Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
24.7.15 12:08

@efkart07 díky :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 12:11

@efkart07
To ani nevim, že se odlívají i bříška :mrgreen:. My si to chtěli koupit v Albi, bylo to teda pro páry - Srdce, na jedné straně ruka partnera, na druhé straně partnerky a doprostřed jsme chtěli otisk malé. No JENŽE přítel má tak velkou ruku, že se mu tam nevejde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.7.15 12:14

@Majda0 nj, minivýlety :D spojené s hokejem :D ted už toho asi moc nenajezdíme, spíš pak na závody jachtiček, to je takové… klidnější :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.7.15 12:15

@Janča91 jééé tak to musí být pěkný :D škoda že to je malý, byla by to taky moc hezká vzpomínka :) já tady po těch sadách koukam už dlouho a většinou to je dost drahý, tak teď konečně má dušička pokoj. Ale to břicho je fakt vtipný :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 12:32

@efkart07
http://www.netradicni-darky.cz/…ane/d-73626/
Drahý to je, ale pěkný :mrgreen: škoda, že má přítel takový „pazoury“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.7.15 13:12

@Janča91 no ono to vypadá že to moc velké není podle obrázku. jo a chtěla jsem se zeptat, kolik maličká váží, protože jsi vlastně stejný týden jako já a mě pořád vrtá hlavou že malej má váhový odhad 2800g. přijde mi to strašně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 16:40

@efkart07
Jo hele to já nevim :? zeptala jsem se až po UZ a řekl mi, že nevážil :? Takže 4. mu o to řeknu ještě přitom ultrazvuku, aby náhodou zas nezapomněl. Přitom jsem si myslela, že to bude dělat pokaždé.. Ale když jsem byla v 31tt tak vážila 1225g, řekli mi, že odpovídá 29tt. Tak jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 18:01

Holky, berete magnesium? Mě doktor dneska skoro vynadal, že ho neberu. Já ho nechtěla brát zbytečně, myslela jsem, že se bere hlavně kvůli tvrdnutí bříška.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
24.7.15 18:43
@Janča91 píše:
Holky, berete magnesium? Mě doktor dneska skoro vynadal, že ho neberu. Já ho nechtěla brát zbytečně, myslela jsem, že se bere hlavně kvůli tvrdnutí bříška.. :roll:

neberu vůbec nic a celý těhotenství jsem nic nebrala. Multivitamíny pro těhotné jsem brala jen 1 měsíc, na začátku. Stravu mám pestrou a bohatou a žádné potíže jako křeče v nohách, tvrdnutí břicha atp. nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 19:08

@boule76
No já právě taky potíže žádný nemám, ani tvrdnutí břicha.. Ale řikal mi něco jako, abych nerodila předčasně, že pak už by to tim magneziem nezastavili.. Tak nevim, přitom jsem na to magnesium neslyšela nic moc dobrýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
24.7.15 20:15
@Janča91 píše:
@boule76
No já právě taky potíže žádný nemám, ani tvrdnutí břicha.. Ale řikal mi něco jako, abych nerodila předčasně, že pak už by to tim magneziem nezastavili.. Tak nevim, přitom jsem na to magnesium neslyšela nic moc dobrýho :roll:

Já nevím, mně přijde, že v dnešní době z těhotných pomalu od začátku dělají nemocné. Pokud nemáš žádné potíže, a nejsou u tebe žádné indikace k předčasnému porodu, tak fakt nevidím důvod zobat to preventivně.
Samozřejmě každý se řídí doporučením svého lékaře, kterému (obvykle) plně důvěřuje. Jen mi to prostě přijde zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.15 21:15

@boule76
No já mám na to stejný názor..  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.15 21:15

@Janča91 Ja beru magnosolv od zacatku tehu, abych predcasne nerodila…2× denne a jeste jsem v nemocnici dostávala injekce…nemyslim si, ze by to bylo neco spatneho…a kvuli ceho ti ho doporucoval brat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.7.15 09:56

@jijo
To já právě nevim proč :mrgreen: Jednou jsem šla do porodnice, protože mě bolelo v podbřišku, ale zřejmě to nic nebylo, všechno bylo v pořádku. A doktorka mi řekla, at beru magnesium. Můj doktor se toho chytl a jestli ho beru, tak jsem si ho teda koupila, ale brala jsem ho jen když jsem měla pocit, že mi tvrdne břicho, jinak ne, protože jsem myslela, že se to bere hlavně kvůli tomu. No a včera mi div nevynadal, že ho neberu. Ale přitom mi sám řekl, že si nemyslí, že bych rodila dřív, navíc jsem pořád zavřená.. Takže ten důvod uplně nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.7.15 11:18

@Janča91 Hlavne nechapu, proc ti ho teda nenapsali na predpis, kdyz ho mas brat!! Ale jinak ma magnezium vic uziti..segra ho bere na migrenu, mamka na krece a kdyz jsem ji ho ted objednavala, tak jsem se docetla, ze je i dobre na psychiku…+dalsi vyuziti…a kdyz jsem lezela v nemocnici, tak moje spolubydlící rikala, ze ji delalo moc dobre na psychiku..Ja ho teda beru taky preventivne, ale urcite to bude tim zakrokem..Kazdopadne mi to uz leze krkem…Chutove mi to vubec nechutna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí