Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
1.9.15 10:53

@makalka09 taky jsem přemýšlela nad TT, téměř jsem ji koupila, ale nakonec jsem sena to vyprdla ;) Když to objednáš na feedo.cz, tak ti to může přijít už i druhý den, tak bych to nelámala přes koleno ;) v porodnici ti nějakou půjčí a pak objednáš, třebas rovnou z porodnice ještě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 11:05

@junior007 to máš pravdu ;) mně zase chytla panika, co nám chybí, už začínam šílet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 11:19

@makalka09 jj, to chápu :D ale jak jsem tam objednala a druhý den v šoku otevírala pošťákovi dveře, tak jsem právě říkala, že to kdyžtak objednám z porodnice a bude :D a v šílení nejsi sama :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.9.15 11:29

@efkart07 jak se citis? Chodis uz normalne nebo ta jizva porad tahne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 12:03

@junior007 no už z toho celýho mam pěkný nervy, začínam mít čim dál tím větší strach :? včera večer mi malej hrozně tlačil na spodek pánve, špatně se mi dýchalo a do toho to neskutečný vedro :poblion: dneska mi pobolívá břicho a vždycky když si lehnu, tak mi někdo volá a telefon mam samozřejmě někde úplně pryč… mam chuť se vysvléct z kůže a utéct někam do lesa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 12:11

@makalka09
:mrgreen: Já mám zas nervy, protože mi 5× denně někdo zavolá, jestli už rodim :pocitac: Včera už jsem ani nezvedala telefony :mrgreen: Příště NIKOMU termín porodu neřeknu!
A s tim tlakem to znám.. s dýcháním taky, hlavně když ležim (což je jediná poloha co zvládnu :mrgreen: ) Někdy mám pocit, že se uležim k smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 12:19

@Janča91 mluvíš mi z duše :lol: to jak se pořád někdo vyptává je nejhorší, začínam být už pěkně nepříjemná :roll: vypni telefon, a oni budou volat chlapovi, si nevybereš :mrgreen:

Máte taky tak šílený strach z bolesti? Jsem hrozná fňukna a bojim se, že to nezvládnu, že se porod zastaví a akorát prckovi ublížim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 12:29

@makalka09
už jsem taky nepříjemná. Předevčírem mi mamka volala opravdu 5×!!! S otázkou, tak co, už? Pak jsme tam nachvíli jeli a každej se mě na to zvlášť zeptal znovu (4 lidi). Tak já nevim, kdybych rodila, tak bych tam s nima asi neseděla ne?! Už jsem jim řekla, že mě to s..e a stejně výsledek žádnej, akorát se tomu smějou a ptají se dál, asi aby mě vydeptali ještě víc. :cert: Včera už jsem jim telefon ani nevzala, nemám na to nervy. Jen nechápu, že si to ty lidi neuvědomí a nepochopí, že mě to akorát stresuje a to je to poslední co ted potřebuju :( Už jsem příteli řikala, že asi bude muset vzít k porodu notebook a pustit jim to přes Skype, aby se to nááhodou nedozvěděli o pět minut později :zed:.

Z té bolesti mám taky strach, to jediné mě děsí :mrgreen: Kdyby to bylo jen jako ty poslíčci, ale to bohužel asi nebude :( Nejvíc se bojím vytlačování ramínek, aby se nešprajcly nebo něco, přeci je to ta nejširší část :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 12:36

@makalka09 jj, taky mám už pomalu nervy a strach (ale asi to nebude tak horké, pořád mám věci spíš tak nějak po kupě, ale ne zabalené do porodnice :/ :D ) nj, už tam má malinko místa, tak se tlačí, kde se dá… mě zase pořád leze pod žebra, asi je přesvědčená, že to je ten správný směr :D

teda holky, ty lidi jsou jak praštěný, že? :) nastavit si v telefonu po zamítnutí hovoru odpovědní sms „ne, ještě nerodím, máme se dobře“ :D taky jsem zrovna dovollala :D a dnes jdu na hokej, to ani není třebatelefon a než sejdu schodu ke svému místu, tak větu typu, tys neporodila ještě joooo? uslyším asi tak 20× neli víckrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 12:38

@junior007
Jéé ta sms mě nenapadla! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.9.15 12:39

@makalka09 mam strach z bolesti, nekdy si rikam, ze bez bolesti to nejde a patri to k tomu a ze pak budu na sebe hrda a nekdy se klepu a brecim vynervena jak mala… Hlavne pred spanim sem ko, kdyz vim, ze dnes posledni noc doma ve dvou..

Hlavne me 9 mesicu furt neco boli, pak bude jizva a pak prsa po kojeni :mrgreen: uz se tesim az mi nic nebude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 12:44

@Janča91 to už je teda celkem neohleduplný od nich :roll: nevím, jak můžou bejt tak hloupí… měla bys být teď naprosto v pohodě a ne tohle :( já mám každý den jeden telefon od babičky a i z toho mam nervy, tohle si nedokážu představit… na tvým místě, tak vypnu telefon, hodim nohy nahoru a neřešim ;)

Kdyby to bylo jako poslíčci, tak si jdu pískat, ale to asi opravdu bohužel :lol: včera už se tomu mýmu mě zželelo, že mi udělal studenej obklad na ty moje bambule a při každým heknutí je hned u mě a obskakuje mě, to je tak roztomilý :dance: já mam spíš hrůzu z hlavičky, přeci jenom ona to trochu podle mě roztáhne a pak už by to mělo jít trochu líp :nevim: nechce se mi na to ani myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 12:49

Jej, holky nebojte :* to dáme všechny jako nic a pak si to tu budeme psát… :) bolestu toho bude, to je jasné, ale bez toho by to nešlo anebo by to bylo minimálně divné. a ublížit, prckům neublížíme, kdyžtak nám tam sestřičky a doktoři pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 12:52

@junior007 jo, do žebera mi taky dává, někdy mi přijde, že tam není jako by svisle, ale že má na jedný straně prdku a na druhou stranu natažený nožičky :lol: už mam asi 14 dní sbaleno, ale pořád vymýšlím, co příteli připravím na cestu z porodnice, aby to prckovi slušelo, až si ho hrdě poneseme :mrgreen: ta sms je opravdu dobrej nápad :palec: @Janča91 všechno má řešení, ani bych s tím neváhala :mrgreen:

@Katynka111 ty už to budeš mít vlastně zítra za sebou :hug: bez bolesti by to opravdu asi nešlo, kdyby jo, tak se kvůli tomu nejezdí do nemocnice, že jo :lol: ale až se jizva zahojí, tak už to bude „brnkačka“ ;) stejně až ten uzlíček uvidíš, tak všechno pomine :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 12:53

@makalka09
Mě trochu právě vyděsil ten Aniball :mrgreen: Už se ho snažím prodat, kašlu na to :mrgreen: Jak ze mě ten balonek vždy vypadl! To byla bolest!! Ale stejně čekám, že pak to bude jiné..
No holky, už aby to bylo za námi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital