Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09
Já mám pupík dost hluboký, takže se mi jen změlčil
Ale zajímalo by mě, když ti ten pupík vylezl - není to nepříjemný? Já jsem na pupík dost citlivá, tak mě zajímá jestli když vyleze, tak je to stejně citlivé??
@Janča91 taky ho mám citlivý, když si přes něj prejedu, jako by mi někdo po něm prejizdel z druhý strany
řekla bych, že je to porad stejny, hrozne se mi líbí jak je to přes triko vidět
jsem ale zvědavá, jak se potom stáhne zpátky
tak 2-3 týdny zpátky, když jsem ležela a smala se, tak mi vystreloval ven, měli jsme z toho hroznou srandu ![]()
Už jsem postrehla asi taky skytavku
akorát jak už je otocenej, tak je to dost divný ![]()
Příspěvek upraven 28.07.15 v 10:39
@makalka09
Taky se mi to líbí, vypadá to těhotně
Ale netušim teda za jak dlouho se zatáhne.. ![]()
Já tu škytavku asi nepoznám
Potřebovala bych manuál na všechny tyhle pocity (poslíčky atp) ![]()
@Janča91 je to jakoby takovej pravidelnej tik, nevím jak to popsat jinak, ale taky si tím nejsem úplně jistá… Poslicky jsem zatím nestudovala, tak to taky netuším ![]()
@makalka09 mě máma tvrdila, že to záleží na tom, jaký kdo má podkoží
já mám mandlový olej, calcium mast na strie a ještě jeden tělový krém na strie a střídám to a žádný efekt to nemá. je to marný boj
mě tade ještě nenapadlo udělat fotku břicha
![]()
@makalka09 @Janča91 podle mě, jestli máte prcky hlavama dolů tak škytavku asi ani nemusíte cítit. Já to vyloženě vidim jak mu hlavička skáče (protože jí má nahoře)a trvá to tak 10min a je to jedno škytnutí za druhym. to se nedá zaměnit za nic jinýho ![]()
@efkart07
Já se mazala olejem od Weledy, pak Avirilem a stejně se dělaly, takže jsem to vzdala a už nemažu vůbec ![]()
Tak to zkus natočit
to musí být sranda. Já když sedim, tak mi občas uplně vyjede pod žebry boule
asi nožičky
@Janča91 a teď si představ, jakou bouli mám pod žebrama já, když mi tam takhle vystrčí hlavu a začne se protahovat a u toho se nožkama zapře o močák
luxusní práce ![]()
@efkart07 Ja byla v 28tt a taky jsem vsechny bavila
Tak jsem zvedava, zda mi je zitra da, mam si jit vyridit jen papiry na materskou a kontrolu cipku.
Ja nemela na brisku nic, dokud mi jedna mudr malem neprostrcila ultrazvuk brichem az k pateri
mela jsem uplne fialove bricho a jak kdyby popraskane zilky. Zacala jsem mazat bepanthenem a trochu se to zlepsilo. Kez by se to zcela ztratilo.
@jijo pěkný ![]()
@efkart07 na tom taky určitě záleží, holt někdo k tomu má sklony méně, někdo více ![]()
Tak jsem dnes objednala Aniball… Budete s ním taky někdo cvičit, že bychom vyměňovaly zkušenosti? ![]()
@makalka09
Už 14 dní mám otevřenou stránku s připravenou objednávkou
Ale pořád váhám ![]()
@Janča91 taky jsem nad tím dlouho přemýšlela, ale dokážu utratit peníze za větší voloviny a tohle se mi zdá jako dobrá investice ![]()
@makalka09 Ja urcite ne. Asi bych se bala, ze by mi mohl pomoci k predcasnemu porodu. Ale docela dost zen si ho chvali.
@jijo Tak určitě, každá věc sebou nese nějaká rizika, ale u mě převážily klady…
@makalka09 Asi bych ho vyzkoušela, ale jsem rada za kazdy den, tyden, kdy jsme s prckem 2v1
Snad ti pomuze!