Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
9.8.15 20:15

@jijo
aby se ti ale neuvařila v tom horku, nechtělo by to něco lehčího než pletené? Já dneska málem pošla horkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.8.15 20:41

@jijo jůůů, tak to všechno nejlepší k narozeninám :kytka: :kytka: :kytka: tak to už vás v týdnu pustí domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.8.15 06:24

@Janča91 No ona je to lehke prize, takze spis na okrasu nez na zahrati…navic ted je na vyhrivaci podlozce kde je pres 37 stupnu a ma asi 6 teplych vrstev :-)
@efkart07 moc děkuji :kytka: doufam v to…tak 2-3 noci v nemocnici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.8.15 06:29

@junior007 Uz si rikam, kdy ty vedra skonci! To je jak nekonecny pribeh! Koupani nam vcera sestricka ukazala a je mazec, jak to maji v ruce! Zitrajim budu ukazovat, jak to umim ja :D Zkusim neco přidat, jen mám ted mobil v reklamaci a mam starou potvoru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.8.15 08:33

@jijo jooo, vše nej k narozeninám :kytka: tak ted říkají, že ještě týden veder.. tak to by mohlo jít.. poprvé to bude trošku o nervy, ale pak to bude taky tak automatické koupání a vlastně vše.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.8.15 09:44

@junior007 Moc dekuji! Podle mne i proto mala pospichala na svet, chtela mit mladsi maminku nez podle puvodniho terminu :D cim driv skonci tim lip..mam strach at male nevadi pecak co mame v byte… jedine stesti je, ze na me pri koupani budou dohlizet a snad vse probehne dobre :)
Dneska byla na utz ledvin a vse ok. Ted tady chrupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.8.15 09:45

@jijo
jéé tak to se chudinka peče jako my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.8.15 09:52

@jijo tak ta je úžasná :andel: :srdce: tak jestli ji takhle vyhřívají, tak by jí to vadit nemuselo ;) to víš, dohlídnou, řeknou co a jak, ale ono to bude určo dobré. ikdyž ona je takový drobeček :) to mi přítel akorát říkal, že si nedokáže představit, jak bude maličká maličká :D a to mám ještě malý břuch, takže asi je zatím opravdu maličká, nebo ze sebe pak dělá šneka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.8.15 10:21

@jijo jéééé ta je sladká :srdce: já tak závidim všem co nemusejí tahat ten pupek, já už to tu dneska asi nezvládnu. už ted je v bytě 29,9 :roll: a nemám kam jinam jít a ani už nikam nedojdu. Bolí mi břicho, záda, kyčle a nejvíc žebra :,( já už jsem ko :,( ještě 16 dní to musím vydržet, ale každý den si říkám, že už by mohl chtít na svět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.8.15 10:25

@efkart07 teda, to máte šílené klima :/ ale 16 dní už uteče jako voda… hold střídat sprchu, lehké oblečení a budeme brzy obdivovat už i tvé mimčo ;) hlavně kdyby ty bolesti odešli, to by bylo fajn…já taky kolikrát ani ráno nemohu vstát z postele. ale už se nám to všem blíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.8.15 10:33

@junior007 snad máš pravdu a uteče to. jo nám dneska vypnuli teplou vodu a nikde o tom nebyla ani zmínka a to si netroufnu vlézt pod studenou sprchu, to by to se mnou asi pěkně seklo :( mám teda přes břicho mokrou utěrku, mě se to líbí, ale malej šíleně řádí a když jí sundám, tak se zklidní a já zase umírám vedrem. má mě omotanou kolem prstu už teď :) vstávání z postele je taky super no, timhle problémem můj den začíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.8.15 10:51

@efkart07 to teda joo, to jsou šikulové, jak to s náma umí :D musíš to brát tak že samou radostí z chladné uěrky skáče ;) :D to ta moje pořád plave ze strany na stranu, kopne si, bouchne si…ale to vedro ji snad asi ani moc nevadí :D to néé no, pod úplně ledovou snad raději ne, tak se jen svlažovat postupně. No rána jsou nejhorší, pak to rozhýbat a už to celkem jde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.8.15 13:40

@jijo Maličká je kouzelná, dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :kytka: Všechno se za chvíli dostane do ruky, asi každá máme strach a obavy, jak budeme schopné se o prcky postarat ;)

Měla bych otázečku… Kolik je cca dobré si pořídit poporodních vložek? Koupila jsem si dva balíky po 20 ks, ale teď mi to přijde málo :think:

@efkart07 teda to máte doma pěknou saunu :( ale už to máš za pár a uteče to jako voda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
10.8.15 13:44

@makalka09 Já jsem si na Feedu koupila to velké balení, je jich tam 56, ale taky nemám tušení kolik je jich potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.8.15 13:46

@Krisťule88 no já přemýšlím, že koupím ještě jednou tolik :nevim: jak se držíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí