Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
5.8.15 15:21

@makalka09
Myslela jsem, ze mi k tomu aspon neco rekne, ale nic :? Posledni dobou me fakt stve. Myslim si, ze v tehotenstvi je lepsi doktorka nez doktor :nevim:
Me od soboty natykaji nohy, sice ne moc - ztrati se mi jen vnitrni kotniky. Ale nechce mi to odtect. Vcera jsem si i musela pujcit boty od segry, protoze jsem se nenarvala do balerin, co jsem mela sebou :mrgreen: neumim si to. Predstavit v zime, rvat se do kozacek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.15 15:27

@efkart07
Nebyla, taky mi prijde ze si to kazdy doktor dela jak se mu chce :mrgreen: my mame predporodni kurz na 3 casti, pricemz partner jde jen na jednu cast. Zrovna nedavno jsem nekde cetla, ze ke konci ma kazda tyhle obavy, ale ze je to dobre :)
Ja uz chci taky rodit :mrgreen: nejlip tak za dva tydny :mrgreen: kez bych si to tak mohla naplanovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.8.15 15:39

@Janča91 tady to taky bylo na 3 části, ale bylo to dělané pro páry, tak jsem tam nechtěla jít sama.
Já bych rodila klidně hned, ale zase to musí být děs v tomhle vedru v porodnici, to taky si alespon pustím větrák
taky je u vás takové horko? na balkoně teploměr ukazuje 39 a v bytě je taky dost strašně. už aby byl podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.15 16:01

@efkart07
Taky tu je vedro, zrovna jsme dorazili k nasim, tak budem na zahrade, ale do bazenu uz radsi nelezu. U nas v porodnici teprve :mrgreen: jsou zavreny nadstandarty, protoze je rekonstruuji a je tam desnej kraval, coz musi byt taky super pro ty co jsou po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.8.15 20:03

@Janča91 Segra lih pouziva, ale pry to je tak na tyden. A v porodnici mi nabidli moznost pahylek vyriznout za 180Kc a nebo ho nechat upadnout. Sama nevim pro co se rozhodnout, ale vetsina znamych ho nechava upadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.15 22:20

@jijo
Pry je to lepsi, ale jeste donedavna ho rezali.. treba sestrence ho taky urizli, protoze zacal hnisat. Ja ho asi necham.. ale musi to byt otravny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.8.15 16:54

Holky to vedro je příšerný a má být hůř :,( příští těhotenství si musím naplánovat na zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.8.15 16:56

Máte vymyšlené, kam dáte prcky, když nebudou spát v postýlce? přemýšlím, jestli koupit takové to houpací lehátko, abych si do něj dala prcka třeba v obýváku… ale zase jsou dost drahé a jsou jen na chvilku, tak mě to odrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
6.8.15 17:03
@efkart07 píše:
Holky to vedro je příšerný a má být hůř :,( příští těhotenství si musím naplánovat na zimu :lol:

neumím si představit jak bych rvala ty oteklý nohy do kozaček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
6.8.15 17:07

@boule76 Přesně! :mrgreen:
@efkart07 vedro je šílený, ale radši nevycházim ven, naštěstí máme byt na dobrou stranu, že svítí jenom do jednoho pokoje a to ještě ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.8.15 17:11

@boule76 @makalka09 já měla nateklé nohy zatím jen jednou :lol: ale zase mi přijde že se musí líp fungovat než v tomhle vedru :( dneska je mi fakt mizerně, špatně se mi dýchá, všechno mě bolí, tlačí, a ještě valit ten pupek, to je děs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.8.15 17:13

@efkart07 s tím příštím těhotenstvím to vidím podobně :D sic je super, že je léto jak má být..ale dnes je to teda vrchol… chjo :( a já sehnala takové to vibrační křesílko za pár korun z bazárku, to pak tolika nebolí :D ;) a ještě máme vlastně kolébku vlastnoruční práci od dědy :) jinak pak můžeš dát mimčo třeba jen do autosedačky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
6.8.15 17:13
@efkart07 píše:
@boule76 @makalka09 já měla nateklé nohy zatím jen jednou :lol: ale zase mi přijde že se musí líp fungovat než v tomhle vedru :( dneska je mi fakt mizerně, špatně se mi dýchá, všechno mě bolí, tlačí, a ještě valit ten pupek, to je děs :mrgreen:

to máš dobrý, mě natekly poprvé v dubnu a od tý doby je mám s malými přestávkami oteklé furt. Ale doslova - nohy jako konve! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.8.15 17:24

@boule76 jaj, tak to musí být šílený!!! já mám teda hrozně nateklé prsty na rukou, ale nohy naštěstí ne

@junior007 já taky koukala na netu na bazaru, dají se tam koupit kolem 500kč, ale když by se nedal sundat ten potah aby se vypral, a nevíš kdo to kde měl atd, tak bych tam asi dítě nedala. já jsem na tohle magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
6.8.15 17:39
@efkart07 píše:
@boule76 jaj, tak to musí být šílený!!! já mám teda hrozně nateklé prsty na rukou, ale nohy naštěstí ne@junior007 já taky koukala na netu na bazaru, dají se tam koupit kolem 500kč, ale když by se nedal sundat ten potah aby se vypral, a nevíš kdo to kde měl atd, tak bych tam asi dítě nedala. já jsem na tohle magor :lol:

a ne jen chodidla, ale i celá lýtka, jako by měla prasknout
ale nestěžuju si, jsem ráda že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí