Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
13.7.15 09:44

@jijo Neboj to příjde, je ještě čas ;)

Já už si musím koupit jen kojící podprsenky a ty poporodní kalhotky, jinak už mám snad vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 09:46

@Krisťule88
:mrgreen: Včera jsem si byla koupit kojící podprsenky a přítel měl z toho málem infarkt :mrgreen: musel tu cenu rozdýchat :lol: Kupovala jsem v HM takové ty sportovní (po dvou kusech) a cena 799,–!! taky jsem z toho teda nebyla nadšená, ale nikde jinde jsem prostě nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
13.7.15 12:45

@Janča91 Taky to vidím na HM ;) Sice jsou pekelně drhý ale co člověk nadělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 12:53

@Krisťule88
No právě :? Mají podobné v Lindexu za 699,– ale mají naprd ramínka takový dvojitý, což mi ani nepřijde moc pohodlný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
13.7.15 12:58

@Janča91 Já jen nevím jakou zvolit velikost, když teď mám 80 E :think: Jak mám odhadnout jak moc se mi ty prsa nalejou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 13:08

@Krisťule88
Já kupovala takovou. Mají velikosti S, M,L… Já mám velikost B/C, vzala jsem to M, ona se přizpůsobí, pak normální vyztuženou podprsenku koupim až po porodu, to si netroufnu předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
13.7.15 13:12

@Janča91 Taky to tak budu muset udělat, ale že by se mi chtělo s malým miminkem lítat po obchodech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 13:15

@Krisťule88
To mě se taky právě nechce :( Ale tak ten uplnej začátek snad zvládnu v téhle. A pak až se na to budu cítit, tak vyrazim pro jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 14:21

Holky, jakou barvu fusaku byste koupili do tohohle kočárku?
 http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.7.15 17:23

@Krisťule88 Tak cas sice je, ale porad me strasi, ze muzu rodit kdykoliv, tak me to zacina stresovat…Snad to ale dopadne dobre :-) Ja si jednu kojici objednala z bonprixu, tak jsem zvedava, kdy dojde a zda jsem se trefila…druhou asi poridim az po porodu…nejakou hezci :D Zavidim, ze uz mas vse..uplne se na to tesim…Spadne mi kamen ze srdce :)
@Janča91 Ja myslim, ze k cerne muzes dat cokoliv ;) Zalezi co se Ti libi… U mne u emitexu vede barva aqua :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 17:55

@jijo
mě se taky líbí ta aqua, ale pro holčičku.. Taky se mi líbí ta zelená :mrgreen: Nejradši bych neutrální barvu, ale ty jsou takový mdlý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.7.15 18:26

@Janča91 Tak my pohlavi nezname a zatim vse ladim do tyrkysove :lol: Kocarek taky a mne osobne neprijde klucici…Pro me je to neutrální barva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
13.7.15 19:29

@jijo Mě jak posunuli termín na srpen, tak mě to vyděsilo, tak jsem to všecko dokoupila, vyprala atd… A věci do postylky už jsem měla objednané hodně dopředu, protože jak to siji tak to trvá dlouho no :nevim: Akorát tu kojici podprsenku pujdu kupovat az pristi tyden, dřív se tam nedostanu…
Dnes jsem byla na kontrole a vse ok :palec:
@Janča91 My máme kočárek jeden zelený a druhý co máme jen na ježdění u rodičů tak černý a fusak jsem podedila emitex černý, ale v závěru je to stejně fuk, hlavně že to hřeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 19:55

@Janča91 ten je krásnej :) tak k tomu jdou snad všechny možné kombinace barev, jen si zvolit ;)

@Krisťule88 koukám, že máme stejný podprsenkový problém :D ;) už mám 80F, objednala jsem si jen natahovací a uvidím po porodu, jak to bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
13.7.15 20:03

Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala. Čekám své druhé dítko. První je kluk 10 let a teď to má být holčička. Čtu vás pravidelně, ale neměla jsem čas psát, protože jsem chodila do práce a večer byla unavená, ale teď už jsem doma, tak se můžu více zapojit do diskuze.TP mám 15.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí