Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
26.7.15 20:45

Ahojky, tak my byli v pondělí na kontrole a malej měl 2,030 kg, takže žádnej drobeček :lol: prý je tak 8 dní napřed a doktorka čeká, že bude mít kolem 3,5 kg… Protočily se mi panenky :mrgreen: zvládli jsme krásně ještě fotku z 3D, takže paráda :palec:
Jak jste na tom, holky, s otoky nohou? Já ty moje medvědí tlapy nenarvu do žádných bot :,( podkolenky trochu pomáhají, ale noste je k šatům v tomhle počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.7.15 21:17

@makalka09
3,5kg je jeste dobry, horsi by bylo 4,5 :mrgreen: Hlavne ze je vse v poradku :) me otoky ani netrapi, mozna natykaji malinko, ze o tom ani nevim. Ale uz tak 3. den si vsimam, ze mi neco tece z prsou. Nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
26.7.15 23:31

@Janča91 tak určitě :lol: dokonce už je hlavou dolů, což jsem podle pohybů čekala :) docela mě tady děsíte těma poslíčkama a bolestma podbrišku :? z prsou jsem si všimla, že taky něco teče, nebo spíš mam občas malej povlak na bradavkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.7.15 07:52

@junior007 Taky o nich uvažuji. Zatím jsem si koupila v DM na zkoušku, četla jsem na ně hodně chvály. Tak se uvidí. Snad nebude chtít porodnice nejakou konkrétní značku. Tohle jsem vubec nerešila.. :nevim:
@Janča91 Jenže u nás v Kaufu, když je něco v akci, tak to hned není :( Takže jsem byla ráda za jedno balení 2 plen. ALe uvažuji, že tam vyšlu ještě mamku, aby mi pak přivezla zásoby :D Tak o látkování stále přemýšlím a nedokážu si to představit…Láká mě to zkusit, ale stojí to dost peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.7.15 07:57

@makalka09 Tak mne nenatekaji nohy, ale sem tam pres noc mi otecou prsty na rukou :( Trpím na to už nekolik let, proto nerada nosim prstynky, ale ted je to teda extrem. Nastesti ledova voda pomaha :D Poslední odhad mimca mám 32+0 1800g, tak jsem zvědavá, jak to bude v reálu. Jen mě trápí jeho poloha. Už od 27tt je nožkama dolů a nevypadá, že by se chtěl přetočit…Ale relativne je snad ještě čas. Jinak zatím bolesti žádné, jen to skákání po močáku není příjemné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.7.15 09:03

@jijo jj, taky je mám jen pro začátek, jsou drahé jak pes ;) a o tom kauflandu to bude všude asi stejné.. :D ;) a na to látkování jsem taky zvědavá, snad se pak maličká neoprudí (ale to uvidíme časem), pak hold nebude nic snažšího než to prodat. My je nakoupili v akci ty pleny na látkování :D ale drahý jak pes to je teda.. :(
@Janča91 jj, taky mi něco vyteklo.. a lehce mě to vyděsilo tedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.7.15 09:16

@jijo tak to si užíváš skákání po močáku stejně jako já. Já zítra už začínám 36tt a poslední týden už to skákání není tak strašný. asi jak roste, tak má míň místa :lol: a nejsou to takový pecky :mrgreen:

No a odedneška přesně za měsíc by měl jít ven když se neotočí 8o :lol: holky já mam strach jestli to všechno zvládneme a jestli bude prcek spokojený, pořád mi to leze do hlavy. co když si s ním nebudu vědět rady :nevim: achjooooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.7.15 09:37

@jijo
Ono záleží co si na to látkování nakoupíš, je spousta možností. Vzhledem k tomu, že nevim jak se mi do toho bude chtít, tak jsem volila tu asi nejlevnější variantu. Koupila jsem si pár svrchních kalhotek:
Koupila jsem je za pár kaček na Aliexpress a jsou rostoucí. Do nich budu dávat klasický látkový pleny. Nebo pak dokoupim ty vkládačky.
@makalka09
Já třeba když mám podprsenku, tak o tom ani nevim. Ale když jsem v tílku na spaní, tak najednou cítím vlhko, kouknu a kolem bradavky je mokrej flek :?
@efkart07
To to letí, vid? Já když si uvědomim, že už za 5 týdnů mám termín, tak jsem z toho taky trochu v šoku 8o Hlavně, když bych chtěla rodit o týden dřív :mrgreen: Mám z toho porodu děsný obavy. Pořád od všech slyšim jen hororový situace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.7.15 10:00

@Janča91 příběhy ženských neposlouchej. mě taky měl každý potřebu říkat, jak děsně u porodu trpěl atd a mě to stresovalo. takže když někdo o tom chce začít mluvit, tak ho stopnu s tím, že to slyšet nechci. Myslím, že si to i ženský trošku přibarvujou, aby to bylo,,zajímavější,, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.7.15 10:03

@efkart07
To je jasný, tohle taky neposlouchám. Ale mám okolo sebe spoustu těhotných kamarádek a samé špatné zkušenosti s porodnicí. Spíš to mě děsí :( Jedné mimčo po porodu zemřelo, druhé dělali Kristelovu expresi.. Přemýšlím nad tím, jestli do porodního přání napsat, že si nepřeji Kristelovu expresi, ale na druhou stranu si myslím, že mi řeknou, že je to stejně zakázaná metoda, takže to nehrozí. Jenže vím, že to v té porodnici dělají i přesto, že to zakázané je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.7.15 10:09

@Janča91 to si tam určitě napiš, nemůžou ti dělat co nechceš. i když oni zase úplně asi nemusí brát na vědomí co si do plánu napíšeš, nebo musí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.7.15 10:14

@efkart07
No je to pro ně právně závazné, takže by měli.. Každopádně tam mám napsané třeba, že si nepřeji nástřih hráze - pouze v případě, že to bude nutné. Protože pochybuju, že všechno půjde podle mých představ a bez komplikací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.7.15 10:20

@Janča91 aha, to jsem vůbec nevěděla že je to závazné 8o no já si teda ten plán psát nebudu (když bych nešla na císaře), protože nemám ponětí co bych do něj psala :lol: ale zase budeš v trošku větším klidu když to budeš mít napsaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.7.15 11:23

@junior007 Právě v mém rodném městě má Kaufland vždy vše co je v akci..aspon to co jsem tady nemohla sehnat. Sama tomu nerozumm :lol:
@efkart07 No jsem zvědavá, kdy zacne doktorka zvažovat cisaře. Nebo to nechávají až na poslední chvíli? Přeci jen už skoro 6 týdnů se nepohnul. Asi je spokojený, jak je :lol: Nejhorší je, že furt lítám na wc..
@Janča91 Taky uvažuji, že se tam mrknu.. Maji tam levne a hezke veci.. Jen bys mi mohla poradit. Jak platíš za zboží? Normálně prevodem ci kartou? Trošku se toho bojím. Momentálně cekám přes měsíc na zaplacené zboží z rajnapadu.cz a nikdo se mi neozývá, neberou telefony a já nemám ani zboží ani peníze..Nerada bych se napalila ještě jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.7.15 13:55

@efkart07
Já taky dlouho uvažovala jestli ho napsat. Přeci jenom si myslim, že chci základní věci, ale chci mít jistotu, že mi něco nebudou dělat jen proto, že je to pro ně jednodušší (a pro mě pak třeba horší). Nechala jsem si poslat sestřenky plán a upravila si ho podle sebe. A závazné to je - kdyby nebylo, tak ani nemá cenu si ho psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí