Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
7.9.15 19:55

@efkart07 tak mě jí ani jednou nevážila moje gynekoložka, až když jsem byla na rychlo v porodnici kůli špatným monitorům ;) tak uvidíme, třeba budou vážit dle nálady ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.9.15 21:51

@jijo já dávám obyč Nutrilon. dostával ho v porodnici, tak jsem ho koupila i domů a chutná mu :) Taky jsem ho vážila na kuchyňské váze ve škopíku :lol: :mrgreen: protože jsem měla strach jestli přibírá nebo ne a za 4 dny mi přibral 140g :lol: :mrgreen: takže bysme dneska konečně mohli být na porodní váze 3,5kg, jsem zvědavá co navážíme zítra u doktorky :dance: to teď máme prcky nastejně :lol: :mrgreen: akorát ten náš je hrozně dlouhej :lol: fakt nevim po kom to má, nás všechny přeroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.9.15 22:33

Ahoj holky, tak opozdene hlasim, ze se nam 3.9. V 11.30 narodil syn Davidek s 50 cm a 3,440g. Zitra snad oujdeme domu, ale chytl zloutenku, tak se mi nahriva pres noc s uvidime rano.

Na masem pokoji neni vaha, tak necim kolik nakojim, ale z jednoho prsa to jde hur, tak odstrikavam a nekdy musim dat i nutrilon :( chci si koupit odsavacku na doma asi elektrickou.

Mam homeopatika ricinus communis 5 ch - mam o
Tom rict doktorce? mate s tim zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.9.15 22:36

@Katynka111 gratuluju k prďolovi :kytka: přeju vám, abyste si ho zítra už odvezli domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.9.15 00:34

@Katynka111
Jee gratuluji! :) taky doufame, ze zitra pujdem domu. Uz me to tu neba :mrgreen:
To s tou kuchynskou vahou je dobry napad zrovna premyslim, kde ji budu vazit :mrgreen:
Holky, me prepada nejakej strach, jestli to doma vsechno zvladnu.. kdyby aspon to kojeni bylo v pohode.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.9.15 01:30

@Janča91 urcite to doma zvlasnes!
Mamka nebo kamaradka ti vzdy poradi,
Popripade detska lekarka :dance:

Neboooj bude to v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.9.15 08:10

@Katynka111 moc gratuluju ke chlapečkovi :hug: krásně se nám to tu rozrůstá :srdce: a chceme potom fotku, že jo holky :lol: a jak jsi na tom po císaři? dá se to zvládnout viď? mě teď už vůbec nic nebolí, jen jizva občas zasvědí :)
@Janča91 neboj se, to zvládneš. já jsem byla první dva dny doma sama a pak přijela mamka a byla tu se mnou asi 5 dní a strašně moc mi to pomohlo. ukázala mi co a jak mam dělat (mnohem lepší a jednodušší postupy než v porodnici) a chodili jsme s kočárkem a mamka mi furt malého brala a užívala si ho :D no a pak odjela a já chytla histerák, že to tu bez ní nezvládnu a v pohodě :mrgreen: se mnou děsně cloumají hormony :lol: :mrgreen: ale ten strach už nikdy nezmizí, pořád se už o ty naše poklady budeme bát. a z kojení se nestresuj, v porodce jsem se ptala kolik ženských odchází domů kojících a prý možná tak 15% a to tam mají 4500 porodů ročně, takže klid :lol: a určitě žádný dítě neumřelo hlady!!! taky jedeme na nutrilonu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.9.15 08:51

@Katynka111 juu, tak to gratuluji, hlavně zdravíčko a ať vám dělá hromadu radosti :kytka: z kojení si tolik hlavu nelam ;) a klidně ji o té homeopatii řekni, hlavu ti za to neutrhne, u nás ji dokonce doporučují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.9.15 09:06

@Janča91 My taky asi 6× dávali dokrm a teď už hezky papáme mlíčko, malá se nechtěla přisát, takže jsme byli jakoby o den pozadu, ale z nemocnice nás pouštěli čtvrtý den ráno, teď už hezky saje z obou prsou a kdbych měla třetí, tak si dá i z toho, přes víkend jsme nabrali 100 gramů a dostali jsme pochvalu… A my jsme to měli horší, protože malá neměla ani 3 kg ;) :hug: Jestli máš odsávačku, tak si ty prsa roztahej odsávačkou, mě to pomohlo a teď mám mlíka jako blázen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.9.15 09:11

@efkart07 Mě taky malou o víkendu furt někdo bral :lol: Jsem ráda, že teď už jsem u nás doma a máme čas pro sebe :lol:

@Katynka111 Moc gratuluji k malému, ať se Vám daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.9.15 09:15

@Krisťule88 tobě na to pomohla odsávačka? já jen odsávám a k ničemu mi to nepomohlo. z jednoho odsaju 10-15ml a z druhého tak 30-50ml a víc nic :( možná to ještě přijde… ale prý to po císaři takhle je a prý spousta ženských pak nemá ani to… tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.9.15 09:25

@Katynka111 Konecne dalsi chlapak!! Moc gratuluji! At jste oba zdravi a brzy doma! Zloutenka urcite rychle zmizi. Ja ricinus brala a nikomu o tom nerikala, protoze jsem se bavila se sestrickami a doktorkou co mi muze pomoci a tohle mi doporucily. Ale kdyz jim to reknes, nic se nestane. Taky mame problem s jednim prsem a ani kloboucky nepomáhají :-( Rikam tomu parodie na kojeni, kdyz vidim jak otvira pusu a hazi s ni, jak pri rockovem koncertu!! :lol:
@efkart07 Tak hlavne, ze po nem nema zadne problemy. Ja asi zkusim tu Bebu..Snad ji to pomuze..To mame, nase Anule se jídla neboji a za 14 dne pribrala 700g :-D s takovou nas sni vsechny!! :-) Tak dej pak vedet, co jste u doktorky zjistili ;) My byli vcera a byla to docela drina vse sama obstarat…Vytahnout kocar ze sklepa, vyjet na cas, hlavne strach nechat pred ordinaci kocar bez dozoru, nakup a pak vse vynosit…byla jsem uplne hotova!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.9.15 09:43

@efkart07 No mě jak malá zprvu nechtěla sát tak se mi to nechtělo rozjet, ale doma jsem začala odsávat a zprvu jsem taky osála z jednoho 30 ml a z druhýho sotva 20 ml no a teď nevím, jelikož malá sosá sama, vysaje mi obě a je pěkně přejezená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.9.15 12:10

@jijo My jsme dokrmovali HIPPem, protože nám ho dali v nemocnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.9.15 13:34

@Krisťule88 A nevis, zda dela i mleko na zacpu?

Bych neverila, jaky je problem sehnat BEBU. Kdyz uz ji prodavaji, tak jen na objednani… Des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí