Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo Neboj to příjde, je ještě čas ![]()
Já už si musím koupit jen kojící podprsenky a ty poporodní kalhotky, jinak už mám snad vše ![]()
@Krisťule88
Včera jsem si byla koupit kojící podprsenky a přítel měl z toho málem infarkt
musel tu cenu rozdýchat
Kupovala jsem v HM takové ty sportovní (po dvou kusech) a cena 799,–!! taky jsem z toho teda nebyla nadšená, ale nikde jinde jsem prostě nesehnala.
@Janča91 Taky to vidím na HM
Sice jsou pekelně drhý ale co člověk nadělá ![]()
@Krisťule88
No právě
Mají podobné v Lindexu za 699,– ale mají naprd ramínka takový dvojitý, což mi ani nepřijde moc pohodlný ![]()
@Janča91 Já jen nevím jakou zvolit velikost, když teď mám 80 E
Jak mám odhadnout jak moc se mi ty prsa nalejou ![]()
@Krisťule88
Já kupovala takovou. Mají velikosti S, M,L… Já mám velikost B/C, vzala jsem to M, ona se přizpůsobí, pak normální vyztuženou podprsenku koupim až po porodu, to si netroufnu předem..
@Janča91 Taky to tak budu muset udělat, ale že by se mi chtělo s malým miminkem lítat po obchodech ![]()
@Krisťule88
To mě se taky právě nechce
Ale tak ten uplnej začátek snad zvládnu v téhle. A pak až se na to budu cítit, tak vyrazim pro jinou..
Holky, jakou barvu fusaku byste koupili do tohohle kočárku?
http://www.heureka.cz/?…
@Krisťule88 Tak cas sice je, ale porad me strasi, ze muzu rodit kdykoliv, tak me to zacina stresovat…Snad to ale dopadne dobre
Ja si jednu kojici objednala z bonprixu, tak jsem zvedava, kdy dojde a zda jsem se trefila…druhou asi poridim az po porodu…nejakou hezci
Zavidim, ze uz mas vse..uplne se na to tesim…Spadne mi kamen ze srdce ![]()
@Janča91 Ja myslim, ze k cerne muzes dat cokoliv
Zalezi co se Ti libi… U mne u emitexu vede barva aqua ![]()
@jijo
mě se taky líbí ta aqua, ale pro holčičku.. Taky se mi líbí ta zelená
Nejradši bych neutrální barvu, ale ty jsou takový mdlý ![]()
@Janča91 Tak my pohlavi nezname a zatim vse ladim do tyrkysove
Kocarek taky a mne osobne neprijde klucici…Pro me je to neutrální barva ![]()
@jijo Mě jak posunuli termín na srpen, tak mě to vyděsilo, tak jsem to všecko dokoupila, vyprala atd… A věci do postylky už jsem měla objednané hodně dopředu, protože jak to siji tak to trvá dlouho no
Akorát tu kojici podprsenku pujdu kupovat az pristi tyden, dřív se tam nedostanu…
Dnes jsem byla na kontrole a vse ok ![]()
@Janča91 My máme kočárek jeden zelený a druhý co máme jen na ježdění u rodičů tak černý a fusak jsem podedila emitex černý, ale v závěru je to stejně fuk, hlavně že to hřeje ![]()
@Janča91 ten je krásnej
tak k tomu jdou snad všechny možné kombinace barev, jen si zvolit ![]()
@Krisťule88 koukám, že máme stejný podprsenkový problém
už mám 80F, objednala jsem si jen natahovací a uvidím po porodu, jak to bude vypadat…
Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala. Čekám své druhé dítko. První je kluk 10 let a teď to má být holčička. Čtu vás pravidelně, ale neměla jsem čas psát, protože jsem chodila do práce a večer byla unavená, ale teď už jsem doma, tak se můžu více zapojit do diskuze.TP mám 15.9.