Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 my měli malinko zhoršené výsledky. ale možná to mohlo být ode mě, nebylo mi vůbec dobře :/ no, raději bych příště seděla než stála, v lež mi bylo hrozně
v nemocnici jsem alespon hezky poseděla
jj, děkuju…snad už zas bude vše v pořádku ![]()
@junior007 @makalka09 Holky díky ale valím se stejně
jsem jak Kapustňák ![]()
@Janča91 Podle mě to máš z toho vyšetření ale za telefonát nic nedáš ![]()
@junior007 teda, musíš bejt úplně vyplivnutá z toho… je jasný, že ti nasadili brouka do hlavy, ale pustili tě domů, takže je vše určitě v pořádku ![]()
@makalka09 no to joo, jsem vyřízená, ale jak říkám, byli na mě hodné
tak i ten pocit, že porodnice bude ok
tak zas za týden a bude vše už dobré. no kdyby si mě tam nechali, to bych čučela ![]()
@Krisťule88 prý Kapustňák, tedaa…
ale ono je znát každé kilčo, to jo ![]()
Ahoj! Byli jsme teď na chalupě a koukám, kolik se tu vyrojilo příspěvků! Mám už i po kontrole a zejtra jedu do nemocnice na zvážení zda si mne tam nechají - mám CS 4, ale osobně bych to teda tak tragicky neviděla, tak asi záleží na koho narazím. Moc se mi nechce brát ani ten hořčík, ale ještě týden to kvůli mimču vydržím. Ještě se mi do tý porodnice ale vůbec nechce. A co se týče váhy - myslím že tu mezi vámi určitě vedu
přibrala jsem - sic mi to nikdo nevěří - už skoro 18 kg (pravda měla jsem jako výchozí podváhu, ale stejně
- no alespoň bude motivace zase začít cvičit - jak jsem teď musela pořád ležet vyšla jsem z té denní rutiny a začínat znova by bez pořádný motivace asi nebylo jednoduchý
)
btw: i mně hrozil císař kvůli očím, který jsou ale navzdory problémům v dětství a pubertě už v pořádku..
Ad monitory - osobně bych si teda trvala na tom, že rozhodne NEBUDU ležet a už vůbec ne na zádech (samozřejme před porodem ve snaze dopomoci mimču dorotovat je to něco jinýho). Někomu to problém dělat nemusí, ale mnohdy právě ta poloha rodičky při natáčení monitorů zkresluje výsledky.
@junior007 jj vyrábím - jednak ušetřím, složení přizpůsobím svým potřebám a hlavně mě to hrozně baví. ted teda ne, páč musím ležet a dost mi to chybí, ještě že jsem si to základní už vyrobila dopředu
jsem se právě chtěla zeptat jestli jsi lékárnice a efkart007 v následujicím příspěvku odpověděla. Však jestli ti to bude chybět (a bude-li čas, žáno
), dnes už jsou dostupný suroviny k „domácí alchymii“ zejména máš-li známost v lékárně. Tak snad nám naše přání alespoň zhruba vyjde (hlavně bych teda ráda ještě alespoň týden dva vydržela 2v1..). Jinak s tou porodnicí - ta moje je tzv. „továrna na děti“, tak je otázka jestli by na to vybavení vůbec měli finance..
btw: nemáš náhodou nějaký zdroj lekárenských receptů? hledám jeden na mast pro dědu, nemůžu si ale teď vybavit ten název…
Tak se mějte zatím pěkně a pohodově - když už konečně přešly ty vedra - já si to tu jdu dočíst ![]()
@Caravaggio no to teda koukám
takže užíváš pěkně zbytku svého těhu a určitě ještě chvilku pospolu vydržíte
jj, dělala jsem v lékárně
seznam spíš nenajdeš na internetu, jedině, kdybys věděla ten název nebo na co přesně to bylo, přípdně jak to vypadalo, mě kolikrát stačí i očuchat
ale dle názvu by to šlo teoreticky dohledat na netu, ale spíš jinak ne. ono toho je taková hromada a hlavně různé koncentrace..
probůh, porodnice továrna na děti?
to je pravda, že by se jim asi moc nevyplatilo, ale přecijen ty vzorky a tak dávají firmy, aby si udělali oko a aby od nich pak brali různé jiné zboží… no a když jsem dnes přišla do porodnice k nám, tak tam bylo pusto prázdno..asi se nikomu nechtělo zrovna rodit.. tak u nás to s tou továrnou nebude tak horké, ale uvidíme příště…
![]()
@jijo doktor mi rekl ze snad nechcu byt pri tom ze on by to nedal.. Ja teda taky ne a ze me objedna v porodnici a domluvi mi to ![]()
@efkart07 nestras
Já jedu dneska na poslední větší výlet, než si dáme s prckem randicko ![]()
Co ostatní? Držíte se? ![]()
@makalka09 tak výlet ti neskutečně závidím
já bych tak ráda někam vyrazila, ale už toho nejsem vůbec schopná
dojít naproti do krámu je nad moje síly, už aby byla středa!!!
Ahojte holky
my jsme taky pořád 2v1 a jedeme o víkendu na chatu (snad i výlet), takže se budeme držet pospolu ![]()
@efkart07 do středy je už jenom chvilku, to uteče jako voda…
taky se jí nemůžeme dočkat, jdeme na další monitory, doufám, že nám tam potvrdí jen dobré výsledky…
Ahoj holky drzime drzime, ale cele dny spime ![]()
Vcera jsem byla posedet s holkama na kafe asi 4 hodiny, byla sem z toho ko, ale jeste si chci uzit dny o samote ![]()
Ted pojedu k nasim na navstevu, tak krasny vikend vsem ![]()
Ja jsem ještě taky vcelku
Dnes mám narozeniny a všichni chtějí abych rodila dnes, že pry ja dostanu pěkný dáreček a jim se to bude dobře pamatovat
Tak uvidíme jestli to dnes bude nebo ne ![]()
@Krisťule88
Všechno nejlepší! ![]()
Já teda nerodím, ale mám obavy, že to přijde
Dneska mi tak ruplo v zádech, že jsem se nemohla hnout! A pořád mě ty záda bolí, ikdyž už tak nějak jinak. Do toho ze mě pořád něco teče, je to jako výtok
Volala jsem do porodnice s tím špiněním a řekli mi, že to může být z toho vyšetření, ale jestli mám obavy, tak at přijedu. Jenže se mi tak daleko zas nechtělo. Takže to přečkám do pondělí. No jsem pěkně nervní, holky
Přítel jel dneska ještě ke kamarádovi popít, tak doufám, že to dnes nepřijde!!