Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 taky jsem přemýšlela nad TT, téměř jsem ji koupila, ale nakonec jsem sena to vyprdla
Když to objednáš na feedo.cz, tak ti to může přijít už i druhý den, tak bych to nelámala přes koleno
v porodnici ti nějakou půjčí a pak objednáš, třebas rovnou z porodnice ještě ![]()
@junior007 to máš pravdu
mně zase chytla panika, co nám chybí, už začínam šílet ![]()
@makalka09 jj, to chápu
ale jak jsem tam objednala a druhý den v šoku otevírala pošťákovi dveře, tak jsem právě říkala, že to kdyžtak objednám z porodnice a bude
a v šílení nejsi sama
![]()
@efkart07 jak se citis? Chodis uz normalne nebo ta jizva porad tahne?
@junior007 no už z toho celýho mam pěkný nervy, začínam mít čim dál tím větší strach
včera večer mi malej hrozně tlačil na spodek pánve, špatně se mi dýchalo a do toho to neskutečný vedro
dneska mi pobolívá břicho a vždycky když si lehnu, tak mi někdo volá a telefon mam samozřejmě někde úplně pryč… mam chuť se vysvléct z kůže a utéct někam do lesa ![]()
@makalka09
Já mám zas nervy, protože mi 5× denně někdo zavolá, jestli už rodim
Včera už jsem ani nezvedala telefony
Příště NIKOMU termín porodu neřeknu!
A s tim tlakem to znám.. s dýcháním taky, hlavně když ležim (což je jediná poloha co zvládnu
) Někdy mám pocit, že se uležim k smrti
@Janča91 mluvíš mi z duše
to jak se pořád někdo vyptává je nejhorší, začínam být už pěkně nepříjemná
vypni telefon, a oni budou volat chlapovi, si nevybereš ![]()
Máte taky tak šílený strach z bolesti? Jsem hrozná fňukna a bojim se, že to nezvládnu, že se porod zastaví a akorát prckovi ublížim ![]()
@makalka09
už jsem taky nepříjemná. Předevčírem mi mamka volala opravdu 5×!!! S otázkou, tak co, už? Pak jsme tam nachvíli jeli a každej se mě na to zvlášť zeptal znovu (4 lidi). Tak já nevim, kdybych rodila, tak bych tam s nima asi neseděla ne?! Už jsem jim řekla, že mě to s..e a stejně výsledek žádnej, akorát se tomu smějou a ptají se dál, asi aby mě vydeptali ještě víc.
Včera už jsem jim telefon ani nevzala, nemám na to nervy. Jen nechápu, že si to ty lidi neuvědomí a nepochopí, že mě to akorát stresuje a to je to poslední co ted potřebuju
Už jsem příteli řikala, že asi bude muset vzít k porodu notebook a pustit jim to přes Skype, aby se to nááhodou nedozvěděli o pět minut později
.
Z té bolesti mám taky strach, to jediné mě děsí
Kdyby to bylo jen jako ty poslíčci, ale to bohužel asi nebude
Nejvíc se bojím vytlačování ramínek, aby se nešprajcly nebo něco, přeci je to ta nejširší část ![]()
@makalka09 jj, taky mám už pomalu nervy a strach (ale asi to nebude tak horké, pořád mám věci spíš tak nějak po kupě, ale ne zabalené do porodnice :/
) nj, už tam má malinko místa, tak se tlačí, kde se dá… mě zase pořád leze pod žebra, asi je přesvědčená, že to je ten správný směr ![]()
teda holky, ty lidi jsou jak praštěný, že?
nastavit si v telefonu po zamítnutí hovoru odpovědní sms „ne, ještě nerodím, máme se dobře“
taky jsem zrovna dovollala
a dnes jdu na hokej, to ani není třebatelefon a než sejdu schodu ke svému místu, tak větu typu, tys neporodila ještě joooo? uslyším asi tak 20× neli víckrát ![]()
@makalka09 mam strach z bolesti, nekdy si rikam, ze bez bolesti to nejde a patri to k tomu a ze pak budu na sebe hrda a nekdy se klepu a brecim vynervena jak mala… Hlavne pred spanim sem ko, kdyz vim, ze dnes posledni noc doma ve dvou..
Hlavne me 9 mesicu furt neco boli, pak bude jizva a pak prsa po kojeni
uz se tesim az mi nic nebude ![]()
@Janča91 to už je teda celkem neohleduplný od nich
nevím, jak můžou bejt tak hloupí… měla bys být teď naprosto v pohodě a ne tohle
já mám každý den jeden telefon od babičky a i z toho mam nervy, tohle si nedokážu představit… na tvým místě, tak vypnu telefon, hodim nohy nahoru a neřešim ![]()
Kdyby to bylo jako poslíčci, tak si jdu pískat, ale to asi opravdu bohužel
včera už se tomu mýmu mě zželelo, že mi udělal studenej obklad na ty moje bambule a při každým heknutí je hned u mě a obskakuje mě, to je tak roztomilý
já mam spíš hrůzu z hlavičky, přeci jenom ona to trochu podle mě roztáhne a pak už by to mělo jít trochu líp
nechce se mi na to ani myslet ![]()
Jej, holky nebojte
to dáme všechny jako nic a pak si to tu budeme psát…
bolestu toho bude, to je jasné, ale bez toho by to nešlo anebo by to bylo minimálně divné. a ublížit, prckům neublížíme, kdyžtak nám tam sestřičky a doktoři pomůžou ![]()
@junior007 jo, do žebera mi taky dává, někdy mi přijde, že tam není jako by svisle, ale že má na jedný straně prdku a na druhou stranu natažený nožičky
už mam asi 14 dní sbaleno, ale pořád vymýšlím, co příteli připravím na cestu z porodnice, aby to prckovi slušelo, až si ho hrdě poneseme
ta sms je opravdu dobrej nápad
@Janča91 všechno má řešení, ani bych s tím neváhala ![]()
@Katynka111 ty už to budeš mít vlastně zítra za sebou
bez bolesti by to opravdu asi nešlo, kdyby jo, tak se kvůli tomu nejezdí do nemocnice, že jo
ale až se jizva zahojí, tak už to bude „brnkačka“
stejně až ten uzlíček uvidíš, tak všechno pomine ![]()
@makalka09
Mě trochu právě vyděsil ten Aniball
Už se ho snažím prodat, kašlu na to
Jak ze mě ten balonek vždy vypadl! To byla bolest!! Ale stejně čekám, že pak to bude jiné..
No holky, už aby to bylo za námi!!