Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
17.8.15 17:11

@Krisťule88 @junior007 @makalka09 holky mooc dekuji :hug: jsem rada ze nejsem blazen a ze v tom nejsem sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.8.15 17:13

Tak jsem šla připravit oblečky pro mimčo z porodnice a jsem na vážkách :mrgreen: Vůbec nevim co vzít, hlavně abych trefila velikost, aby ji to nebylo malé :mrgreen: Berete si i sebou do porodnice věci na mimčo, nebo spoléháte na to erární?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.8.15 17:18

@Janča91 spoleham na erarni a kdyz ne tak me ho pritel doveze.. Mame to
3 minuty. Ani veci z porodky nechystam, to me taky doveze podle velikosti.. Tchyne ma obchod s detskym a mam doma milion veci vel. 50 bud to bude sedet, vPerou to a dovezou nebo mi dovezou vel, 56 a 50 se vrati s vysackama do obchodu.. Ona mi to tu chce i vse nachystat tak ji necham a i sam protel by to zvladl :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
17.8.15 18:32

@Janča91 Já mám nabalené svoje věci, a už jsem rovnou sbalila i oblečky a deku na cestu domů :) Radši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 19:00

@Katynka111 jé, no to máš VIP s oblečkama, to je paráda :)

@Janča91 já taky spoléhám na erární, ale ve skříni mám připraveno něco málo oblečků, co pak přítel přiveze :) mimo jiné bych spíš netušila kolik čeho… :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.8.15 12:52

Tak jsem dnes byla na monitoru v porodnici a přemluvila jsem je i na UZ :) Takže jsem 37+4 a máme 2600g :) Byli tam dva mladí doktoři, až jsem se trošku styděla :mrgreen: Akorát se jí prý ven ještě nechce :( Necítil hlavičku a otevřená jsem jen na špičku prstu. Ale jsem ráda, že je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.8.15 13:11

@Janča91 jůůůů :potlesk: tak to je super, že ti to řekli :D ještě máš spoustu času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.8.15 13:13

@efkart07
No tim mě moc nepotěšil, radši bych už rodila :mrgreen:
Když jsem tam čekala, tak tam zrovna přišla paní, co jde ráno na císaře. A dost mě překvapil důvod - byla na operaci z očima (zkracovali ji rohovku) a prý by jí tím tlakem při tlačení mohli prasknout! 8o To by mě teda vůbec nenapadlo, že jsou i takovéto důvody k CS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.8.15 14:09

@Janča91 tak to já jsem teď uplně v pohodě, že se mi ani rodit nechce. zmizeli mi všechny bolesti, je mi krásně a určitě je to tím počasím :lol:
kvůli očím se taky chodí, nebo i kvůli kyčlím atd… těch důvodů je spousta. já jsem včera když jsme šli spát chytla záchvat, že co bude ten můj dělat s miminkem, jestli se mi něco stane atd… no ten můj byl ze mě uplně vykulenej :oops: chudák :oops: já mu dávám zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
18.8.15 15:25

@Janča91 tak to je supr :palec: to bude malá akorat :) až se ji bude chtít, tak se ozve :lol:

Já měla dneska fakt štěstí, jela jsem na byt kvůli revizi plynu a při cestě zpátky do mě jeden blbec picnul :cert: naštěstí to bylo v maly rychlosti, tak si ani netroufám myslet na to, co by se stalo, kdybysme se potkali o kousel dal :zed: jako bychom toho keli teď malo :roll: dávejte na sebe pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.8.15 17:21

@efkart07
No popravdě, mě ta představa přepadla taky, a cítila jsem se hrozně :( Musíme věřit, že vše bude v pořádku!! :hug:

@makalka09
Ježiš! Nestalo se ti doufám nic? Stalo se mi něco podobného a v 6. měsíci, ale ťukla jsem teda já auto před sebou - nedobrzdila jsem, naštěstí teda to bylo opravdu jen ťuknutí a ani škrábanec, ale taky mi přeběhlo v hlavě, co všechno se mohlo stát :( Celou cestu domů jsem byla v šoku a hrnuli se mi slzy při tom pomyšlení. Musíme prostě dávat pozor, na silnicích obzvlášt! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
18.8.15 17:45

@Janča91 nene nic se nestalo, odnesl to akorát nárazník a svetlo, řekla bych, že nedával pozor a koukal někde po lesích, jinak to nechapu… Nacutnul mi uprostřed viaduktu, kam se vejde jenom jedno auto, divím se, že jsem dokázala trochu zareagovat a natočila to, aby vzal tu stranu dal od nas… Byla jsem pak chvíli vyklepana, tak celý den odpočívám :) musíme na sebe dávat sakra pozor, nepremyslejte vubec o takových věcech holky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.8.15 21:08

@Janča91 no tak to je paráda, pěkně rostete a hlavně, že ti to řekli (a jak to hezky jde, viď) ;) a hezky se ještě dodělá a pak si řekne, až bude chtít ven ;) :)

@makalka09 teeda, holka dávej na sebe pozor :) ikdyž ono ty ostatní trdla na silnici neovlivníš…hlavně že se nic nestalo :)

aa konečně už máme doma kočár :dance: a zítra jdeme na kontrolu a poprvé na monitory, tak jsem zvědavá zdali jim tam neusnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.8.15 22:01

@junior007 já myslim, že jim tam neusneš :D mě vždycky na monitoru strašně kope a celou dobu mi přístroj bliká červeně, že se vždycky sestra chodí koukat a nevěřícně kroutí hlavou a u toho se usnout nedá :mrgreen: a já si to ještě musím přidržovat rukou, aby to pořádně fungovalo, protože jsem si ještě před těhotenstvím stihla udělat menší tukovou zásobu do bříška :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 06:16

@junior007 proč by jsi měla usnout? :lol: mne ho sestra musela na prvním monitoru budit, nebo to alespoň zkoušela, malej semoc nedal :lol: na druhém byl vzornej a pěkně divokej :D je krásný to slyset :*

@efkart07 nějaké ty zasobicky máme teď asi kazda :mrgreen: mne se teď nelíbí, jak mi váha roste neskutecnym tempem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí