Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo tak to je krása…
jinak bud kapičky Infacol si holky hodně chválí a ten fenyklový čaj můžeš pít i ty sama (když kojíš) a můžeš dávat i malé
s
@Janča91 Bříško masirujeme pořád, dávám si ji zády na břicho, na tygříka, ji dávám na bříško a nic…:( lehátko máme, ale jak kdy tam vydrží..když má prdíky, tak ji je nejlíp u mně…Ale vše je jen chvilková úleva… ![]()
@makalka09 Tu mám taky, ale nedoporučuje se používat často
Polštářek mám taky, ale zabere jen chvilku..I pupík zkouším spolu s espumisanem… Čaje taky popíjím…No asi se ve čtvrtek zeptám paní primářky na BioGaia..Má to docela dost dobré hodnocení..Tak uvidíme…Ráda bych už Aňulce nějak pomohla…
@junior007 No malé mi nedoporučovali k Nenatalu dávat čaj. Ale sama ho piji… O těch jsem taky něco četla… Píšu si na seznam k dotazům ![]()
@jijo to jste toho už zkusili, ale neboj, vy už budete mít téměř po potížích a u nás ostatních to teprvá začne
jinak biogaia taky nejsou špatné, jako probiotika… ![]()
@efkart07 Tak tfuj tfuj tfuj na zítřek
Já jdu v 8.30 na utz kvůli odhadu velikosti mimi a ty už ten svůj uzlíček budeš mít u sebe v náručí ![]()
@efkart07 taky držím palce, všechny co mám, dopadne to určitě dobře
a od zítřka už jen samé radosti s mimčem ![]()
@efkart07 Držte se oba, všechno dopadne dobře
budeme netrpělivě čekat na zprávy ![]()
@junior007 @makalka09 díky holky, dám vědět až to půjde
snad tam půjde wifina ![]()
@makalka09 píše:
@efkart07 Držte se oba, všechno dopadne dobřebudeme netrpělivě čekat na zprávy
@efkart07
Já už netrpělivě čekám ![]()
Já též čekám
Tak váhový odhad naší malé prďolky je 2930 g
to půjde alespoň hezky ven ![]()
Tak my dnes streptokoka negativního a monitor dobrý - ikdyž se maličká moc nečinila a dělala jakoby nic
jinak podle reakce Mudr. nejsem otevřená asi skoro ani na ten prst…
takže budeme ještě celkem dlouho dvě v jednom ![]()
@Krisťule88 jejda, tak to je pěkná váha ![]()
@junior007 no může to mít rychlý spád klidně, až si z ničeho nic vzpomene
hlavně, že je vše jak má být ![]()