Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 Není, gynekolog nic neříkal, že by to bylo málo, přobrala jsem čistě jen to břicho a jsem ráda, protože jsem silnější postavy, takže mi to vůůůbec nevadí ![]()
No mě to taky doktor neřekl, ale je to v těhu průkazce, tam to zapisuje ![]()
@Krisťule88
To věřim, taky by mi to nevadilo
Tak to mám v průkazce asi taky, ale doktor píše jak prase, takže po něm nic nepřečtu ![]()
@Janča91 Ja kdyz si nejsem jista, zda je vse ok, tak se vylozene na mimco ptam a pak mi ho zkontroluje…Tim, ze mam delohu atypicky umistenou a placentu pres bricho, necitim uplne silne pohyby…Ja jdu na kontrolu v 33tt, tak jsem zvedava, zda mi bude delat pasy..A pánev mi teda jeste nemerila, asi je ještě brzy.
@jijo
no já jsem ted 33t a dneska mi pánev měřili poprvé. Tak třeba už ti změří také ![]()
@Janča91 Tak zitra jdu na kontrolu, ale zas jen na cipek…Ale uz se tesim na pasy..Bude to znamenat, ze uz jen chvilku a mimco bude venku ![]()
Konecne zaciname kupovat vybavicku a jsem az prekvapena, na jakou castku se dostavame…A to bych nerekla, ze kupujeme zbytecnosti…Jak jste na tom holky vy?
Ahoj holky, já chodila do teď každý měsíc na kontrolu, a mrkla vždy na čípek a srdíčko mimča přes ultrazvuk
třeba kamarádce dělal ultrazvuk jen obkontrolu snad.asi doktor od doktora. a teď jdu nak ontrolu po 14 dnech jen proto, že mají dovču, jinak by si mě vzali ještě asi po měsíci
žádný spěch… ![]()
teda 4kg to je pěkný
no ona zas další kamarádka říkala, že přibrala za celé těhotenství 3kg, tak proč ne
já mám nahoře asi 8kg… tak se divím při tom strašení známých kolik kdo přibral. ikdyž není ještě všem dnům konec ![]()
Já byla na monitoru poprvé minulý týden a to jsem byla začátek 33tt. Bylo to docela zajímavý, trvá to 20min a malej se pěkně předváděl
vypadalo to, že tam má diskotéku
Ted jdu za týden, to je začátek 35tt a pak prý už budu chodit každý týden. Pokaždé mi dělá kontrolu vnitřním i vnějším ultrazvukem a pokaždé dostanu obrázky ![]()
@efkart07 ahoj
to se máš, že dostaneš pokaždé obrázek mimiše
mi doktor řekl, že už se na ultrazvuk nevejde nebo co
tak snad nebudu mít nějakého obra
jinak já jdu příští týden na kontrolu to budu 31tt. Tak jsem zvědavá, co mi řekne pan doktor ![]()
Holky, muzu se vas zeptat, jak dlouhy cipek mate? Byla jsem zas na kontrole a o trochu se opet zkrátil
Doktor to nevidel tak tragicky, ale mam obavy, ze moje doktorka me opet pozene do spitalu
Ale jinaj byl pan doktor fajn, dukladne zkontroloval mimco a je vzorne! Odpovida presne 32+0, ma 1839g, jen je stale od 27 tt nozickami dolu…jsem zvedava, zda se otoci…
@jijo
No taky jsme nenakoupili zrovna za málo
Proto jsem ráda, že jsem vše kupovala postupně.
@Janča91 To i my, jinak by to byl asi sok
Jen jsem to zkusila spocitat a vydesilo me to
A to jeste nejsme u konce…
@Krisťule88
Tak jsem to CS našla
Doktor píše jak prase, pořád jsem nevěděla co to je. A už zas nepřečtu, co píše dál, přikládám foto
@jijo
já to ani spočítat nedokážu.. Dám dohromady, jen nábytek, monitor a takové věci, ale co se týká oblečení, tak absolutně nevim ![]()
@Janča91 Tak my obleceni nekupovali..jen nejakych par kousku..Takze velmi lehce vse spocitam
Nektere veci jsme puvodne chteli z bazaru levnejsi, ale ve finale chce manžel vse nove na prvni miminko
Ale ono se to neztrati!
@jijo
No já právě taky chtěla vše nové
Kočárek jsem řekla, že koupíme z druhé ruky, no a nakonec jsme i ten koupili nový
Ale šíleně to leze do peněz, nezdá se to