Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo
aby se ti ale neuvařila v tom horku, nechtělo by to něco lehčího než pletené? Já dneska málem pošla horkem ![]()
@jijo jůůů, tak to všechno nejlepší k narozeninám
tak to už vás v týdnu pustí domů?
@Janča91 No ona je to lehke prize, takze spis na okrasu nez na zahrati…navic ted je na vyhrivaci podlozce kde je pres 37 stupnu a ma asi 6 teplych vrstev ![]()
@efkart07 moc děkuji
doufam v to…tak 2-3 noci v nemocnici… ![]()
@junior007 Uz si rikam, kdy ty vedra skonci! To je jak nekonecny pribeh! Koupani nam vcera sestricka ukazala a je mazec, jak to maji v ruce! Zitrajim budu ukazovat, jak to umim ja
Zkusim neco přidat, jen mám ted mobil v reklamaci a mam starou potvoru ![]()
@jijo jooo, vše nej k narozeninám
tak ted říkají, že ještě týden veder.. tak to by mohlo jít.. poprvé to bude trošku o nervy, ale pak to bude taky tak automatické koupání a vlastně vše.. ![]()
@junior007 Moc dekuji! Podle mne i proto mala pospichala na svet, chtela mit mladsi maminku nez podle puvodniho terminu
cim driv skonci tim lip..mam strach at male nevadi pecak co mame v byte… jedine stesti je, ze na me pri koupani budou dohlizet a snad vse probehne dobre ![]()
Dneska byla na utz ledvin a vse ok. Ted tady chrupka.
@jijo tak ta je úžasná
tak jestli ji takhle vyhřívají, tak by jí to vadit nemuselo
to víš, dohlídnou, řeknou co a jak, ale ono to bude určo dobré. ikdyž ona je takový drobeček
to mi přítel akorát říkal, že si nedokáže představit, jak bude maličká maličká
a to mám ještě malý břuch, takže asi je zatím opravdu maličká, nebo ze sebe pak dělá šneka ![]()
@jijo jéééé ta je sladká
já tak závidim všem co nemusejí tahat ten pupek, já už to tu dneska asi nezvládnu. už ted je v bytě 29,9
a nemám kam jinam jít a ani už nikam nedojdu. Bolí mi břicho, záda, kyčle a nejvíc žebra
já už jsem ko
ještě 16 dní to musím vydržet, ale každý den si říkám, že už by mohl chtít na svět
@efkart07 teda, to máte šílené klima :/ ale 16 dní už uteče jako voda… hold střídat sprchu, lehké oblečení a budeme brzy obdivovat už i tvé mimčo
hlavně kdyby ty bolesti odešli, to by bylo fajn…já taky kolikrát ani ráno nemohu vstát z postele. ale už se nám to všem blíží ![]()
@junior007 snad máš pravdu a uteče to. jo nám dneska vypnuli teplou vodu a nikde o tom nebyla ani zmínka a to si netroufnu vlézt pod studenou sprchu, to by to se mnou asi pěkně seklo
mám teda přes břicho mokrou utěrku, mě se to líbí, ale malej šíleně řádí a když jí sundám, tak se zklidní a já zase umírám vedrem. má mě omotanou kolem prstu už teď
vstávání z postele je taky super no, timhle problémem můj den začíná ![]()
@efkart07 to teda joo, to jsou šikulové, jak to s náma umí
musíš to brát tak že samou radostí z chladné uěrky skáče
to ta moje pořád plave ze strany na stranu, kopne si, bouchne si…ale to vedro ji snad asi ani moc nevadí
to néé no, pod úplně ledovou snad raději ne, tak se jen svlažovat postupně. No rána jsou nejhorší, pak to rozhýbat a už to celkem jde… ![]()
@jijo Maličká je kouzelná, dodatečně všechno nejlepší k narozeninám
Všechno se za chvíli dostane do ruky, asi každá máme strach a obavy, jak budeme schopné se o prcky postarat ![]()
Měla bych otázečku… Kolik je cca dobré si pořídit poporodních vložek? Koupila jsem si dva balíky po 20 ks, ale teď mi to přijde málo ![]()
@efkart07 teda to máte doma pěknou saunu
ale už to máš za pár a uteče to jako voda ![]()
@makalka09 Já jsem si na Feedu koupila to velké balení, je jich tam 56, ale taky nemám tušení kolik je jich potřeba ![]()
@Krisťule88 no já přemýšlím, že koupím ještě jednou tolik
jak se držíš? ![]()