Poradna duly
Jana Čurdová
@Krisťule88 Taky přeji všecko nejlepčí
to by byla bomba, kdybys rodila dneska
třeba Ti to vyjde, říkala jsi, že to vypadá na brzký porod ![]()
@junior007 jéé ty se máš, tobě budou dělat jen monitor a mě rozřezávat
brrrr ![]()
@Janča91 já jsem mojemu před týdnem rozmluvila někam už jezdit. nestihl by porod a pak by toho sám litoval a já tam nechci být sama. naštěstí teď celý víkend maká, tak nemá choutky zdrhnout
a kdyby to na mě přišlo, tak mu jen zavolám a jeho někdo v práci vystřídá, tak jsem klidná. i když mě děsí volat si sanitku. snad se malému nebude chtít na svět a vydrží do kdy má
Výtok já mám taky, od té doby, co mi odešla zátka ![]()
@efkart07
No taky z toho nejsem nadšená, ale přijel mu kamarád, který pracuje na lodi a vidí se sním strašně málo, takže jsem „svolila“ Ale dobrý pocit z toho nemám, hlavně když je mi takhle. Tak jsem mu alespon přikázala aby moc nepil kdyby náhodou ![]()
Já právě nevim jestli ta zátka odešla.. leda že by odcházela postupně, fakt nevim
Ted jsem od středy špinila a teď mám malinko nazelenalý výtok. Ještě mě napadla že by to byla plodovka, ale tohle je spíš takový hlenovitý jak výtok, než jak voda
no jsem z toho ![]()
@Janča91 Zátku bys poznala. já jí měla hnědo červenou a je to fakt hnus, který nejde přehlédnout
a odcházela mi asi týden. Koukala jsem na net a když je to zelené, může to prý být i plodovka… třeba budeš mamča ještě dneska ![]()
@efkart07
dneska nesmim
at to vydrží do zítřka ![]()
Když já si prostě myslím, že ta plodovka bude vyloženě voda..
Tohle mi nepřijde. Sakra, proč zrovna ted musí mít ten doktor dovolenou!! ![]()
Ale zas pokud neodešla zátka, tak by asi netekla plodovka ne??
@Janča91 o zátce jsem četla, že jí některý ženský vůbec nezaznamenaly a některým odešla až při porodu… to je asi u každé jiné, na to bych nespoléhala… třeba to vůbec nic není
a když si nebudeš jistá, tak si zajdi pro svůj klid do porodnice
@Janča91 @efkart07 Děkuju holky
no uvidíme, břicho mě sice bolí, ale jak říká manžel, to mě bolí každý večer
Což je fakt, no břicho už mám hodně dole, takže už to asi opravdu nebude trvat dlouho ![]()
@efkart07 a ty mas cisare presne kdy? Pak napis jaky to bylo, jsem zvedava ![]()
@Katynka111 už teď ve středu jdu, hnedka ráno
ale dneska už jsem z toho nespala a už asi neusnu do tý doby, jsem z toho na palici ![]()
@efkart07
Nestresuj a těš se!
Já už chci mít malou taky u sebe ![]()
Janča91 já se na něj taky strašně těším, na krtečka malinkýho
Když jsem teď byla na monitoru v porodnici, tak tam akorát pouštěli maminky domů a tatínkové si hrdě nesli miminka, to bylo tak krásný
…
@efkart07 Nenervuj se! Hlavne se poradne dokud muzes
pak už nebudeš muset mit kdy! ![]()
Omlouvam se holky, ze moc nereaguji, ale nejak to nestiham…Mala v noci rve a rve a pres den jsem pak ko. Ale myslim na Vas vsechny at ty posledni dny zvladnete co nejlip a uz se tesim az zacnou pribyvat dalsi prispevky hrdych maminek
![]()
@Janča91 teda, drž se
už se nám to blizi
kort ty už to máš za pár
jsem zvědavá, kdo bude další, jestli @efkart07 nebo jestli tě někdo predezene ![]()