Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky
vy tak úplně přemýšlíte do detailů? já jsem ještě v tom stádiu, kdy tady toto vůbec neřeším. Momentálně řeším, který den se přestěhovat k příteli. Abychom už dělali rodinku malé
Rekonstrukce jsou nejhorší a to nás ještě pak později čekají další
A je také pravda, že jsem teprve 31+5. Takže na takové přemýšlení mám ještě čas
Ale taky si dočkám toho, že mě to takhle přepadne, jak píšete holky
A to pak bude legrace.
Jinak u nás se taky konečně ochladilo, ale mám takový pocit, že ne na dlouho
![]()
@Janča91 Taky mam bolest podbrisku jako pri menstruaci, to bude z tech veder ![]()
@efkart07 tak byla procházka?
jj, člověk seoc pozorovat
ale tak nějak to zas člověk musí brát… ![]()
@Majda0 no to jsme téměř nastejno, já mám 31+4
takže ještě velké stěhování? Malá bude ráda
ono asi když má člověk na starosti dalších x věcí, tak má myšlenky opravdu jinde. Já si užívám poprvé po 11 letech dovču delší než 5 dní, tak mám absolutně vypnuto a jen koukám, kde bych měla ještě co pořídit… ![]()
@junior007 ahoj
no ještě mě čeká stěhování k příteli a pak už budu v pohodě
já už navíc mám všechno snad koupené. Akorát mi chybí kosmetika a tu koupím v půlce srpna snad budem ještě vcelku
ty máš kdy termín?
jak se cítíš?
@Majda0 tak to je parádní, že je na práci už „jen“ stěhování
já mám 18.9..až
jinak mám už taky téměř vše, ještě mi musí dojít postýlka s vybavením a právě taky nějaké menší věci
jinak se právěže cítím bezvadně, kdyby mi nerostlo bříško a maličká řádně nekopala, tak jako bych o tom těhotenství ani nevěděla
no a co ty? ![]()
@junior007 ahoj
mám to taky stejně
až na rostoucí bříško, pohyby malé a přibírání na váze a menstruaci, která není. Tak bych o tom těhotenství nevěděla
já mám termín 16.9.
ale když zvážil malou 1873g a změřil obvod hlavičky a bříška tak to odpovídá 32.týdnu a my jsme 31+5. Takže je malá větší a vyvinutější než by měla být
ale zase je pravda, že je čilá. Tak je dost možné, že se narodí dříve
![]()
@Majda0 neroste?
mno, mě taky moc ne, a to jsem si myslela, že dle genové predispozice budu mít nahoře už alespon 20kg a ono ne, což je teda parádní
až před měsícem si začli lidi všímat, že jsem v očekávání
tak to máme opravdu podobné
my máme 1800g
jj, hlavně že je čilounká, jen at kopou, ať o nich víme ![]()
@junior007 právě, že roste bříško i ta váha. Ale říkám si hlavně že je vše v pořádku
teda to máme fakt vážně stejné. Odkud jsi?
@junior007 procházka byla úžasná, přišli jsme domů až před desátou ještě jak bylo příjemně venku, no to byla parádička ![]()
dneska mi můj přinesl z lidlu sadu na,,odlitek bříška,,
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… ,tak jsme to hned udělali a já nemohla uvěřit tomu, jak je to břicho ohromný
prý to natřeme do indiánských barev a budeme to mít v bytě jako totem
vtipálek
@Majda0 je pravda, že teď už taky rosteme celkem, ikdyž na té váze to znát není…
jj, máme to hodně podobné
já jsem z K. Varů ![]()
@efkart07 tak konečně, procházka
počítám, že by to šlo už i dne přes den, tady je relativně ucházejícně
a za chvilku budeš trajdat i skočárkem..bez omezení ![]()
joj, přítel je dobrej!
ten můj by věděl, že nejdřív dostane přes čumák, ale pak by jsme se asi pobavili stejně
ale zas je to hezká vzpomínka
a pak ještě mimču udělat odlitek nožky či ručky, ikdyž mi to přijde skoro jako trápení… ale ví bůh.. ![]()
@junior007 tady moc příjemně není. sice nesvítí slunce, ale teploměr ukazuje 30,7
a vevnitř mám 27,1 ![]()
mojemu taky dalo dost práce aby mě přesvědčil že je to super nápad a že nutně potřebuje mít to moje sádrový břicho
a já to vyměnila za to, že nejdřív musel zavolat kvůli polorozbitému výtahu - vyveze totiž už jen jednoho člověka a má jich vyvézt 5 (a on děsně nerad někam volá) takže kompromis ![]()
ten otisk toho miminka přinesl taky, dostanou to budoucí babičky a to je jak modelína, změkne to a ty mu tam jen dáš ručičku a je to, o tom si myslim že ani neví a vůůůbec ho to nijak nepotrápí.
@efkart07 ach tak..no pro tyhle případy tu nemám teploměr raději :/ tady je tak polojasno, ale už né tak mizerně jako byly dny předtím.
hihihi
tak to je hezký, hlavně aby vám výtah opravili ![]()
jo taaak, já myslela, že je to skoroklasická sádra, to je potom jiná ![]()
@Majda0 no to teda
ale abych řekla pravdu z východu máme hromadu přátel z hokeje
do teď jsme tam byli i dvakrát do roka, takže ono to ve finále není taková dálka ![]()
@junior007
výletek jo? Noo a holky kolik stojí ta sádra na ten odlitek? Kde to seženu? ![]()
@Majda0 v Lidlu to mají od včera na 199kč… http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…