Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
12.8.15 12:25

@Krisťule88 asi jo, ale cítím to většinou jenom večer, nebo je to alespoň nejsilnější, takže to asi nebude tak divoký, ale fakt jsem zvědavá na kontrolu…

Stále se držíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
12.8.15 12:29

@makalka09 Jojo držím :lol: Večer to cítíš po celým dnu jak chodíš nebo prostě se hýbež´š, tak pak je ten spodek namožený, jak se mimi tlačí už dolů ;) Buď ráda, já to mám už celodenní, už mi tam malá naléhá fakt fest :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.8.15 13:47

@makalka09 chichi.. :) taky se mi tam maličká plácá jako blázen :D jsme 34+4 a už mi taky pomaaalu přijde, že doráží někdy dolu, ale zatím je pro ni zajímavější vlevo, vpravo a hlavně ty žebra a žaludek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.15 14:57

@junior007 máme pěkný divochy :lol: u nás je oblíbené moje prave žebro, zbytek nechává naštěstí na pokoji :D ale do jakých tvaru mi to břicho dokáže nasponovat, je až strašidelný :D cítím to už jako soustavny slaby tlak, i když lezim, ne jen stouchance, tak jsem zvědavá, co mi na to doktorka řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.8.15 15:00

@makalka09 jj, tak si říkám, jak řádí v břiše, že by o to mohli být hodnější :D :) no tvary bříška jsou srandovní :) no pak pak opvěz, snad se ti tam ještě trošku dodělá, než půjde ven :) ono fakt to vedro asi moc těm malým svišťům nepřidává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.15 15:22

@junior007 no snad jo, přeci jenom mám 5 tydnu do termínu ještě… Taky mi to napadlo, že by se mohli vyblbnout teď a potom být hodnouccí, ale prý mezi tím není žádná spojitost… Tak se necháme překvapit :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
12.8.15 16:52

Tak přesně za 14 dní jde ven prďolka :) hezky hned ráno v 8:00, abych se nemusela celý den z toho stresovat :mrgreen: :lol: a už máme 3400g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.15 19:36

@efkart07 Nemůžeš se dočkat, viď :dance: konečně si ho pochováš… Není to žádnej prcek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
13.8.15 00:07

@efkart07 my taky cisarem vypada to 10.9 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 09:04

Teda holky, tady je to samý císař. Budete vůbec některá rodit normálně?
Včera už mi přišel ten aniball, ale chyběl v něm lubrikační gel :mrgreen: takže ještě čekám až dorazí a vyzkoušim to. Mám z toho trochu bobky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 09:13

@efkart07 no super, hlavně že jdeš hned ráno :) a budeme tu mít další srpňátko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
13.8.15 09:36

@Janča91 Já budu rodit normál ;) ale já dělám jen masáž hráze a to nepravidelně :roll: a piju maliník se lněným semínkem, ale v těhle vedrech je čaj za trest :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 09:39

@Krisťule88
Maliník piju taky, ale ještě se mi nepodařilo vypít celý hrnek :mrgreen: Nad tou masáží jsem přemýšlela taky, ale sama bych to teda nezvládla :mrgreen: Nakonec jsem to objednala, abych se naučila tlačit, ale jak to půjde netuším :nevim:
O víkendu se snad už ochladí, tak si odpočinem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 09:58

Mám teď doma krásný průvan, až jsem se musela přikrýt peřinou, takže jsem toho hned využila a piju první maliník… Čekala jsem, že to bude horší :D Sladíte si ho? Včera už mi domů přišel sporťák, příští týden korbička a autosedačka :dance: Už máte všechno přichystáno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:03

@Janča91 taky půjdeme normálně :D ;) já půjdu jen do maliníku… :) ta masáž mi přijde taky už téměř neproveditelná, když už jen holím odhadem :D

@makalka09 nám tu včera malilinko sprchlo a teď tu máme taky průvan jako blázen, ale okno nezavřu too jako ne :D a navíc začíná hokejová sezona, takže se jdeme hezky s maličkou schladit :D jinak my máme už téměř vše připravené, včera jsme dodělali pokojík, takže o víkendu budu možná něco málo prát, aby pro jistotu bylo něco připraveno a příští týden si jdeme vyzvednout kočár :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí