Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 kvám chodí domů?
ale což, doktorka nic říkat nebude, neboj ničeho
a do té doby to dáte tak jako tak ještě do kupy trošku… ![]()
@jijo teď tě bude maličká nabíjet energií, tomu věřim
za chvilku ji budeš chovat na rukách, kojit…a to bude krása ![]()
@efkart07 tak mne rekla mudr, ze kdyby mi vadilo, ze ma prijit k nam, tak muzu dojit ja za ni.. Uvidim, jak nam bude az nas pusti domu
Jen mu domluv at vydrzi co nejdele, preci jen mu je u tebe nejlepe! My jeste nemame postýlku
mesic a pul je v reklamaci a stale nic..dnes tam uz bude volat manzel a snad to vyresi..Mam z toho akorat nervy…
Dneska jsem potkala i doktora na vizite na JIPce a pry uz se Anicce zlepšila srdecni cinnost, krasne papa i kaka a pry je velka ciperka, tak nam ji za par dni vytahnou na pomazleni
Takze mam nadeji, ze snad brzy inkubator nebude potrebovat ![]()
Holky, pokud jeste shanite poporodní kalhotky, tak muzu doporucit tyto. Jsou prijemne na dotyk. Mam jich vic a ty jsou spis jen takove sitky. Tyto se mi zdaji byt lepsi ![]()
@jijo ja jsem si koupila jednz v dm a ty kdyz jsem je doma rozbalila, tak sem je hned vyhodila-byly strasne drsny. koupila jsem si jine ve zdravotnich potrebach a ty jsou heboucky a mekoucky. postylka bude, neboj
pri nejhorsim muze spat chvilku v kocarku. a vis jak dlouho si tam malickou nechaji?
@efkart07 Ja je prave kupovala pres net a nosim oboje, jen tyhle jsou vic pohodlnejsi
Nakonec manzel vse dneska vyresil. Jedna objednavka prijde ve stredu a postylka v patek. Tak jen doufam, ze vse bude uz ok! To mi nikdo nerekne, jelikoz u nedonosenych miminek se muze stav velmi rychle zmenit. Me spolubydlici meli maleho davat dnes k sobe, ale zas nejak spatne dychal, tak musi zustat na JIPce. Ale mala mi dela radost, drzi si sve 2 kila, tak snad uz jen nabirat a vse bude fungovat, jak ma
A uz jsme ji do inkubatoru dali prvni hracku, tak snad pochyti nejake nase pachy, at nas pak pozna ![]()
@jijo
Já si kupovala tyto: http://www.babylife.cz/…-velikost-40
Ty máš taky? Původně jsou kupovala jiné: http://www.babylife.cz/…-38-6-ks-bal
ale ty nahoře se mi zdají pohodlnější
Tak ještě že ta postýlka bude! A chybí vám ještě něco?
@Janča91 Ja mam tyto http://www.nejbaby.cz/…ks-v-baleni/ a nejsou spatne, ale ty od BabyOno jsou na dotek prijemnejsi a vubec o nich nevim
no uprimne ani nevim..sla jsem do porodnice pro jistotu a manžel vse dochystaval…vubec nemam prehled o obleceni, to mi poslala segra a nemela jsem kdy se na to podivat..ale doufam, ze jinak uz vse mame… ![]()
@Janča91 @jijo koukám, pak jsou i kahltoky od Teny, to je v podstatě stejné..a vypadají taky pohodlně. Ty jsem si koupila já v lékárně… ![]()
@jijo @junior007
Holky, já hlavně doufám, že mi ty kalhotky budou
narostl mi i zadek
![]()
@Janča91 no to se taky bojím
ale budouu, oni jsou takový natahovací
proto jsem je i rzobalila, abych to omrkla…
![]()
@junior007
snad. Dneska jsem koukala na stránky porodnice a potřebuju porodit v srpnu
protože už od 1.9. je omezený provoz - malují. Takže se zítra přeptám, jak to popohnat a kdy můžu začít. I tak bych radši porodila ještě v srpnu - termín mám 4.9., ale ta porodnice by mě taky naštvala, kdybych musela jinam ![]()
@Janča91 to budou, maximálně přítel koupí větší
a 4.9.. no to by šlo… kéž by mimčo chtělo ven dřív
no, mě známá říkala něco o Hamiltonově hmatu, ale jako nevim nevim. že jí to prý udělal doktor a mimčo šlo o týden dřív. nějak jsem o tom ani moc nečetla…
@junior007
já si o tom četla, ale není to moc dobré. Ale záleží na situaci.. Když už je to na spadnutí, tak to pomůže. Ale co jsem tam četla, tak tohle urychlování není moc dobré, kolikrát je pak porod delší a horší. Záleží jak u koho. Nevim jestli bych si to nechala udělat. Spíš přemýšlím nad např. čaje, uklízení, sex a tak, něco čím si můžu pomoci sama ![]()
@Janča91 tak tak..přesně jsem chtěla napst, raději si pomoct sama něčím příjemnějším… ![]()
@junior007
No že by uklízení bylo příjemný..
Ale jo, lepší než ty jejich zásahy. Uvidim co mi řekne, doufám, že neřekne, abych to držela do 40tt
Ale už se těšim, až zas malou uvidim a snad se konečně dozvim tu váhu
Rodiče už se mezi sebou začínají sázet, kolik bude vážit ![]()