Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo
Objednávala jsem si teprve dvakrát, ale kamarádka objednává skoro pravidelně. Platit se dá jen online kartou - to mě taky dost dlouho odrazovalo. Já si kvůli tomu zřídila kreditku, protože je s ní placení bezpečnější. Ale ono to Ali to má docela ošéfovaný
Zaplatíš to jim a až ti zboží dorazí a potvrdíš, že je v pořádku, tak peníze pošlou prodejci. Jinak ti peníze vrátí. Ale ta dodací lhůta je dost dlouhá no.. Může to trvat až 50-60 dní, ale někdy mi to přijde třeba už za 3 týdny. Hlavně jestli budeš objednávat, tak vždy koukej na hodnocení. Já objednávám jen když to má nad 98%.
Věci tam mají fakt krásný i na miminka
zrovna čekám až mi dorazí tahle osuška/deka: http://www.aliexpress.com/…4738911.html
@Janča91 Ja mám právě objednané nějaké capáčky (3 capáčky za 360 Kč, což je krása! Našla jsem je v ČR za 290,– + 45,– poštovné. Docela dost rozdíl!!) pres známou mojí kámošky. Ta tam objednává pravidelně. Ale chtěla bych to zkusit sama
Každopádně děkuji za radu, budu pečlivě koukat na procenta.
@makalka09 A jak!! Až mě překvapuje, že nemám tak 20 kg nahoře, když vidím ten pupek
![]()
@jijo tak se taky pochlub ![]()
Na Ali taky občas objednávám, zatím jsem neměla problém… Většinou to dorazí tak za 3-4 týdny, akorát naposled jsem si objednala čepičku a ta se někde zasekla ![]()
@jijo no můj doktor mi o císaři říkal už před skoro 4 týdny zpět a teď ve středu mi bude dělat krevní obraz, streptokoka atd a dávat papíry k praktickému lékaři na ekg a do porodnice. musejí mi udělat předoperační vyšetření a hlavně dát termín. Jsem koukala co k tomu je všechno potřeba
a prý je dobrý tohle mít zařízený, kdyby chtěl prcek jít ven přív… přeci jen už je to za 4 týdny ![]()
@makalka09 A platis kreditkou ci klasickou kartou?
@efkart07 Tak ja mam jeste 6 tydnu, ale zacinam byt lehce nervozji, pac vim, ze se to resi trochu s predstihem. Asi se ji na to zitra zeptam a uvidime. A na pasy chodis?
@jijo ano chodím, už jsem byla 2× a zítra jdu potřetí
a je to super
vždycky mají legraci z toho, že je extrémně aktivní a ostatní maminky musí chodit po chodbě a natřásat břicho, aby se mimčo hejbalo a ten můj tam má svoje soukromé fotbalové utkání
![]()
@Janča91 jééé ty máš hezký bříško. stejně jako @makalka09
jak to holky děláte, že nemáte strie? já se mažu jak blázen a udělalo se mi jich hrozně moc
a teď ho mám ještě odřený, protože jsem zapoměla, že musím mít určitý odstup od dveří
chudák prcek, dostal pěknou ránu ![]()
@efkart07
photoshop
Nechávali jsme se fotit u fotografa, tak jsem ho požádala o retuš strií. Akorát teda na fotce, kde mám jen bříško mi vyretušoval i pihy
takže mi to ani nepřijde jako moje ![]()
@efkart07
Taky občas zapomínám, hlavně v autě si vždy posunu sedačku, jak jsem zvyklá a pak si jezdim volantem po břiše ![]()
@jijo nevím, co přesně mám, ale mám standardní MasterCard, platím vždy přes bránu, něco jako Pay Pal…
@Janča91 krásný brisko máš
koulam, že ti zůstal i pupík schovaný, mne vylejza ven ![]()
@efkart07 mám akorát jednu malou nad pupikem, kde jsem měla piercing, nevím, jestli to s tím může souviset… Mam celkem elasticnou kůži a hlavně mi břicho roste postupně, což dělá podle mě hodně, mažu bepanthenem na strie…