Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
13.8.15 10:08

@junior007 srpňátko to bude no, ale původní datum 1.9. se mi líbil mnohem víc :lol: už jsem měla naplánované, jak bude k narozeninám dostávat tašky do školy a přezůvky :lol: :mrgreen:
@makalka09 jéééé kde jsi vzala průvan? :nevim: tady se nehne ani lísteček a v bytě už teď mám 30,4 a to ještě před hodinou tu bylo 25 :zed: já chci déšť, mráz nebo sníh :lol:
@Katynka111 a máš z toho strach? já jsem včera říkala dr, co mě bude operovat, že se bojim a ona říkala že není čeho. že je to rychlé a budu mít miminko hned u sebe a chlap tam bude se mnou a nic neucítim atd… to já vím, ale i tak mám strach :nevim: ta představa mě děsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 10:08

@junior007 teda ten déšť závidím! tady snad nesprchne, vždy se nám to vyhne :zed: už mám týden vypráno a odhodlávam se žehlit, ale v tomhle počasí se mi do toho fakt nechce! I když dneska to s tím průvanem vypadá nadějně :D ten pokojíček závidím! :palec: už mi začíná být poměrně těžko a cítim se dost nemotorná, tak snad zvládnu příští týden vymalovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 10:13

@efkart07 no taky jsem koukala jak blázen, když jsem všude otevřela :lol: bydlíte někde v podkroví, že tam máte takový vedro? :? mně to ukazuje 26, ale s tím průvanem je tu výjimečně krásně :) zimu néééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:13

@makalka09 ježiši neblázni a nemaluj, nebo porodíš :lol: mě dr říkal, ať se vyhnu pracem jako je věšení záslon, mytí oken, ve tvém případě malování, prostě vše, při čem máš ruce nahoru. já ho neposlechla a balila věci z horních skříněk a pak jsem měla kontrakce, odtekla mi ta hlen. zátka a od té doby je mi jen hůř a dle dr mi to udělalo toto a můžu kdykoliv porodit, takže ted už nesmím nic dělat, jen se válet, aby prcek vydržel ještě chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:14

@efkart07 ale tak to může i srpňátko dostávat takové dárečky… :D to je jasné, u nás to bude dostávat taky, ale nejspíš se zpožděním, maličké se ven asi jen tak chtít nebude. hezky se tam dopejká :D a ten císař bude v pohodě, kor když tě neuspí celou :)

@makalka09 tady spadlo jen pár kapek, ale na odpo to vypadá zase na pařák, ale to se schovám na stadion (snad mě nebude muset vyvést security, když se mi nebude chtít do toho tepla :D ). a žehlení můžeš taky nechat na víkend, údajně by se mělo ochladit ;) no, u nás byl pokojíček ze nde na den vymyšlený, byl to po rekonstrukci pokoj na odkládání všeho…tak jsem to vzali hopem.. :D zvládnout to zvládneš, jen to chce staré tričko, až sem tam šoupnešo zeď i bříškem :D ;) jaké chcete barvy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 10:14

@makalka09
Budeš malovat sama? Aby jsi z toho nezačala rodit! Já už se takovým aktivitám raději vyhýbám, ikdyž strááášně potřebuji umýt okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:15

Holky, já taky potřebuju umýt okna :D ale jako vážně.. :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:15

@makalka09 jojo, bydlíme v posledním patře pod střechou. sice je tu dvojitá střecha, dali jsme si pro jistotu i polystyren na stropy, ale efekt nic moc. byla jsem včera u kámošky, ta bydlí v přízemí a kolem má stromy, a měla tam 34. já myslim, že dneska už je jedno kde jsi, protože je všude šíleně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 10:18

@junior007 ¨
Já se na ně asi vrhnu až budu chtít rodit :mrgreen: Příští týden bych už měla mít výsledky ze streptokoka, tak pak už by to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:20

@Janča91 @junior007 mě umyl okna ten můj a bez keců, což jsem byla uplně překvapená. ono je mi ho už taky líto. všichni do něj hučí, jak je strašný že se taham s břichem v tomhle vedru a že mi musí pomáhat a pečovat o mě atd až toho někdy využívám :lol: tu potřebuju zmrzlinku donést, tu zase pití… ale většinou fakt už na to nemám sílu :lol: :mrgreen: já jsem hrozná bestie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:22

@Janča91 když nebudeš mít výsledky a začneš rodit, tak ti preventivně dají antibiotika, takže v poho :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 10:23

@efkart07 teda, teď jsi mě trochu vyděsila :D
@junior007 na staďáku bude určitě krásně :palec: chtěla jsem pokoj hodit do bílo-modro-béžové, jednu stěnu modrou, zbytek bílý, bílý nábytek, béžový koberek, i když to budu muset asi přehodnotit :lol:

říkala jsem si, že to zfouknu jenom na bílo sama, než přítel přijede z práce, abych taky přiložila ruce k dílu a aby se to trochu urychlilo, ale teď jste mě trochu znejistily :? přeci jenom ještě tajně doufám, že by se to mohlo do porodu stihnout :mrgreen: až bude vymalováno, tak už zbývá jenom položit podlahu ve třech pokojích, a to už je pro přítele brnkačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:25

@makalka09 no to si ještě rozmysli, aby pak tady nebylo další srpňátko :mrgreen: fakt to není sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 10:27

@efkart07
Fakt? Tak aspon že tak, jsem z toho trochu nervní, kdyby se ty výsledky nestihli. Kamarádce takhle zemřelo miminko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 10:28

@efkart07 jsi mě pobavila :lol: taky ho občas zneužívam, ale co by pro nás neudělali, co :mrgreen: než se občas zvednu jenom ze židle a rozhýbu kyčle, tak to chvilku trvá :mrgreen: my jsme koupili byt taky v posledním patře pod středou, je to odizolovaný a takový pekla tam snad nemáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí