 3 sourozenci )tak to se s dnešním zbožím nedá moc srovnávat co se kvality týká
Bavlněné pleny jsou pevné a pořád krásně bílé a to už je měla i moje ségra a já na dvě děti. Samozřejmě že si maminka koupí nové oblečení když někam jde ale na doma a na spaní jsou ty oblečky idealní. No a taková klasická zavinovačka je uplná nádhera, dnes bohužel již téměř zapomenutá ![]()
@Katmar jo jak rikam dupacky dobry, pleny mam taky, zavinovacka naprosto dokonala. Ale treba kosilky a kabatky a tak podobne, naprosto desny a nepouzitelny ![]()
A jak se devcata citite? Mne ted desne poskocil pupek a funim jak lokomotiva uz, nejak brzy na muj vkus ![]()
My bydlíme ve třetím patře bez výtahu a schody jsou pro mě horší a horší, funim jako blázen ![]()
@Valvodka hihi, pockej v lednu
ale zase jako trenink na porod fajn, nebo kdyz by pak nechtel rozjet, das 10 nahoru dolu a jedes ![]()
Segra si takhle rozjela porod. Byla uz v nemocnici protoze uz termin a synovec velikej. Dr ze to nevypada, ale ze muze sjet vytahem o dve patra niz a vyjde pesky. Trikrat denne. Tak sjela az do kantyny -1 a sla do 7 patra
Stacilo jednou ![]()
@kamiŠ Já se cítím celkem fajn i když občas taky funím a to i u vaření
mě se dýchá docela blbě mám ted docela nízký tlak na což nejsem zvyklá
Jinak opravdu pohoda až na mé opravdu akční dítko které snad vůbec nikdy nespí
Pořád tam něco v bříšku vyrábí
![]()
Ahoj holky, tak mám dneska za sebou kontrolu u svého gynekologa. Chodím zatím po měsíci. Ale můj doktor mě dostává čím dál víc. Před 14 dny jsem ležela v nemocnici, že jsem měla bolesti břicha a podrážděnou dělohu, tak si mě tam nechali na pozorování. Napsali mi magnesium a řekli, že ho mám užívat do konce těhotenství. A tak jsem dnes svého doktora poprosila, jestli by mi nenapsal další recept. Koukal na mě jak 3 na 5 proč to chci. Přitom to ví, že jsem byla v nemocnici, předtím si četl zprávu a tam je uvedená věta:„Doporučení - užívat magnesium do konce těhotenství“. Potom mě vyšetřil jen „ručně“ a tak jsem se ho ptala, jestli mi bude dělat ultrazvuk a on mi řekl, že ho do 25. týdne nedělá
. Koukala jsem jak blb, přitom jsem tam byla už 4× a vždycky mi ho dělal, dokonce minule jsem ho poprosila i o fotku a tak mi jí vytisknul.
Připadala jsem si, jako když jsem do teď chodila k jinému doktorovi. A jaké máte zkušenosti vy? Doufám, že lepší…