Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
8.9.15 13:58

@jijo zkus kouknout na feedo, já se ted chystám objednávat plenky :)
kontrolu jsme zvládli, ale ten kočár venku - to jsem vážně měla strach! přibral za týden 280g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.9.15 14:25

@jijo Tak to nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.9.15 18:13

@efkart07 po cisari dobry :palec: prvni den a pul na prd, ale jak to clovek rozchodi, tak se to da :potlesk:

Jsem rada, ze jsem do cisare sla a i ze jsem byla v celkove, jsem spokojena.. Jeste kdyby se mi prisal na to druhy prso, tak jsem uplne spokojena…

Broucek ma porad zloutenku, nechali nas jeste den tady, tak snad zitra!!! Uz se taak tesim!!

Hrozne ho miluju a ja mam hormony jaksik moc v klidu.. Jeste jsem od porodu nebrecela (ani stestim teda :mrgreen: )… Asi sem si to breceni uz vybrala v tehotenstvi nebo se to jeste dostavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.9.15 18:54

@Katynka111 to je dobře že jsi spokojená, to je nejdůležitější :srdce: mě z jednoho taky vůbec nesál a až doma jsem zjistila, že to bylo proto, že tam skoro nic neteče (jsme chudáčka mučili a divili se proč nechce). Já ho taky miluju. je to fakt užásný stvoření. dokázala bych se na něj pořád jen dívat :lol: až si přijdu jak blázen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.9.15 21:40

Tak jsem nakojila konecne z obou a nemusela prikrmovat juchuu :potlesk:

Krasnou noc vsem devcata preji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
8.9.15 22:52

@Katynka111 krásný :palec: ;)

Holky, dělala jste některá ten odlitek bříška, co prodávali v Lidlu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.9.15 06:47

@makalka09 jo já jsem dělala odlitek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.9.15 07:43

@efkart07 Už jsem objednala v lekarne Dr. Max. Teď jen, aby zabralo! Jinak na Feedu objednávám pořád, jsem tam spokojená :) To jste žabaři proti nám :D ale asi to bude tím příkrmem, je opravdu výživný! A budeš pořizovat zámek? Já teda určitě..By mě trefilo, kdyby nám ho někdo ukradl!
@Krisťule88 Už jsem objednala Bebu, tak snad to bude Aničce vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
9.9.15 08:37

@efkart07 mě k tomu donutil včera přítel, pořád jsem to odkladala, jak už se mi nic nechce a jsem mu za to vděčná :D taky jste měli u toho takovou prču? :mrgreen: akorát teď nevím kam s tím v bytě, nemusí kazdej vidět moje prsa, že jo :lol: kde to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
9.9.15 09:09

@jijo Snad jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.9.15 09:27

@makalka09 no my jsme se u toho šíleně vyblbli :D akorát jsme potom museli umýt celou koupelnu, protože to bylo všude a vazelína na břiše klouzala ještě dva dny :mrgreen: :lol: máme to pověšený na balkoně :lol: :mrgreen: jako totem :mrgreen: :lol: taky jsem nechtěla aby to každý hned viděl

@jijo zámek? to mě nenapadlo :think: akorát že tam není k čemu kočárek přivázat, jedině to dát mezi kolečka, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
9.9.15 09:37

@efkart07 u nás to vypadalo stejně, vazelína je skutečně kvalitní :lol: přemýšlím, že bychom tam pak obtiskli ručičky a nožičky, i když nevím jak moc by to na to šlo :think: není toho zase na balkoně škoda? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.9.15 09:48

Tak jdeme konecne domuuu!! :)
Akorat se desim tech prikrmu. Tady ji davali Hipp - je to. mlicko v kelimki, jen se da ohrat. Coz je super, nestravim tim pul hodiny. Ale doma mam nutrilon, zen nevim jak se pripravuje, delate ho nektera? Nevim, jestli mam cestou koupit kojeneckou vodu, nebo co je do toho potreba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.9.15 09:52

@efkart07
Ten zamek ma ocelove lanko abys ho mohla kolem neceho omotat.. jen ta cena mi prijde dost premrstena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
9.9.15 09:54

@Janča91 ségra podle mě kupovala kojeneckou vodu, ale zkušenější tady asi poradí líp ;) je dobře, že jdete konečně domů :hug: já bych radši už z domova odjela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí