Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
16.8.15 09:45

@Krisťule88
No je to blbej pocit :( ale pořád mě to břicho bolí :? Takový jako píchání v celym břiše a tupá bolest vlevo v podbřišku. Tak vůbec nevim co by to mohlo být :,(
Já doufám, že až to přijde, tak mi praskne voda, jinak to snad nepoznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 09:46

@Janča91 @Krisťule88 teda holky, tak se držte ;) už se jim chce asi pomalinku ven no :) jen my se asi budeme „dopejkat“ až do konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 09:49

@junior007 Řeknu ti, že už bych nejradši rodila :mrgreen: Ale včera se mi teda nechtělo, navíc přítel pil, takže by mě ani nemohl odvézt. Sice co jsem byla na kurzu, tak z porodu jako takového strach nemám, ale stejně jsem měla na dnešek hrozný sny. Hlavně ta nervozita, že nevíš kdy to přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 09:53

@Janča91 no právě, že nevíš kdy to přijde :roll: představa, že jednou půjdu na hokej a tam mi praskne voda :lol: ale co… :lol: spousta mamin říká, že to poznáš, tak jim hold budeme muset věřit, sic ti řeknou že to poznáš, ale neřeknou jak… tak ví bůh..asi to bude fakt boelst jako pr… :D a manžel, jestli nepil moc, tak yb tě i tak mohl odvézt, že prý v těhto případech neplatí nulová tolerance pro alkohol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 10:06

@junior007
No spíš záleží na jakýho idiota narazíš :mrgreen: Tak pokud praskne voda, tak poznáš, ale jinak? Ono se jim to řiká :mrgreen: Já už se šla včera radši i oholit kdyby náhodou :mrgreen: Ale je fakt, že to nebolelo moc, ale bylo to pravidelné, takže babo raď :nevim:
Akorát by mě teda štvalo, že jsem to nestihla nacvičit s tim Aniballem :mrgreen: Zatim jsem cvičila jednou a nic moc, je to celkem nepříjemný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 10:22

Holky, já se zamilovala do těhle mikin. Jaký na ně máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.8.15 10:29

@Janča91 ahoj :) mě se taky moc líbí tady tyto mikiny, ale odrazuje mě od toho nákupu ta cena. A myslím si, že je to docela praktické ;) Miminko se cítí určitě výborně, protože je s tebou. Sice je pravda, že já nejsem žádný zastánce šátku a dalších těchto věcí, ale sem tam to neuškodí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 10:34

@Janča91 jj, mikča je pěkná, ale ta cena.. :/ no narazit můžeš, ale kdo z policistů by chtěl u psaní pokuty zároveň rodit dítě :D joo, jim se to říká…ale asi to fakt poznáš, já doufám, že nebudu panicky volat přítelovi do práce, když to budou poslíčci :D :lol: tak to hold byli poslíčci, už jsi se s nima laespoň seznámila a oholit určitě no… je lepší být přichystaná :) a ten Aniball ještě určitě stihneš alespoň trošku natrénovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 10:40

@Majda0 @junior007
Cena je strašná :mrgreen: Ale našla jsem i stránku, kde šijou jen ty vsadky asi za 480,–. Nad šátkem jsem přemýšlela, ale spíš se obávám, že se mi nebude chtít nosit kvůli zátěži :mrgreen: Ale ta mikča pro nějaký přechody, nebo někam kam nemůžu s kočárkem by byla fajn :) Ale nikde jsem neviděla tak hezkou :(
:mrgreen: Když jsem se šla včera koupat, tak přítel že jde spát, řikám NO NEJDEŠ SPÁT, BUDEŠ CELOU NOC VZHŮRU, CO KDYŽ FAKT POJEDEM?! :mrgreen: Ted má naštěstí dovolenou, ale když to přijde a bude v práci, tak nevim nevim :mrgreen: Prý mě v nejhoršim odveze jeho šéf, ale k porodu prý nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
16.8.15 10:57

Holky mě taky neni od včera nějak moc dobře. nejdřív jsem pozorovala prcka, že se vůbec nehýbe, dělala skoro stojky abych ho probrala a on nic. už jsem myslela že pojedeme do porodnice, tak jsem si dala naší super studenou sprchu a malej se probral a dal mi pěkně najevo, že mu nic neni, až jsem zase měla slzičky na krajíčku, co vyváděl :lol: :mrgreen: a v noci se mi udělalo divně a ještě to nepřešlo. břicho mě pobolívá, do toho se mi motá hlava atd… změna počasí… tak to na nás asi působí. nejvíc se přeci rodí za bouřek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 10:58

@efkart07
:mrgreen: Zítra si všechny napíšem z porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 11:06

@Janča91 tak třeba se narodí během dovči :lol: a vypsal se nakonec či byl vystresovaný? :D a náhodou, to je originální, aby tě do porodnice dovážel šéf ;) co jem slyšela, tak pak veškeré šéfstvo a tak změkne, jak slyší o porodu ;)

@efkart07 to je šikulka :D no kdo by se ze studené sprchy neprobral :D snad to je jen změnou počasí ;) tady je zataženo před deštěm, ale nějaké divné to je. Zkrátka to počasí neví, co má s tou vodou v mracích dělat asi… :D a ne nee za bouřek, dnes k ránu byly takové rány, že jsem teda taky myslela, že porodím :D jen bych teda fakt neměla odvoz… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 11:13

@junior007
Vyspal se, jeho to nijak nerozházelo, myslel si, že si asi dělám srandu :mrgreen: Příště asi budu muset křičet bolestí :mrgreen:
No ten šéf je hlavně nejblíž :mrgreen: protože bydlíme přímo naproti té firmě :mrgreen: Ale bála bych se, abych mu neušpinila Mercedes :mrgreen: Tady je taky divný počasí, trochu prší, ale přijde mi, že je dusno, vůbec nefouká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
16.8.15 11:26

@Janča91 @junior007 no já doufám že ještě nebudu rodit, mam z toho strach :lol: ale zase to má jednu vééélikánskou výhodu… můj se dal konečně do vyklízení chodby, aby mohl postavit šatní skříně :potlesk: už má strach i on, že začnu rodit a prcka nebudeme mít kam dát, protože ložnice je zaskládaná pytlema s oblečením :lol: :mrgreen: můj si včera dal panáka, ale takovou lampu a já mu říkala at to nedělá, že mě třeba poveze do porodnice a on jako že jsem se zbláznila. že mě nikam nepoveze, že mi zavolá sanitku, že bych mu ještě po cestě porodila atd… ona mu dr řekla, že si mám zavolat sanitku, abych byla v porodnici rychle, kvůli tomu císaři, ale v noci není žádný provoz přeci :nevim: chjooo, mě z něj jednou klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 13:02

@Janča91 tak to joo, oni jsou bez stresu (asi to i oni tak nějak vycítí, kdyby to mělo přijít), ale až to přijde.. :D
na mercedes se vyprdni :D ;) ono to snad zas takové „mokré“ drama nebude (snad :)), a kdyby si jeden nebyl jistý, tak si pod sebe zkrátka hodíš ručník a auto bude bez úhony :D ;) a šefík je stejně fajn, že by tě odvezl, hlavně že by byl kdo ;) a rychlá už je poslední dobou taky rychlá většinou, takže by to bylo v poho :)

@efkart07 jééé, ti chlapi jsou kliďasové, viď? :D a ještě, když jim něco takového doktor řekne, tak to je konečná… :)) a u císaře s tebou bude? ;) jinak tak jako tak, je šikula musíš ho pochválit - no raději až se bude blížit do finále stavění skříně :D ;) konečně budete mít víc průchozích cestiček a místo na postýlku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí