Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
29.7.15 13:24

@jijo To ti věřím, v tvém případě je to jasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.7.15 15:02

@jijo : jé, taky hezký bříško :)

já si koupila jen maliník, který uvolňuje svalstvo a údajně pomáhá při porodu, tak uvidíme :) a byli jsme dnes přiznati tatínka konečně, tak to má spočtený :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.7.15 16:09

@efkart07
Jsem si na tebe vzpomněla:
 http://www.maminka.cz/…vit-na-hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.7.15 10:52

@Janča91 no to je zajimavy clanek :). akorat ze po vcerejsi kontrole uz vim ze se fakt neotoci. je tak uplne atypicky zasprajcovany ze pry tohle uz dlouho nevideli. a uz jsmw prestehovany a ja z namahy a stresu dle dr nemam daleko k porodu.tak musim lezet a nic nedelat.je to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.7.15 10:57

@efkart07
To video, jak ho přetáčí, mě celkem vyděsilo 8o
Tak zase máš výhodu, že víš, kdy budeš rodit a nemusíš se stresovat, že to na tebe přijde tam a tam tehdy a tehdy (jako třeba já) :)
Tak se šetři! :) Já myslela, že včera nasr. ním porodím :mrgreen:. Ted jsem koukala na těhu kalkulačku a už jen 35 dní!! 8o Je až neuvěřitelný jak rychle to letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.7.15 13:40

@efkart07 Tak se setri. Ja jsem od včerejška opet v nemocnici, pac me v ut v noci chytly silene bolesti v podbrisku… tak musím vydrzet aspon tyden nerodit..a taky to vypada na cisare…Tak jsem zvedava, jak to dopadne.. Uz mam vypsane i papiry na porodnich salech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.7.15 13:51

@jijo
8o kolikátý jsi tt? Hlavně at vše dobře dopadne!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.7.15 20:20

@jijo tak snad jeste chvilku vydrzis, budu drzet palce.me uz odtekla hlenova zatka a pry muzu porodit kdykoliv. takze jsem hned volala do porodnice kvuli vysetrenim predoperacnim a mam prijit za 14dni. vubec je nezajimalo ze muzu klidne rodit.tak to musim hned v pondeli zavolat mojemu doktoru aby mi rekl co mam delat.by me kleplo z takovyho pristupu.sem pekne nervozni.do toho mi tvrdne bricho a mam kontrakce.ale dneska je to o dost lepsi.tak snad jeste chvilku vydrzime co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.7.15 20:22

@Janča91 moc se. nenasirej nebo dopadnes jako ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.7.15 20:28

Tak se nam 16:20 narodila princeznicka Anna Zofie :srdce: Vazi 2050g, ale dýchá sama a vse by melo byt v poradku! Sla ven cisarem, proto jsem ji jeste nevidela :( Kazdopadne zitra se musim postavit na nohy a vyrazim za ni na JIPku. Stale tomu holky nemuzu uverit! Byla to silene rychla akce! Takze ze zari mame červenec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.7.15 20:30

@jijo @efkart07 teda holky, držím vám palce, ať vám vše dobře dopadne ;) hlavně v klidu odpocivejte… V porodnici by zasloužili… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.7.15 20:32

@ no teda!!! Moc gratuluju k maličké! :dance: hlavně zdraví a buďte stastni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.7.15 20:55

@makalka09 Dekuji!! Moc se na ni zitra tesim!! Jesteze mi maji dat neco na spani, jinak bych asi ani neusla…vim, ze hajuska o patro niz a nemuzu za ni… :( Musim byt trpeliva!! Ale je to jako sen… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
31.7.15 21:12

@jijo Tý jo to je fofr 8o Moc gratuluji a přeji ať se obě co nejdříve dáte dokupy :srdce: Já už chci taky mít tu naší princeznu u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.7.15 21:28

@jijo to ti verim, že se ti musí stýskat, ale teď si odpocin a zítra si ji určitě pochovas :) Moc vám to preju! My si holt ty naše prcky ještě trochu pripeceme a párkrát nás jeste nakopou do mocaku a zeber :lol:
Mám pocit, že už se objevili poslicci, a nic moc vám můžu rict :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital