Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
25.7.15 12:00

@jijo
No já mám tablety Megnesii lactici. Ale spíš mi vadí, že mi fakt v podstatě nikdo neřekl, proč ho mám brát.. :? Nechci ted do sebe něco cpát zbytečně :roll: No ale brát ho teda budu a uvidim.. Právě i v příbalovém letáku píšou, že ve 3. trimestru se nesmí brát vysoké dávky, že by pak mimčo mohlo mít ochablé svalstvo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.7.15 16:41

@Janča91 @jijo já to magnesium beru taky - 3×1 denně. a ještě k tomu ascorutin 3×2 denně a to jsem dostala když mi praskl hematom ve 15tt a já skončila s krvácením v nemocnici a málem jsme o malého přišli… od té doby to musím brát dál i když hematom zmizel a jsem už cca 3 měsíce bez všech problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.7.15 16:43

Jinak já jsem totálně k. o… dneska jsme stěhovali první věci z bytu a teda bylo to strašný, odvezli jsme toho dodávku plnou a mám pocit že nic nezmizelo :pocitac: ted jsou tu všude krabice, krámy, bordel a já nevim kde co je a jsem z toho zmatená :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.7.15 19:29

@efkart07 Ascorutin jsem taky brala delsi dobu, ale uz nastesti nemusim..Taky macmiror nebo jak se to jmenovalo a ted posledni 2 mesice utrogestan (2-0-2). U vsech pribalovych letacku je ale uvedeno, ze je to vhodne v těhotenství, tak snad tomu lze verit. Asi bych se @Janča91 poptala mudr na ten pribalovy letak..je to divne..Ja teda znam vesmes maminky, ktere dostavaji magnosolv na predpis, kdyz uz je potreba ho brat. A nic se nedoplaci, coz je fajn :) No vybalování krabic Ti nezavidim! Mne vcera stacilo menit vnitrni usporadani skrine, abych tam mela co nejvic mista pro věci na mimco…a dneska velky uklid, pac jsme vcera i vrtali garnyze a posunovali skrin. Ale je super mit po roce zaclony :lol:
Holky, jake kupujete pleny do porodnice? A v jakem mnozstvi? Jsme dneska byli v Kaufu, pac meli bile Pampersky v akci, ale meli tam uz jen velke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 15:35

@jijo
Koupila jsem pampers bílé. Ted jsem dokupovala další v tom kauflandu. Kupovala jsem velikost 1 a 2 a do porodnice jsem zabalila tu velikost 1 cca 30ks. Nějaké tam dostaneme a kdyžtak mi někdo doveze další. Mám půl kufru jen pleny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 15:36

@efkart07 @jijo
Jinak dneska jsme se byli fotit :mrgreen: tak jsem na ty fotky zvědavá, nemám ráda fotky, kde se musim smát, protože vypadám, jak když mám křeč :mrgreen: Ale snad s tim něco vykouzlí :roll: Mám docela strach, aby to nebyly vyhozené peníze za strašný fotky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.15 15:44

@jijo u nás i chtějí pleny Bella happy 0 newborn, je tam výkrojek na pupík ;) koupíš je i v lékárně ;) a já mám dvě balení..tak uvidíme, kdyžtak předám dál (taky jsem jedno balení dostala)
 https://www.feedo.cz/…azove-pleny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 15:52

@junior007
O těch Bella happy jsem taky slyšela, ale bohužel až po tom, co jsem nakoupila pampersky. Ale hodnocení teda nic moc :( A ta velikost 0 je jen pro nedonošená miminka ne? Do 2 kil. Dělají je právě i pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.15 15:58

@Janča91 nevím, u nás je nakupují ve velkém..a ono to asi nebude pro nedonošené, přecijen je to 2-5kg ;) jedničky si nekupuje nikdo, takže ty nulky asi budou akorát…ono stejně zmiznou raz dva v té porodnici ;) a jestli máš pampersky, tak stačí ty ;) u nás je vysloveně vyžadují, tak jsem ani nic jiného nekupovala, nebo bych dostala za uši :D ale naše prodnice je tím pověstná, tutěma plenkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 16:05

@junior007
No právě že ty jedničky jsou 2-5kg. U těch nulek píšou: Plenky jsou vytvořeny speciálně pro předčasně narozené děti a pro novorozence s nízkou porodní váhou. Tvar plenek je přizpůsoben tělíčku miminka o váze do 2 kilogramů.
Proto jsem je ani nekupovala. No ale uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.15 16:09

@Janča91 aha, no vidíš, to jsem ani nečetla ;) já to mám spíš ze zkušenosti..u nás se na lékárně prodávali fakt jen tuty a kamarádky taky používali zezačátku tyhle, ale určitě je to i pro menší děti dělané. a většina mamin spotřebovala tak dvoje. A člověk bude mít co bude mít a pak případně manžel-přítel případně někdo z rodiny dokoupí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 16:13

@junior007
No to je jasný. Moje kamarádka třeba kupuje rovnou dvojky, jedničky ani nechce, protože nepředpokládá, že by mimčo mělo mín jak 3kg. Ale každý má jiný názor.. Já třeba budu začínat na pamperskách a pak chci přejít na něco levnějšího, příp. mám nakoupeno i na látkování, tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.15 16:16

@Janča91 tak tak ;) on to má každý jinak.. já mám raději tyhle (kdyžtak je můžu udat vždy do jiných rukou) neboť máme v porodnici jednu doktorku, takový lehký postrach a popravdě té se skoro bojim víc než samotného porodu. nebo…mám respekt :D :) jinak mám taky připraveno na látkování…kéž by to šlo co nejdřív a hlavně šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 16:28

@junior007
Jak se to blíží, tak se toho látkování začínám čím dál víc bát :mrgreen: jestli to zvládnu a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.15 17:45

@Janča91 to půjde ;) to bude chtít jen trošku cviku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí