Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09
No je to možné, že to stihnem na termín
Ale vypadl zatím jen kousíček, tak nevím
Každopádně jdu rychle dodělat všechny resty ![]()
Včera mě tak přepadla myšlenka, jestli mám brát pro malou něco do porodnice, jako osušku a tak? V seznamu ale nic nepíšou, tak doufám, že to nebude potřeba ![]()
@Janča91 u nás v porodnici píšou jen balík plenek nejmenší velikosti (dávají asi jen 3 na den) a všechno ostatní, včetně kosmetiky, tam poskytnou, tak se na to spolíhám, jinak bych jela s krosnou asi
tak by to mohlo být stejné
no tak to jsem na vás holky zvědavá
máš jednu z posledních možností se pořádně vyspat, tak bych využila spíš toho, stejně už má určitě všechno do puntíku připravené ![]()
@makalka09
Nám taky píšou jen plenky.. navíc jsem přibalila jednorázovou přebalovací podložku a látkovou plenu - kdyby náhodou. A ještě si asi vezmu rychlozavinovačku, ale už se mi nikam nevejde
tak ji přítel pak přiveze. Taky spolíhám, že tam vše bude k dispozici, protože se s tím nechci tahat.
Jo, kdybych tak mohla spát
každé dvě hodiny vzhůru kvůli čůrání a do toho sem tam nějakej poslíček
Doufám, že bude hodná a nechá mě alespon první den vyspat ![]()
@Janča91 já mam připravenou tašku pro mě s pár plenkama a vlhčenýma ubrouskama, druhou tašku připravuju pro přítele, že mi přiveze ještě ten samý nebo druhý den a tam mam taky zavinovačku, obleček apod., jednu látkovku k sobě taky přibalím
taky pořád lítam na záchod, už je to otravný
hoď si tašky ke dveřím, uvař milému něco k jídlu pro jistotu a nohy hore ![]()
@makalka09
Tašky mám už asi měsíc připravené v obýváku
pořád tam jen přihazuju
Uvařeno taky něco má (zamražené), spíš chci mít i připraveno až se vrátim, abych nemusela něco dodělávat. Ted jsem dala jakž takž do kupy ten košík na miminko, ještě akorát potřebuju nějak vymyslet nebesa, protože jsou děsný
No a snad to bude všechno.. Stejně na něco zapomenu
Zapomněla jsem si i zamluvit fotografa, tomu jsem psala asi až před dvěma dny ![]()
@Janča91 neni to lehký teď zůstat v klidu co
to já ještě musím celý koš na mimčo vyprat, včetně autosedačky a další oblečky, který jsem přikoupila
dneska jsem po dvou dnech vylezla z postele a zatim jsem zvládla pouze uklidit bordel, co se tu stihl udělat
jsem oproti tobě lemra líná ![]()
@makalka09
No já toho za den taky zas tolik neudělám
navíc je problém se i ohnout, takže včera jsem myla záchod a půl hodiny to rozdýchávala na gauči ![]()
Pereš i autosedačku? Na to já se vyprdla..
@Janča91 jj, taky pak vypíšu…
ale oni ti to asi budou všicí tak připomínat, že na to asi jen tak nezapomene jeden..aaa jinak držím palce
snad vše vyjde jak má a prtě bude za cvhilku na světě už ![]()
@Janča91 hihi
bez nervozity by to bylo přecijen divné…
jj, napínavé to je, každý den, každé větší píchnutí..
ještě to bodou dlouhé dny…
ono jim to tak hezky vychází na závody, že by byli rádi všicí, aby to zapili, ale to bych musela čekat až do termínu, a to teda…no nevím no
ale kdyby to tak mělo být, tak proč ne vlastně ![]()
@makalka09
Ahoj holky, tak hlasim, ze uz to mame za sebou!
Stihli jsme to presne v terminu 4.9.ve 23:30.
@Janča91 Jeeeee tak moc gratuluji
Holky hlavne hodne zdravicka ![]()
@Janča91 jé, čekala jsem to a myslela na tebe
moc gratuluju k žabičce
dochvilná holka
u mě kromě toho, že mi bolí všechno a malý tlačí na kost, tak ticho po pěšině ![]()
@Janča91 ta je krásná, gratulujeme moc
![]()
jinak my taky držíme jakoby nic, ikdyž na včerejší svatbě jsme o sobě dávali dosti vědět ![]()
@junior007 taky tě bolí spodek kosti, pánve? Nemůžu se kolikrát přes bolest ani zvednout z postele ![]()