Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
25.8.15 12:09

@makalka09
no právě, nejsem z nich vůbec nadšená, hlavně to jsou jiné globule - ne borexové. A prý barví do žluta, tak prý mám nosit žluté prádlo (to bych ale nějaké žluté musela mít :mrgreen: )
Já mám z toho streptokoka taky strach.. ale o tom výtoku nic nevím teda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
25.8.15 12:11

@efkart07 Tak držím palce na zítra :) Ty se máš, že už to budeš mít za sebou… Mě nejvíc štve, že nevím, kdy to přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:11

@Janča91 jééé to já asi vím co máš, taky jsem je měla nedávno, jsou hnědé a pak celý den z tebe jde svítivě žlutej hnus. já to bez vložek nedala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 12:16

@junior007 tak už v tom mám trochu bordel :lol:

@efkart07 tak to je dobře, že až ráno :palec:, ségra tam musela po obědě den předem… poslední večeře ve dvou :lol: budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:18

@Krisťule88 dííík :kytka: taky se už těším že to bude za mnou, poslední týden už nejsem schopná chodit ani po bytě, natož vyjít sama ven, to už nedávám vůbec. už mi všechno fakt bolí, tlačí, po každém jídle je mi zle atd… tak jsem ráda že už to bude zítra a že nebudu muset ještě týden nosit ten pupek.
Kolegyně v práci mi říkala, že je šílený že vím kdy to přijde, že nejlepší je na celém těhotenství právě ta nevědomost a očekávání, že bez toho to není ono. jsi napjatá do poslední minuty a o to víc si to prý vychutnáš a těšíš se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 12:18

@makalka09 to se ani nedivím, už se to tu rodí a kontroly už jsou taky mnohem častější :D ;)

@Janča91 tyjo, to tě takhle cpou chemií? mě řekli, že to je běžný těh. výtok, tak mi nic nenapsali ani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 12:19

@efkart07
Jmenují se MACMIROR. A vytéká i přes den jo? Mě většina globulí přes noc a přes den jsem měla klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 12:19

@Janča91 taky jsem měla takové žluté, doktorka mi strašila, ať si vezmu vložku už na noc, ale čekala jsem to asi horší, podle toho, jak mi strašila ;) hlavně vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:21

@makalka09 přesně takhle uvažoval dneska ten můj - tak dneska naposled sami spolu, pak pár dní klidu bez tebe (juchůůůů)a pak už se nevyspim :lol: :mrgreen: ale on to říkal, jak kdyby se o něj měl starat jen on a snad ho i kojit :lol: :mrgreen: no byl vtipnej a ještě jak se u toho tvářil :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 12:21

@junior007
Já už je mám za těhotenství potřetí.. Ale předtím jsem měla borexové globule. Taky říkali, že ten výtok je normální, ale že to chce před porodem přeléčit.. Já ten výtok totiž měla někdy fakt dost.. :nevim: Ale taky z toho nemám radost, že mi je napsal ted, hlavně když si to zavedu na noc a v noci to na mě třeba přijde.. ale prý by to vadit nemělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 12:31

@efkart07 :lol: všichni jsou stejní :mrgreen: u nás už se plánuje zapíjení zachránce rodu :lol: tak aby nebyli překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 12:34

@Janča91 tak to jsem měla asi taky, mám taky poměrně silnější výtok, ale ptali se jen jestli to svědí a když ne, tak je to prý normální… Mně to vytékalo až ráno, když jsem vstala, ale tak uvidíš… Třeba to plodovka spláchne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
25.8.15 12:37

@efkart07 Já bych tedy radši chtěla vědět, kdy to přijde :lol: Jsem děsnej plašan a takhle jsem furt v nervu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:39

@Janča91 jojojo, tak přesně ty jsem měla, já je ani nedobrala, protože mě to děsně štvalo, bylo to všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:41

@Krisťule88 a víš jak já jsem v nervu, protože vim kdy to přijde? a ještě jakým způsobem? si nevybereš. myslim že obě dvě varianty jsou na prd a ani jedna neni lepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí