Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09
Myslela jsem, ze mi k tomu aspon neco rekne, ale nic
Posledni dobou me fakt stve. Myslim si, ze v tehotenstvi je lepsi doktorka nez doktor ![]()
Me od soboty natykaji nohy, sice ne moc - ztrati se mi jen vnitrni kotniky. Ale nechce mi to odtect. Vcera jsem si i musela pujcit boty od segry, protoze jsem se nenarvala do balerin, co jsem mela sebou
neumim si to. Predstavit v zime, rvat se do kozacek ![]()
@efkart07
Nebyla, taky mi prijde ze si to kazdy doktor dela jak se mu chce
my mame predporodni kurz na 3 casti, pricemz partner jde jen na jednu cast. Zrovna nedavno jsem nekde cetla, ze ke konci ma kazda tyhle obavy, ale ze je to dobre ![]()
Ja uz chci taky rodit
nejlip tak za dva tydny
kez bych si to tak mohla naplanovat
@Janča91 tady to taky bylo na 3 části, ale bylo to dělané pro páry, tak jsem tam nechtěla jít sama.
Já bych rodila klidně hned, ale zase to musí být děs v tomhle vedru v porodnici, to taky si alespon pustím větrák
taky je u vás takové horko? na balkoně teploměr ukazuje 39 a v bytě je taky dost strašně. už aby byl podzim
@efkart07
Taky tu je vedro, zrovna jsme dorazili k nasim, tak budem na zahrade, ale do bazenu uz radsi nelezu. U nas v porodnici teprve
jsou zavreny nadstandarty, protoze je rekonstruuji a je tam desnej kraval, coz musi byt taky super pro ty co jsou po porodu
@Janča91 Segra lih pouziva, ale pry to je tak na tyden. A v porodnici mi nabidli moznost pahylek vyriznout za 180Kc a nebo ho nechat upadnout. Sama nevim pro co se rozhodnout, ale vetsina znamych ho nechava upadnout.
@jijo
Pry je to lepsi, ale jeste donedavna ho rezali.. treba sestrence ho taky urizli, protoze zacal hnisat. Ja ho asi necham.. ale musi to byt otravny
Holky to vedro je příšerný a má být hůř
příští těhotenství si musím naplánovat na zimu ![]()
Máte vymyšlené, kam dáte prcky, když nebudou spát v postýlce? přemýšlím, jestli koupit takové to houpací lehátko, abych si do něj dala prcka třeba v obýváku… ale zase jsou dost drahé a jsou jen na chvilku, tak mě to odrazuje…
@efkart07 píše:
Holky to vedro je příšerný a má být hůřpříští těhotenství si musím naplánovat na zimu
neumím si představit jak bych rvala ty oteklý nohy do kozaček ![]()
@boule76 Přesně! ![]()
@efkart07 vedro je šílený, ale radši nevycházim ven, naštěstí máme byt na dobrou stranu, že svítí jenom do jednoho pokoje a to ještě ráno ![]()
@boule76 @makalka09 já měla nateklé nohy zatím jen jednou
ale zase mi přijde že se musí líp fungovat než v tomhle vedru
dneska je mi fakt mizerně, špatně se mi dýchá, všechno mě bolí, tlačí, a ještě valit ten pupek, to je děs ![]()
@efkart07 s tím příštím těhotenstvím to vidím podobně
sic je super, že je léto jak má být..ale dnes je to teda vrchol… chjo
a já sehnala takové to vibrační křesílko za pár korun z bazárku, to pak tolika nebolí
a ještě máme vlastně kolébku vlastnoruční práci od dědy
jinak pak můžeš dát mimčo třeba jen do autosedačky… ![]()
@efkart07 píše:
@boule76 @makalka09 já měla nateklé nohy zatím jen jednouale zase mi přijde že se musí líp fungovat než v tomhle vedru
dneska je mi fakt mizerně, špatně se mi dýchá, všechno mě bolí, tlačí, a ještě valit ten pupek, to je děs
to máš dobrý, mě natekly poprvé v dubnu a od tý doby je mám s malými přestávkami oteklé furt. Ale doslova - nohy jako konve! ![]()
@boule76 jaj, tak to musí být šílený!!! já mám teda hrozně nateklé prsty na rukou, ale nohy naštěstí ne
@junior007 já taky koukala na netu na bazaru, dají se tam koupit kolem 500kč, ale když by se nedal sundat ten potah aby se vypral, a nevíš kdo to kde měl atd, tak bych tam asi dítě nedala. já jsem na tohle magor ![]()
@efkart07 píše:
@boule76 jaj, tak to musí být šílený!!! já mám teda hrozně nateklé prsty na rukou, ale nohy naštěstí ne@junior007 já taky koukala na netu na bazaru, dají se tam koupit kolem 500kč, ale když by se nedal sundat ten potah aby se vypral, a nevíš kdo to kde měl atd, tak bych tam asi dítě nedala. já jsem na tohle magor
a ne jen chodidla, ale i celá lýtka, jako by měla prasknout
ale nestěžuju si, jsem ráda že jsem těhotná