Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
3.9.15 12:56

@makalka09
No je to možné, že to stihnem na termín :) Ale vypadl zatím jen kousíček, tak nevím :nevim: Každopádně jdu rychle dodělat všechny resty :mrgreen:
Včera mě tak přepadla myšlenka, jestli mám brát pro malou něco do porodnice, jako osušku a tak? V seznamu ale nic nepíšou, tak doufám, že to nebude potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.9.15 13:01

@Janča91 u nás v porodnici píšou jen balík plenek nejmenší velikosti (dávají asi jen 3 na den) a všechno ostatní, včetně kosmetiky, tam poskytnou, tak se na to spolíhám, jinak bych jela s krosnou asi :lol: tak by to mohlo být stejné ;) no tak to jsem na vás holky zvědavá :dance: máš jednu z posledních možností se pořádně vyspat, tak bych využila spíš toho, stejně už má určitě všechno do puntíku připravené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.9.15 13:06

@makalka09
Nám taky píšou jen plenky.. navíc jsem přibalila jednorázovou přebalovací podložku a látkovou plenu - kdyby náhodou. A ještě si asi vezmu rychlozavinovačku, ale už se mi nikam nevejde :-D tak ji přítel pak přiveze. Taky spolíhám, že tam vše bude k dispozici, protože se s tím nechci tahat.
Jo, kdybych tak mohla spát :mrgreen: každé dvě hodiny vzhůru kvůli čůrání a do toho sem tam nějakej poslíček :mrgreen: Doufám, že bude hodná a nechá mě alespon první den vyspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.9.15 13:12

@Janča91 já mam připravenou tašku pro mě s pár plenkama a vlhčenýma ubrouskama, druhou tašku připravuju pro přítele, že mi přiveze ještě ten samý nebo druhý den a tam mam taky zavinovačku, obleček apod., jednu látkovku k sobě taky přibalím :palec: taky pořád lítam na záchod, už je to otravný :roll: hoď si tašky ke dveřím, uvař milému něco k jídlu pro jistotu a nohy hore ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.9.15 13:25

@makalka09
Tašky mám už asi měsíc připravené v obýváku :mrgreen: pořád tam jen přihazuju :mrgreen: Uvařeno taky něco má (zamražené), spíš chci mít i připraveno až se vrátim, abych nemusela něco dodělávat. Ted jsem dala jakž takž do kupy ten košík na miminko, ještě akorát potřebuju nějak vymyslet nebesa, protože jsou děsný :mrgreen: No a snad to bude všechno.. Stejně na něco zapomenu :mrgreen: Zapomněla jsem si i zamluvit fotografa, tomu jsem psala asi až před dvěma dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.9.15 13:34

@Janča91 neni to lehký teď zůstat v klidu co :mrgreen: to já ještě musím celý koš na mimčo vyprat, včetně autosedačky a další oblečky, který jsem přikoupila :D dneska jsem po dvou dnech vylezla z postele a zatim jsem zvládla pouze uklidit bordel, co se tu stihl udělat :roll: jsem oproti tobě lemra líná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.9.15 13:37

@makalka09
No já toho za den taky zas tolik neudělám :mrgreen: navíc je problém se i ohnout, takže včera jsem myla záchod a půl hodiny to rozdýchávala na gauči :mrgreen:
Pereš i autosedačku? Na to já se vyprdla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.9.15 13:38

@Janča91 jj, taky pak vypíšu… :D ale oni ti to asi budou všicí tak připomínat, že na to asi jen tak nezapomene jeden..aaa jinak držím palce ;) snad vše vyjde jak má a prtě bude za cvhilku na světě už ;)

@Janča91 hihi :) bez nervozity by to bylo přecijen divné… :) jj, napínavé to je, každý den, každé větší píchnutí.. :) ještě to bodou dlouhé dny… :) ono jim to tak hezky vychází na závody, že by byli rádi všicí, aby to zapili, ale to bych musela čekat až do termínu, a to teda…no nevím no :D ale kdyby to tak mělo být, tak proč ne vlastně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
4.9.15 08:30

@Janča91 tak co? Děje se něco? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.9.15 11:03

@makalka09
Ahoj holky, tak hlasim, ze uz to mame za sebou! :) Stihli jsme to presne v terminu 4.9.ve 23:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.9.15 11:50

@Janča91 Jeeeee tak moc gratuluji :srdce: Holky hlavne hodne zdravicka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.9.15 12:02

@Krisťule88
Dekuju :)
Tak kdo nam jeste zbyva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
6.9.15 12:20

@Janča91 jé, čekala jsem to a myslela na tebe :dance: moc gratuluju k žabičce :kytka: dochvilná holka :lol: u mě kromě toho, že mi bolí všechno a malý tlačí na kost, tak ticho po pěšině :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.15 13:48

@Janča91 ta je krásná, gratulujeme moc ;) :kytka: :srdce:

jinak my taky držíme jakoby nic, ikdyž na včerejší svatbě jsme o sobě dávali dosti vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
6.9.15 13:55

@junior007 taky tě bolí spodek kosti, pánve? Nemůžu se kolikrát přes bolest ani zvednout z postele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí