Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
21.8.15 18:14

@Krisťule88 Taky přeji všecko nejlepčí :kytka: to by byla bomba, kdybys rodila dneska :lol: třeba Ti to vyjde, říkala jsi, že to vypadá na brzký porod :lol:
@junior007 jéé ty se máš, tobě budou dělat jen monitor a mě rozřezávat :roll: brrrr :lol:
@Janča91 já jsem mojemu před týdnem rozmluvila někam už jezdit. nestihl by porod a pak by toho sám litoval a já tam nechci být sama. naštěstí teď celý víkend maká, tak nemá choutky zdrhnout :lol: a kdyby to na mě přišlo, tak mu jen zavolám a jeho někdo v práci vystřídá, tak jsem klidná. i když mě děsí volat si sanitku. snad se malému nebude chtít na svět a vydrží do kdy má :lol: Výtok já mám taky, od té doby, co mi odešla zátka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.8.15 18:19

@efkart07
No taky z toho nejsem nadšená, ale přijel mu kamarád, který pracuje na lodi a vidí se sním strašně málo, takže jsem „svolila“ Ale dobrý pocit z toho nemám, hlavně když je mi takhle. Tak jsem mu alespon přikázala aby moc nepil kdyby náhodou :mrgreen:
Já právě nevim jestli ta zátka odešla.. leda že by odcházela postupně, fakt nevim :( Ted jsem od středy špinila a teď mám malinko nazelenalý výtok. Ještě mě napadla že by to byla plodovka, ale tohle je spíš takový hlenovitý jak výtok, než jak voda :nevim: no jsem z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.8.15 18:40

@Janča91 Zátku bys poznala. já jí měla hnědo červenou a je to fakt hnus, který nejde přehlédnout :lol: a odcházela mi asi týden. Koukala jsem na net a když je to zelené, může to prý být i plodovka… třeba budeš mamča ještě dneska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.8.15 18:42

@efkart07
dneska nesmim :( at to vydrží do zítřka :mrgreen:
Když já si prostě myslím, že ta plodovka bude vyloženě voda.. :nevim: Tohle mi nepřijde. Sakra, proč zrovna ted musí mít ten doktor dovolenou!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.8.15 18:43

Ale zas pokud neodešla zátka, tak by asi netekla plodovka ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.8.15 18:47

@Janča91 o zátce jsem četla, že jí některý ženský vůbec nezaznamenaly a některým odešla až při porodu… to je asi u každé jiné, na to bych nespoléhala… třeba to vůbec nic není ;) a když si nebudeš jistá, tak si zajdi pro svůj klid do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
21.8.15 19:32

@Janča91 @efkart07 Děkuju holky :) no uvidíme, břicho mě sice bolí, ale jak říká manžel, to mě bolí každý večer :lol: Což je fakt, no břicho už mám hodně dole, takže už to asi opravdu nebude trvat dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.8.15 23:13

@efkart07 a ty mas cisare presne kdy? Pak napis jaky to bylo, jsem zvedava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.8.15 10:04

@Katynka111 už teď ve středu jdu, hnedka ráno :dance: ale dneska už jsem z toho nespala a už asi neusnu do tý doby, jsem z toho na palici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.8.15 10:25

@efkart07
Nestresuj a těš se! :kytka: Já už chci mít malou taky u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.8.15 10:37

Janča91 já se na něj taky strašně těším, na krtečka malinkýho :srdce: Když jsem teď byla na monitoru v porodnici, tak tam akorát pouštěli maminky domů a tatínkové si hrdě nesli miminka, to bylo tak krásný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.8.15 10:47

@efkart07
:) už abysme si je taky nesli domů, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.8.15 10:53

@efkart07 Nenervuj se! Hlavne se poradne dokud muzes ;-) pak už nebudeš muset mit kdy! :-)

Omlouvam se holky, ze moc nereaguji, ale nejak to nestiham…Mala v noci rve a rve a pres den jsem pak ko. Ale myslim na Vas vsechny at ty posledni dny zvladnete co nejlip a uz se tesim az zacnou pribyvat dalsi prispevky hrdych maminek :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.8.15 11:38

@Janča91 přesně :) už se nemůžu dočkat
@jijo a jak se malé daří? kolik už váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
22.8.15 17:41

@Janča91 teda, drž se ;) už se nám to blizi :) kort ty už to máš za pár :dance: jsem zvědavá, kdo bude další, jestli @efkart07 nebo jestli tě někdo predezene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí