Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo : jé, taky hezký bříško ![]()
já si koupila jen maliník, který uvolňuje svalstvo a údajně pomáhá při porodu, tak uvidíme
a byli jsme dnes přiznati tatínka konečně, tak to má spočtený
![]()
@efkart07
Jsem si na tebe vzpomněla:
http://www.maminka.cz/…vit-na-hlavu
@Janča91 no to je zajimavy clanek
. akorat ze po vcerejsi kontrole uz vim ze se fakt neotoci. je tak uplne atypicky zasprajcovany ze pry tohle uz dlouho nevideli. a uz jsmw prestehovany a ja z namahy a stresu dle dr nemam daleko k porodu.tak musim lezet a nic nedelat.je to boj
@efkart07
To video, jak ho přetáčí, mě celkem vyděsilo ![]()
Tak zase máš výhodu, že víš, kdy budeš rodit a nemusíš se stresovat, že to na tebe přijde tam a tam tehdy a tehdy (jako třeba já) ![]()
Tak se šetři!
Já myslela, že včera nasr. ním porodím
. Ted jsem koukala na těhu kalkulačku a už jen 35 dní!!
Je až neuvěřitelný jak rychle to letí!
@efkart07 Tak se setri. Ja jsem od včerejška opet v nemocnici, pac me v ut v noci chytly silene bolesti v podbrisku… tak musím vydrzet aspon tyden nerodit..a taky to vypada na cisare…Tak jsem zvedava, jak to dopadne.. Uz mam vypsane i papiry na porodnich salech ![]()
@jijo tak snad jeste chvilku vydrzis, budu drzet palce.me uz odtekla hlenova zatka a pry muzu porodit kdykoliv. takze jsem hned volala do porodnice kvuli vysetrenim predoperacnim a mam prijit za 14dni. vubec je nezajimalo ze muzu klidne rodit.tak to musim hned v pondeli zavolat mojemu doktoru aby mi rekl co mam delat.by me kleplo z takovyho pristupu.sem pekne nervozni.do toho mi tvrdne bricho a mam kontrakce.ale dneska je to o dost lepsi.tak snad jeste chvilku vydrzime co?
Tak se nam 16:20 narodila princeznicka Anna Zofie
Vazi 2050g, ale dýchá sama a vse by melo byt v poradku! Sla ven cisarem, proto jsem ji jeste nevidela
Kazdopadne zitra se musim postavit na nohy a vyrazim za ni na JIPku. Stale tomu holky nemuzu uverit! Byla to silene rychla akce! Takze ze zari mame červenec ![]()
@jijo @efkart07 teda holky, držím vám palce, ať vám vše dobře dopadne
hlavně v klidu odpocivejte… V porodnici by zasloužili… ![]()
@ no teda!!! Moc gratuluju k maličké!
hlavně zdraví a buďte stastni ![]()
@makalka09 Dekuji!! Moc se na ni zitra tesim!! Jesteze mi maji dat neco na spani, jinak bych asi ani neusla…vim, ze hajuska o patro niz a nemuzu za ni…
Musim byt trpeliva!! Ale je to jako sen… ![]()
@jijo Tý jo to je fofr
Moc gratuluji a přeji ať se obě co nejdříve dáte dokupy
Já už chci taky mít tu naší princeznu u sebe ![]()
@jijo to ti verim, že se ti musí stýskat, ale teď si odpocin a zítra si ji určitě pochovas
Moc vám to preju! My si holt ty naše prcky ještě trochu pripeceme a párkrát nás jeste nakopou do mocaku a zeber ![]()
Mám pocit, že už se objevili poslicci, a nic moc vám můžu rict ![]()