Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
14.8.15 19:29

@makalka09
Uz jsem to sehnala :) no myslela jsem, ze ho prastim! Kdyz jsem to zjistila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.8.15 20:38

@jijo no ahoj, paráda že jste doma ;) teď už půjde vše jako po másle a bude vše jedna radost :) vedra snad přejdou brzy…u nás v okolí to vypadá na bouřku, aa i se blýská na lepší a trošku chladnější časy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
14.8.15 22:25

@jijo super že jste už doma :hug: teď už bude lepší počasí, tak si trošku oddychnete a budeš moct i s kočárkem ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.8.15 14:30

@junior007 taky to u nas vypadalo na bourku, ale opet nas to obeslo! Ale aspon nepari slunicko :-) Tak zatim to zvladame, ale malou trapi prdiky, tak si umi hezky zakricet! Jen stale cekam, kdy se mi zacne delat vic mleka…zatim to neni uplne idealni…
@efkart07 Na prochazku si jeste nejaky cas pockam. Pry nejdriv az bude mit mala 3kg :,( Takze zatim musime vydrzet ve vyhratem byte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.8.15 15:21

Ja jsem total ko.. Muj od rana s autem pryc, tak sem cekala na tatku az me nabere na bazen jak pojede z fotbalu.. Bohuzel u nasich jsou mladi chlapi z fotbalu a ja se pred nema vyslekat nebudu.. Tak sedim v kuchyni, potim se a brecim.. Uz aby vypadli.. Je me na chcipnuti uz toho mam plne zuby!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.8.15 16:26

@jijo to jsem nevěděla, že se může ven až nad 3kg. ale malé to teplo asi nevadí, když byla zvyklá na vyhřívání, že? to ty asi trpíš víc :(
@Katynka111 nebreč, já tě uplně chápu. alespon náš výhled toho, že se vykoupeš. já tuhle možnost nemám vůbec a nevíc ani sprchu si nedám, protože máme odstávku teplé vody. tak se modlim, aby se mi lavor s vodou na balkoně dostatečně ohřál a já byla schopná se tím večer umýt. ani nevíš, jak toužim po sprše, když v bytě máme 32,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.8.15 16:53

@efkart07 ty jo holka, to me mrzi!! Drz se a doufam, ze se okoupes :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.8.15 18:42

@efkart07 Tezko rict… ale i na JIPce byla klima a vzduch se tam hybal.. Doma mame tezky vzduch a mala je kolikrat uplne zpocena… Mozna je to tim, ze je nedonosena, tak nechteji nic riskovat. V pondeli se na to chci zeptat detske doktorky.
Venku je dost teplo, tak se ti to urcite ohreje, musi! Bych to taky nedala bez sprchy…vzdy nez male nachystam mleko, prebalim ji a ponosim nez si rihne, jsem mokra jak mys! A jeste si nahrivam prsa, aby se mi lepe odsavalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.8.15 19:06

@jijo snad to s mlíkem bude lepší ještě ;) asi to chce čas a klid, a asi to teplo taky nepřidá. jojo, hlasivky..to kdyby jste nan í chtěli náhodou zapomenout :D ;)

@efkart07 @Katynka111 holky držte se, snad alespon co se týče vedra přijdou lepší časy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.8.15 19:31

@junior007 to už říkali na dnešek, že bude lepší počasí a teda vůbec mi to nepřišlo :)
@jijo musí to být náročné a ještě když se nahříváš, tak to teda mi je tě líto. já doufám, že předpověď počasí vyjde a konec měsíce bude opravdu v teplotách okolo 25ti. asi bych se v porodnici upekla, já extremně špatně zvládám tepla odmalička. klimu tam nemají a když jsem tam ted ve středu byla, tak tam jedna pani omdlela, jak tam bylo šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.8.15 19:34

@efkart07 no to jo, pořád nám něco nalhávají :D ikdyž tady už o něco lépe je a mě dnes začli paradoxně natýkat nohy… auíí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.8.15 19:39

@junior007 tak šup nohy do škopku a pak hnedka s nima někam nahoru :D já mam nateklý palec jako blázen, nějaká brebera mě kousla, asi vosa, páč ty nám sem furt nalétávají. je jich tady uplně šíleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.8.15 19:52

@efkart07 jojo, nohy hore :) jeden jediný den bych je nechtěla mít nateklé a to na sestry svatbu :lol: jinak už to vydržím. No ty brebery jsou teď pěkně jedovaté :) sem jich taky lítá hodně a to jsem si myslela, že 6.patro je už pro ně tabu… :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.8.15 23:53

No ja mam dneska dost. Uz jsem skoro chtela jet do porodnice. Byli jsme na oslave a celou dobu mi bylo zle. Zle od zaludku a i bricho me bolelo. A doma pak poslicci, navic mi prislo, ze po peti minutach, ale celkem slaby. Nastesti to rozehnala tepla voda. Zacinam byt z toho pekne nervni! :roll: Uz aby to bylo za mnou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
16.8.15 07:50

@Janča91 Přesně toto jsem měla z pátka na sobotu, ale měla jsem k tomu lítání na velkou a zvracení… Ve 4 ráno mě to přešlo jako by nic… :roll: Taky jsem z toho v nervech, jestli už rodim nebo ne…je to děs, už aby špunti byli venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí