Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
31.8.15 15:53

@junior007 no bude ho asi peknej kus, velkej kus krasnyho chlapa :lol: na ochlazení čekám jak na smilovani, ještě víc to vycerpava :poblion: bouřky miluju, to by se rodilo :palec: dneska jsem byla po dlouhých úvahách přerušit studium, tak mi odpadl další stres, tak si budeme s prckem pěkně uzivat :dance: Už se nemůžu dočkat… Docela mi tady holky děsí s tím kojením :?

@Janča91 tak to je skoda :? ale neves hlavu, on je to stejně takovej bonus se na to trošku připravit a stejně to může být pořád rychlovka ;) globule už budeš mít za chvilku dobrany ne? Třeba prcik čeká právě na ty bourky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
31.8.15 18:17

Holky slo to dobře, myslela jsem ze chcipnu, jeste jak bylo vedro, ale nebudu vas desit ;) Rodila jsem 4 hodiny z toho mi zacly první kontrakce 3 hodiny předtím ;) Jsem bez nastrihu, mam jen par kosmetickych stehu abych se lépe hojila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 18:59

@Krisťule88
Tak to je paráda! :palec: To byla celkem rychlovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.8.15 21:27

@jijo @Caravaggio je to opravdu na palici. dneska nás pustili domů, tak jsme cestou koupili odsávačku - ruční a makam :D asi pořídim elektrickou, tohle je šílený. Já ho jinak nenakrmím. Je línej. Ale když vidim, jak malinko to teče, tak bych taky byla vzteklá, ale zlepšuje se to. dneska za stejný čas odsávání dám 50ml, včera 40ml, tak snad se začne mlíko dělat víc, ale připadá mi, že nedělám nic jiného než odsávám. Já to vyřešila tak, že si ohřeji vodu v konvici, pak to přeleju do kastrůlku a postavim tam lahličku a je to hnedka hotový.
@jijo máš elektrickou odsávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.8.15 21:29

@Krisťule88 moc ti gratuluju, tak jsi taky mamča :) je to super pocit co? takový rozkošný miláčkové to jsou. u nás v porodnici dneska když jsem šla na prohlídku, aby mě pustili domů, tak říkal doktor, že tam mají zrovna 15 rodících ženských, že je to dneska šílený. asi byl nějaký super den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.8.15 21:35

A tady je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
31.8.15 23:09

@Krisťule88 velka gratulace!! Mala je krasna!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.9.15 07:55

@efkart07 Elektrickou jsem mela v nemocnici a vubec mi nevyhovovala. A 3 tis je docela dost…Navic jestli uz ted odstrikas 40-50 ml, tak to je parada a nemyslim si, ze budes muset dlouho odstrikavat. Maly zesili a bude tahat sam. Hlavne vytahne mnohem vic nez odsavacka. Mala vytahla z prsu 57 ml a ja z odsavacky 35 ml. To ja odsrikam po mesici stejne mnozstvi jako ty ted :,( mam taky rucni a vubec mi to neva…hlavne ne pistovou :-) Taky jsem ze zacatku ohrivala v hrnci, na indukci to bylo hned. Ale ohrivacka je o neco komfortnější a preci jen ji budu jeste dlouho pouzivat. Juu, vy mate vlasky :palec: A na koho se podoba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 08:06

@efkart07 juu, ten je krásný :* :srdce: tak doma užívejte a ať je vše v pořádku ;) a s mlíčkem to půjde lépe, už tě nikdo nebude stresovat v porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 08:50

Fešák :hug:

@jijo @efkart07 Holky, jaký odsávačky jste poridily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 10:12

@efkart07
To je krásnej prcíček :)
@makalka09
Já mám půjčenou elektrickou od Medely (ale sama bych ji nekupovala, je drahá jak prase :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 10:21

@Janča91 no právě, je to neskutečně drahý :cert: přemýšlím o tommee tippee, nějakou startovací sadu… Nechce se mi to nechávat až na potom, než se rozkojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 10:30

@makalka09
Já koukala původně po Aventu - po té manuální. Není tak drahá a na začátek myslím stačí.. Hlavně nikdy nevíš jestli to použiješ.. Jsem ráda, že jsem si nakonec mohla jen půjčit, mám půjčené i lahvičky - vše od Medely. Kupovat se mi to taky nechtělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 10:36

@Janča91 jasný no, nemám ale od koho půjčit, musela bych koupit od cizí maminky… Nechce se mi taky za to dávat kdo ví kolik, koukala jsem po nějaké manuální v DM asi za 350 Kč, zatím na zkoušku a jestli bude třeba… Četla jsem na odsávačku i lahvičky TT chválu, startovací sada vyjde na necelých 1300 Kč, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 10:47

@makalka09
To není tak strašný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...