Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
14.7.15 19:22

@Janča91 Není, gynekolog nic neříkal, že by to bylo málo, přobrala jsem čistě jen to břicho a jsem ráda, protože jsem silnější postavy, takže mi to vůůůbec nevadí :mrgreen:
No mě to taky doktor neřekl, ale je to v těhu průkazce, tam to zapisuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.7.15 19:40

@Krisťule88
To věřim, taky by mi to nevadilo :mrgreen: Tak to mám v průkazce asi taky, ale doktor píše jak prase, takže po něm nic nepřečtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.7.15 19:53

@Janča91 Ja kdyz si nejsem jista, zda je vse ok, tak se vylozene na mimco ptam a pak mi ho zkontroluje…Tim, ze mam delohu atypicky umistenou a placentu pres bricho, necitim uplne silne pohyby…Ja jdu na kontrolu v 33tt, tak jsem zvedava, zda mi bude delat pasy..A pánev mi teda jeste nemerila, asi je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.7.15 20:04

@jijo
no já jsem ted 33t a dneska mi pánev měřili poprvé. Tak třeba už ti změří také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.7.15 20:57

@Janča91 Tak zitra jdu na kontrolu, ale zas jen na cipek…Ale uz se tesim na pasy..Bude to znamenat, ze uz jen chvilku a mimco bude venku :)

Konecne zaciname kupovat vybavicku a jsem az prekvapena, na jakou castku se dostavame…A to bych nerekla, ze kupujeme zbytecnosti…Jak jste na tom holky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.7.15 09:07

Ahoj holky, já chodila do teď každý měsíc na kontrolu, a mrkla vždy na čípek a srdíčko mimča přes ultrazvuk :) třeba kamarádce dělal ultrazvuk jen obkontrolu snad.asi doktor od doktora. a teď jdu nak ontrolu po 14 dnech jen proto, že mají dovču, jinak by si mě vzali ještě asi po měsíci :D žádný spěch… :)
teda 4kg to je pěkný :) no ona zas další kamarádka říkala, že přibrala za celé těhotenství 3kg, tak proč ne :) já mám nahoře asi 8kg… tak se divím při tom strašení známých kolik kdo přibral. ikdyž není ještě všem dnům konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.7.15 12:25

Já byla na monitoru poprvé minulý týden a to jsem byla začátek 33tt. Bylo to docela zajímavý, trvá to 20min a malej se pěkně předváděl :lol: vypadalo to, že tam má diskotéku :mrgreen: Ted jdu za týden, to je začátek 35tt a pak prý už budu chodit každý týden. Pokaždé mi dělá kontrolu vnitřním i vnějším ultrazvukem a pokaždé dostanu obrázky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
15.7.15 13:50

@efkart07 ahoj :) to se máš, že dostaneš pokaždé obrázek mimiše :) mi doktor řekl, že už se na ultrazvuk nevejde nebo co :D tak snad nebudu mít nějakého obra :D jinak já jdu příští týden na kontrolu to budu 31tt. Tak jsem zvědavá, co mi řekne pan doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.7.15 16:48

Holky, muzu se vas zeptat, jak dlouhy cipek mate? Byla jsem zas na kontrole a o trochu se opet zkrátil :( Doktor to nevidel tak tragicky, ale mam obavy, ze moje doktorka me opet pozene do spitalu :? Ale jinaj byl pan doktor fajn, dukladne zkontroloval mimco a je vzorne! Odpovida presne 32+0, ma 1839g, jen je stale od 27 tt nozickami dolu…jsem zvedava, zda se otoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.7.15 09:08

@jijo
No taky jsme nenakoupili zrovna za málo :mrgreen: Proto jsem ráda, že jsem vše kupovala postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.7.15 09:12

@Janča91 To i my, jinak by to byl asi sok :D Jen jsem to zkusila spocitat a vydesilo me to :mrgreen: A to jeste nejsme u konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.7.15 09:12

@Krisťule88
Tak jsem to CS našla :mrgreen: Doktor píše jak prase, pořád jsem nevěděla co to je. A už zas nepřečtu, co píše dál, přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.7.15 09:13

@jijo
já to ani spočítat nedokážu.. Dám dohromady, jen nábytek, monitor a takové věci, ale co se týká oblečení, tak absolutně nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.7.15 09:17

@Janča91 Tak my obleceni nekupovali..jen nejakych par kousku..Takze velmi lehce vse spocitam :) Nektere veci jsme puvodne chteli z bazaru levnejsi, ale ve finale chce manžel vse nove na prvni miminko :) Ale ono se to neztrati!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.7.15 09:23

@jijo
No já právě taky chtěla vše nové :mrgreen: Kočárek jsem řekla, že koupíme z druhé ruky, no a nakonec jsme i ten koupili nový :lol: Ale šíleně to leze do peněz, nezdá se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí