Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 já jsem si ho chtěla koupit, přijde mi to jako super věc, ale nejdřív jsem se na to chtěla ptát gyndařky co si o tom myslí. Nakonec tím, že půjde ven císařem, jestli se neumoudří, tak ho kupovat nebudu, to by byla škoda peněz. A jestli se otočí, no tak to nějak dopadne. Je spousta diskuzí na toto téma a v nich neni uplně jednoznačně znát, jestli to ženským pomohlo nebo ne…
@efkart07
no právě, je to pro a proti.. já se na to ptala v porodnici a sestřička řikala, že si to rodičky chválí.. Myslim si, že je to dobrá věc, jen si pořád neumim představit, že bych to používala..
ale stejný pocit mám i z masáže hráze ![]()
@Janča91 já jsem se rozhodla, že to řešit nebudu vůbec. když pak přijde nějaká komplikace při porodu, tak ti to je stejně naprd… ono to nějak dopadne ![]()
@Janča91Ja zatim ne…
Zacinaji me zmahat vedra..vubec se v nich neda spat..Docela bych uvitala nejake ochlazeni
Ke vsemu mi zacala mirne otekat léta v ruka…
Uz aby byl prcek venku ![]()
@jijo
Já mám občas takový křeče.. nevim jestli je to ono. Kdo se v tom má sakra vyznat ![]()
Ty noci jsou děsný, to máš pravdu, v noci jsem musela mít zaplý větrák, jinak bych ani neusla ![]()
@Janča91 Tak ja zatim zadne krece nepocituji…ale mam pozdeji termin, tak to muze teprve prijit
No my mame taky vetrak, ale vadi mi, ze trochu hluci…neusnu pri nem…ale manzel ted koukal na jiny typ, ktery ma i noční rezim, tak ho mozna poridime ![]()
@jijo
Tak to hučení mi zrovna nevadí, radši at mi to hučí u hlavy, než to vedrooo
Spíš mi vadí, když jede celou noc
Jenže na své straně nemám zásuvku a přítel je do deseti minut tuhej, takže já bych musela vstát, obejít postel a vypnout, no a pak zas neusnu ![]()
@jijo @Janča91 taky jedeme nonstop celou noc s větrákem a začíná mi lehce z toho bolet v krku
ale co dělat jiného když máme v bytě přes 27… a dneska jdu ve 13hod k doktorce, tak doufám, že tam dojedu a někde sebou neseknu.
Sekla jsem sebou málem před chvilkou, přišla nám sem paní domácí a dělala dost problémy. Kope kolem sebe, protože po nás sem nikoho nemá a bude to tu muset platit sama, tak z nás zkoušela tahat peníze, ale bohužel jí to nevyšlo… akorát já se potom co odešla složila. Myslela jsem že porodim, co tam malej dělal v bříšku - třeba ho to konečně donutilo se ototčit…
@efkart07
Tak to je dobrý
ale vy za to přece nemůžete. Já se dala do úklidu, ale každých pět minut si musim sednout, vůbec mi to nedělá dobře
ještě to vedro do toho, větrák to ani nestíhá. Jinak mě asi dva dny bolí jazyk, nevim co to může být, bojim se, abych nebyla nemocná, bolí mě vzadu po stranách, nikdy se mi to ještě nestalo
Držim palce, at to k doktorce zvládneš! Já jsem ted týden nepojízdná. Příští týden nám má přijít nové auto a to staré jsme už prodali, mělo to být ve stejný den, ale nakonec se o týden zpozdili
takže ted máme půjčenou takovou šunku, se kterou se bojím jezdit, skoro to nejede, špatně brzdí, no katastrofa! Tak se jen modlim, abych nikam nemusela a to auto nejlépe už v pondělí přišlo!
Holky… tady je též pekelně, dneska už je to hrůza. a taky se chystám ve 13.30 na velký ultrazvuk a ve 14.00 ke své gynekoložce. Snad to též přežiju ve zdraví. jediné, co mě drží nad vodou, že nám snad na tom 3D potvrdí pohlaví a i maličká se uklidní a sleze mi ze žaludku ![]()
@efkart07 teda, to máš pěkné. domácí ať jde k šípku a ty se drž ![]()
@junior007 no já mám taky být ve 13.30 u doktorky a to tam umřu. u nevětraný, zavřený čekárně kam praží slunce - monitor dělá v čekárně (20minut) + vždycky je tam nějaké zpoždění, tak to vidim na 1,5hod jako minule. už se mi chlladí pití v lednici a mam připravený vějíř
akorát nevim co na sebe, protože už se do ničeho nevejdu, jen do jednich černých tříčtvrtečních legín a v tom se upeču ![]()
@Janča91 radši neuklízej, nebo to s tebou sekne. já včera balila nádobí, pak jsem si dala oběd a celý ho hned vyzvracela, jak mi bylo zle. už nebalim - musí to udělat ten můj ![]()
Holky já se furt z domácí nemůžu vzpamatovat. Nechápu že někdo může být tak zlej. Ale jak říká moje máma,, seš takovej hodnej blbec, že to na tobě každej pozná a pak se to obrátí proti tobě,,… no a tak nějak to je. už abysme byli v našem bytečku… jejda to mi zase naměří tlak u doktora… ![]()
@efkart07
Já už chodím zásadně jen v šatech
dělá mi problém dostat se do džín a minule jsem si právě brala džíny k doktorovi, protože nebylo moc teplo a dvakrát jsem se musela svlíkat, no byla to fuška!!
ještě jsem si natrhla tu látku (jak jsem se do toho rvala) jak je přes bříško, takže to musim zašít ![]()
Z domácí si nic nedělej, za chvíli budete pryč a ona s tím stejně nic neudělá, tak se zbytečně nenervuj ![]()
@junior007
Vy ještě nemáte potvrzené pohlaví??
@Janča91 já mám teda jen dvoje šaty a včera jsem si je zkoušela a ty jedny se mi vyhrnou tak, že mi je vidět až nechci říkat kam a ty druhé mi sedí dobře, ale jak je to bříško velký, tak je mam šíleně napnutý přes zadek
jak vrata do stodoly ![]()
@Janča91 inu, jak to ráda říkám, nikdy to není jisté do doby, než vyleze mimčo ven
ale na 3D to byla vždy holčička a na klasické kontrole mudr. „něco“ viděla, tak jsem se nenechala zvyklat a v poklidu čekám co tam uvidíme dnes ![]()
@efkart07 vrata nevrata, ber šaty
ikdyž jdu do kraťas, ale tílko mám náhradní
snad dnes ty kontroly dáme jakoby nic
já budu mít menší problém s důchodci, páč dnes už se do toho výtahu asi narvu…
do nyní jsem šplhala do toho pátého patra pěšmo ![]()